Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 575
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Яслите не се затвярят заради варицела, Ман. Вади виното и действай Mr. Green

# 451
Може да не го вземат в групата, ако е отсъствал при откриването на варицелата, до падането на карантината.
Поне така процедираха, когато Ники ходеше на градина.

# 452
  • София, Лагера
О, Рени, ще се радваме да дойдеш!  Party
Мацки, аз викам да не е в Ботуша, че предния път правих едни циркове за резервацията... ще избера нещо друго пак в центъра (нали 5 г живях на попа, та сите кръчми ги знам со се менютата) и ще резервирам като разбера точната ни бройка!

Мацки, да се похваля - намерихме си счетоводителка! Голяма радост, ей! От 130 кандидата я избирахме!  Laughing

# 453
  • София
Ох, току що си изкарах зверски акъла. Звъни се неистово на вратата, напъва се, пробват се ключове...аз съм сама вкъщи с децата. Нямам даже газов спрей.  ooooh! ooooh! ooooh!А вратата е толкова паянтова, че аз ако и ударя едно сериозно рамо ще вляза с нея. Обадих се на мъжО, той тръгна веднага, ама от офиса до тук си е едно 15 минути, ако кара като Фитипалди и 40 при нормално шофиране...И докато чувах как напъва вратата и реших да се обадя все пак, че има хора вътре.  ooooh! Оказа се един дядо, който вече не е на себе си и търси един друг, който почина преди 6 месеца.  #Crazy Викам аз отвътре, че е петия етаж, няма го този, който търси, той настоява, че е  6-тия и пак напира да влиза. #Crazy Добре, че се разминахме само с уплаха. #Crazy

# 454
Аууу, Клеми, много страшно, представям си какви мисли са ти минавали през главата  ooooh!
Добре че е бил малкия дявол, както се казва.

# 455
  • София, Лагера
Клемс, ужас!  Shocked Защо не звънна на 112? (аз бих)
Снощи докато висях да си подавам жалбата в районното се заговорихме с един от чакащите. Разказа ми историята си. Както си карал, спрял на пешеходен светофар. Един от пресичащите пешеходци без причина минал и с юмрук му ударил силно огледалото и го счупил. Момчето излязло от колата, догонило злосторника и просто го задържало, като междувременно позвънило на 112. Полицаите дошли за 2-3 минути с патрулка и окопчали гамена.
С други думи - има си и съвестни полицаи, не трябва да сме съвсем скептични!

# 456
  • София
Привет на всички  Hug
едвам ви изчетох  ooooh!.
На Хриси честита бебка! Ив и на вашта рода честито ново попълнение! Да са здрави и щастливи бебешоците!

На всички болни бързо оздравяване!
Нещо напоследък ми се разказва играта от бачкане, нямам време нета даже да си отворя  Tired. Миналата неделя бях на работа, тази пак се очаква, че даже и през ноща ще се стои  Crazy, само мъжо много не ми вЕрва  hahaha.
Ако не ви е 100% твърда уговорката за сряда, може ли да бъде вторник или четвъртък  Praynig. Аз мога да запазя маса, ако искате в Ботуша  Peace
Ноеми нямам думи  #Crazy браво, че правиш всичко възможно да се спре този нагъл измамник  #2gunfire
Клемс,  Sick ужас  . Добре, че е било фалшива тревога  Hug

# 457
Ноеми,Клеми ужасни работи сте преживяли. Hug
Цвет,честито ти пречистване!Дано всички лошотии да са изчезнали вече!как е Миша?А бебчо?
Диди,сега особено трябва да се пазиш.И от грипа и от градския транспорт LaughingА ти в коя болница си следиш бременността?
Айде лека вечер и здрави дечица!

# 458
Да ви създам малко настроение

# 459
Момичета, моля ви да кликнете на линка в подписа ми. Едно слънчево дете се нуждае от средства за животоспасяваща операция. Благодаря ви!

# 460
  • София, Лагера
Девойки, аз продължавам със социалната си хиперактивност  Laughing
В неделя ще правим репортаж с бТВ за измамата. Разбрахме се с журналистката да му вземе и банкова сметка, та да може да стигнем до него. Но дори и да не стане това, то поне хората, които вече са превели капаро ще изгорят само с парите, няма да увиснат на 31 вечерта насред гората, където очакват да бъде къщата  Peace

# 461
Ноеми, браво! Само така!
Аз снощи бях шокирана от новините- 3 бебета в Холандия са починали след след прием на Превенар. Прибрали са цялата партида, обаче сега не стига, че за Мекскиканския грип се спичам, ами и за ваксинациите като се роди бебето.   ooooh! Вярно е , че първата ваксина е чак когато бебето е на 1 месец и до тогава ще се изясни, но пак  Tired.
Клемс, ужас! Прдставям си как си се стреснала!
Цвата, хайде почвай на чисто да мъсуваш!  Mr. Green  Hug

# 462
Мопси, опитай да не мислиш за този грип и ваксините. Мисли за малкото бебче, което скоро ще гушкаш в ръцете и как каката ще му се радва.

Ноеми, поздравления за това, което направи и правиш.

Klemy, представям си какъв ужас си изпитала.

# 463
Тц-тц  Thinking К`во стана днеска  newsm78 Много семейна сте го ударили, още от обяд. Да ви кажа едно наздраве. Да ви се оплача, че днеска усетих върху себе си поговорката "Рани куче да те хапе"  Twisted Evil и че още една седмица с Веско и Цеци и ще съм за 4-ти километър. Само дето лудите вече не са там  Twisted Evil

# 464
Честито на всички малки, големи и още по-големи именници!

Общи условия

Активация на акаунт