Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 900
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Бингъл,много ти благодаря PeaceНа мен ми трябва за по-официален случай.
Само да не съм досадна,но ако поръчам с Римини ще платя ли за Еконт по 5 лв на кг.за доставка,ако си взема нещата от офиса на Еконт?

# 466
  • Плевен
Аз вчера писах на The Win company  и ми отговориха,че доставят само от сайтовете, които са показани в техния сайт. Други не. и сега се чудя как да си организирам поръчката Некст,Маталан и Дисни.

# 467
Само да не съм досадна,но ако поръчам с Римини ще платя ли за Еконт по 5 лв на кг.за доставка,ако си взема нещата от офиса на Еконт?

Какви 5 лв на килограм? Над 10 или 15 кг Еконт взимат по 60 ст.
Най-малката им такса е 5 лв, но при по-тежките неща не е много.

# 468
Бингъл,много ти благодаря PeaceНа мен ми трябва за по-официален случай.

Аз за 2кг платих 10лв грубо, но не е с наложен платеж, така че изобщо не са 5лв на кг., даже при повече кила е по-евтино Peace

# 469
Най-голямата сума, която съм плащала на Еконт е 5.60 лв за около 3 кг багаж.

# 470
Аз вчера писах на The Win company  и ми отговориха,че доставят само от сайтовете, които са показани в техния сайт. Други не. и сега се чудя как да си организирам поръчката Некст,Маталан и Дисни.

И аз именно това се чудих.Видях сайтовете които са показани.Би било добре ако предлагат доставка от повечко сайтове Simple Smile

а тази фирма http://www.givetransport извършва ли посредничество нещо не успях да разбре от сайта им.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 08:32 от Анонимен

# 471
  • Sofia
Това направо ми звучи нереално, онзи ден за 2кг платих 9,80, при положение, че от Almuz поемат 25% от сумата, ако не беше така щеше да ми струва 12лв.

# 472
Здравейте момичета! Да попитам пак Praynig
Някоя да знае дали тази писта за коли е хубава и качествена
http://www.elc.co.uk/toy/dino-adventure-set/#
Да не вземе да се разпадне още преди да я сглобим newsm78
А тази ферма как ви се вижда
http://www.elc.co.uk/toy/cobblestone-farm-playset/
До колкото разрбах е дървена ,но дали е добре изработена ,качествена ли е
Знам ли дали на малкия ще му е интересно да играе с дървени играчки / той между другото много обича да играе със животни/
Благодаря  предварително!   bouquet

# 473
Това направо ми звучи нереално, онзи ден за 2кг платих 9,80, при положение, че от Almuz поемат 25% от сумата, ако не беше така щеше да ми струва 12лв.
Само от Римини съм получавала чрез Еконт. Предните пъти може да са били пак същите суми, но съм забравила вече. Във всеки случай, все около 5 лв се въртяха. Тази съм я запомнила, защото ми беше най-тежката досега пратка и очаквах да е по-скъпа. Но я бяха писали 2, 900 кг и толкова платих - 5.60 лв
Нямам представа от къде се получава такава разлика  Rolling Eyes
Сега се опитвах да изчисля с калкулатора на Еконт и за 2 кг пратка врата-офис ми дава 7.80 лв.
Да не би да са вдигнали тарифите. Предният месец съм сигурна, че до 3 кг ми показваше около 5 лв, над 3 кг сумата се вдигаше на 10 лв  newsm78

Поправка офис-офис съм изчислявала, 5.50 показва. Но няма значение ак са го изпратили, повече от 5.60 лв не съм плащала досега  Laughing

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 09:29 от арабела

# 474
  • на малък остров в океана
Явно на софиянци взимат по-скъпо. На мен за 1.5 ми взеха 9.90, но беше с наложен платеж. А после за 11 кг. 15 лв.

# 475
  • Sofia
Минали са те по някоя тънка тарифа явно.  Laughing
И моята пратка беше без наложен платеж, възможно е и цените да са вдигнали, не знам, обикновено плащам по 18-20лв тъй като пратките са ми били все големи, та не мога да им хвана спатиите.

# 476
Само от Римини съм получавала чрез Еконт. Предните пъти може да са били пак същите суми, но съм забравила вече. Във всеки случай, все около 5 лв се въртяха. Тази съм я запомнила, защото ми беше най-тежката досега пратка и очаквах да е по-скъпа. Но я бяха писали 2, 900 кг и толкова платих - 5.60 лв
Нямам представа от къде се получава такава разлика  Rolling Eyes
Сега се опитвах да изчисля с калкулатора на Еконт и за 2 кг пратка врата-офис ми дава 7.80 лв.
Да не би да са вдигнали тарифите. Предният месец съм сигурна, че до 3 кг ми показваше около 5 лв, над 3 кг сумата се вдигаше на 10 лв  newsm78

Поправка офис-офис съм изчислявала, 5.50 показва. Но няма значение ак са го изпратили, повече от 5.60 лв не съм плащала досега  Laughing

Момичета зависи от доста неща доставката от Еконт. Най-евтиния вариянт е от офис до офис.:
до 1 кг - 5 лв
до 2 кг- 5.50 лв
до 5 кг -6 лв
Това са цени без наложени платежи. Ако имате наложен платеж се оскъпява. Ако е между две врати също доста се оскъпява
Можете да правите и парични преводи по Еконт( т.е. да не плащате наложен платеж) , вземат 1% от стойността, което си е направо без пари. В сравнение с пощата и банките

# 477
Не са променени цените. Явно от наложения плтеж ви се оскъпява

# 478
  • В мечтите
Аз вчера писах на The Win company  и ми отговориха,че доставят само от сайтовете, които са показани в техния сайт. Други не. и сега се чудя как да си организирам поръчката Некст,Маталан и Дисни.
и аз бях в подобно чудение за Next,M&S и Matalan.Накрая пуснах поръчка над 50паунда от thwin,това им е условие а останалата част от алмуз  Flutter...сигурна съм че ще намериш изход и ти  Wink

# 479
  • на тавана в кошницата
Момичета интересува ме,ако някоя от Вас е поръчвала панаталони,дънки или памучни блузи 4-5 да напише резлните размери какви са.

Ако искаш за 3-4 на Некс мога да ти дам

Да ще ти бъда благодарна!

Трикотажна блуза ръкав 34  см.  гръб 39 см.

панталон от талията до долу 60- 61 см. и от четала до долу 42см.

Ако искаш още нещо пиши

Общи условия

Активация на акаунт