Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ама къде сте днес изчезнали неможем и една страница да изпишем Rolling Eyes
Болните да пишат задължително как са,Цвета пиши и вие с Миша и бебчо как сте
Накрая ще кажа наздраве с хубаво домашно червено вино Wine Glass,па дано някои да му се допие и да се включи с едно наздраве  Mr. Green

# 616
  • София, Лагера
Аз! Като е за пиене не се дърпам много, па дори и за благоприличие  Mr. Green Ха наздраве!
Откак малкото е болно не сме излизали по заведения и преоткрих домашното уютно попийване!  Flutter

# 617
Девойките, след час заминавам на първия си планински преход в Стара планина. Сакът ми е по-голям от мен и тежи колкото едно прасе  ooooh! Дано се преборя с това предизвикателство, ако успея ще съм много горда  Simple Smile
И докато се върна в понеделник, всички дечица, майки, татковци да са на крак, усмихнати и здрави  Hug

# 618
  • Русе
Елица, Ноеми  Wine Glass

Норче, както ти казах преди малко - планинския преход и за мен е мечта, дано следващото лято стане реалност. Тази година ни се провали, защото с Йоан на гърба на Иво успяхме да изминем само 30мин, а така ни се качваше до х. Козя стена. На вас, които тръгвате пожелавам хубаво време и после само хубави спомени да споделите  Peace

# 619
Добро утро  kaffeetrmker_2
Елеонора желая ти приятно изкарване и да ни покожеш после снимки ако има.
Приятен ден желая на всички ви Hug

# 620
  • Русе
Добро утро и от мен   food010

Лек и ползотворен ден. Аз изчезвам да работя  Rolling Eyes Довечера ще се включа в наздравиците, с Йоан ще сме сами  Mr. Green

# 621
  • София, Лагера
Брей, защо няма никой!  Rolling Eyes
Аз като съм заета и изписвате по 2 страници, все изпускам дискусиите, а като съм тук... дали пък по повод 13.ти петък не са спрели нета ви?  Mr. Green Twisted Evil
Аз сутринта се изстрелях като тапа от нас в 8 и нещо и преди 9 бях в офиса  Laughing. Естествено бях първа.  Laughing. Направо съм кълбо от нерви (ПМС + )! Нали докато Писун си е в къщи го гледа баба му... не можете да си представите каква лигня е станал! Къде от това, че му ходят по гъза, къде от дразнещите го растящи кътници, но не мога да го понасям!!! Не е моето дете! За всичко циври, тръшка се, реве, лежи по пода - неща, които никога не е правил.
Като резултат аз просто избягвам всякакъв контакт, за да не взема да изсъскам. За съжаление не успявам да го скрия и просто се старая да не гледам в очите свеки. А от това Крас се дразни, скарахме се сутринта... изобщо класическа драма.  Mr. Green
И довечера ще ида сама на кино, ще се прибера чак когато малката отврат е заспала. Утре съм на лекции от 9 до 6 и няма да виждам никой, а вечерта - ще му мисля.
Айде изсипах се! Следващият пост ще бъде по-позитивен!  Mr. Green

# 622
   Ноеми,дано не ти дойде!Та да ти олекне! Simple Smile
   А за Пресиянчото,може и той да е влязъл в прословутата криза на 2-годишните....
   Някои казват ,че минавала....... Rolling Eyes
   Аз още нищо не казвам. Crazy

# 623
  • offshore & overseas
Ноеми, мойта Халюша е същата покрай стоенето вкъщи (НЕпоносима!!), нищо че предимно аз си я гледам. Не че се оплаквам, но тя и по принцип не е лесна за търпене, а аз си и повиквам, че здраво ме е треснал хормона.

Баща й обаче е привърженик на Макаренко и сме в постоянен конфликт. #Cussing out

А и вино няма тия дни, да сръбна и да ми мине нервата (като се сетя и вече е късно за пазар). Drunk

Да идва понеделник и да влизаме в релси, че съвсем на нищо ще замя'ам!!

П.П. Кризата обаче е от 3 до 5...

# 624
  • София, Лагера
Селма, много ти благодаря за успокоението!  Hug
Ама Писунът ми първи е на 3, второ влиза в криза само когато е около бабите  Mr. Green Twisted Evil
Напоследък си мисля, че му идва времето да изяде и първия си шамар по дупето! Twisted Evil

# 625
  • София
Ноеминьо, твоето ако е "малката отврат", на нЕкои от нас трябва да са "дребните кръвопийци".  Mr. Green Ми, нормално е и твоето да даде странични ефекти от зодията!!!  Joy

# 626
  • София, Лагера

П.П. Кризата обаче е от 3 до 5...
Моляяяяяяяяяяяя!!!  Shocked Shocked Shocked
Айде момичета, заминава, отивам да се гърмя!  Mr. Green

Мяуче, аз толкова не мога да изпия, мацко!

# 627
  • София, Лагера
Ноеминьо, твоето ако е "малката отврат", на нЕкои от нас трябва да са "дребните кръвопийци".  Mr. Green Ми, нормално е и твоето да даде странични ефекти от зодията!!!  Joy
Ибах я и зодията!  Crossing Arms На мен чак рога ми избиха!  Twisted Evil Момичета с по-дивички дечица, не знам как издържате! Аз за 3 дни подивях, хем съм на работа и общувам с гадинката само вечер, не искам вас да мисля!  ooooh! Hug

# 628
  • София
....

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:44 от Klemy

# 629
  • offshore & overseas
 Joy

Уф, аз вече почти три години не мога да свикна. ooooh! Какво ли ме чака догодина, дали да не побегна нанейде, да се спасявам? Crossing Arms

Ама не е покрай бабите/дядовците тая работа, баш си е покрай бебешкия пубертет; тъй като ви чета, симптомите навсякъде са същите -- по-жестоко е от свинския. devil

Общи условия

Активация на акаунт