Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Клемс, качи колажите на диск, аз ще проверя колко ще излезе да направим албумче...  Party

"Щастливи и дебели приятелки, бъдещи свати"  Mr. Green

# 436
  Ивонска,честито ви бебче!Нека е здраво!!! Praynig Simple Smile
  Ноеми,впечатлена съм от случилото се при теб......Много гадно! ooooh!

# 437
  • Варна
Ivonska, да е живо и здраво бебчето! Много се радвам, че едното притеснение е отпаднало. Надявам се скоро да се похвалиш, че и бъбречетата са ОК!
Ноеми, голям късмет сте извадили, че сте засекли шашмата! Аз не зная дали бих се сетила да звънна на кмета в такава ситуация.

# 438
  • Русе
Ноеми  Peace , че сте го уловили навреме, баси хората  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 439
  • София; Дружбето
Лелелеее, Ноеминьо. Добре, че си се усетила овреме. Майната му на парите, ама ако верно бехте се озовали там по празници с децата без да има къде да спите щеше да е тръпка.
На нас днес ни прочетоха чиста молитва. Размятаха Габи по църквата, мен ме изчистиха от грехове Laughing как каза попа - очистия я от скверността и и греховете и, ся съм непорочна кат младенец Mr. Green По тоя повод ще ходя да си сипна едно

# 440
  • при принцесите
Ив, честито ви бебче  bouquet Стискам палци само да се хвалите оттук нататък Hug

Цветке, честито ви пречистване Simple Smile И ти почвай вече само да се хвалиш Hug

Ноеми,  Shocked Добре, че сте се усетили навреме ooooh!

Ние сме добре. Май почти ни е изчезнала кашлицата Party Аз обаче докато се прибера от работа (1 час с маршрутка през задръстванията в центъра), вкъщи ми трябват след това 3 часа да си събера раздрънканите вътрешности барабар с човека в мен Sick ooooh!

# 441
  • София
Ехо, ние с Ноеми ще излизаме другата седмица в сряда. Други желаещи да се присъединят има ли?  Flutter Онзи Ботуш добре ни се получи, мисля...

# 442
Ехо, ние с Ноеми ще излизаме другата седмица в сряда. Други желаещи да се присъединят има ли?  Flutter Онзи Ботуш добре ни се получи, мисля...
Peace Mr. GreenАко сме здрави  Rolling Eyes
Малкия се опитва от вчера да ми счупи коленете  ooooh! Къде намери по-тежка  играка и почва да ме млати с всичка сила. Баси от сга почна още, не ми се мисли за по натам  Twisted Evil
Цвет айде с честата молитва да са си отишли и всички гадни болести от вас  Praynig Пиши Миши как е и каго ще я изпишат.
Ноем много гадно това с тия измами  Close Аз също гледах по тоя край, че с Боби мислиме да си направиме една малка почивка от всичко в края на месеца, но някак си гледам само хотели и то със сайтове. Не мога да се доверя иначе само на снимка в нета и частно лице  Rolling Eyes

# 443
Ноеми, много неприятна ситуация!

manana, това сигурно е някакъв период при Цеци и ще отмине.

ivonska, снощи гледах МЛП по Нова. Останах доста впечатлена.

# 444
  • София/Варна
Пак съм аз Wink (то от лаптопа било по-лесно да се поства)
Да е жива и здрава Мила на Хриси!

Ив, честито ново попълнение във фамилията ви!

Клемс, колажите са супер - на моя са уловени характерни мои особености (винаги съм си държала бебетата така, че аха-аха да паднат  Embarassed)

Изчезвам, че малкия мрънка, че му се ака ...

# 445
  • София, Лагера
Хай, мацки!
Аз да се отчета пак - вчера до 8 вчера висях в районното да подавам жалба  Laughing Не трябва да се измъква гадта ниедна  #2gunfire  Twisted Evil

Ман, права си, но по сайтовете всичко заето. Нооо, това ще ми е обеца на ухото вече  Naughty ... макар че с регистрирането на предплатените карти тези измами ще замрат... нейсе!

Цвето, оттук ти съзирам ореола!  Joy Пий, пий, че да не ти поникнат и крила!  Mr. Green Не ти ли се пийва и едно с нас в Ботуша?  Wink

# 446
  • София
Аз

# 447
  • София
Живи-здрави, сряда на линия. Вържете всички черни котки, все пак. Mr. Green

# 448
След 12 дни Аб, Весонито продължава да има бели точици по гърлото, сливиците се били изчистили  Rolling Eyes На въпросътдали ще ми дадат зелена бележка да го пускам на градина, отговорът на педи беше "Градината е от вчера затворена, но дали е заради грипа, или заради варицелата, не знам"  ooooh! Я споделете, ако е заради варицела колко време е затворена градината  newsm78 Но започвам да се убеждавам, че пиенето ми е все по належащо  Crazy

# 449
Ман на Ева яслата не я затвориха като имаха варицела. Незнам обаче при градините как се процедира.

Общи условия

Активация на акаунт