Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 802
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Fitzgerald, дрехите на Маталан са да кажем съвсем лекичко уголемени според мен или поне това, което имам е леко голямо на децата.
За малката от Некст купувам размер 2-3, а от Маталан 18-24 и сякаш са много сходни като размер, за мен от Некст си взимам панталони 12 от детската номерация, а Матланските, които поръчах на голямата 10-11 ми стават и на мен.

Може ли всеки успял да пусне и получил поръчка от Теско сам на английски адрес да каже с каква карта е станало, че вече от опити ме заболя главата.

# 631
Може ли всеки успял да пусне и получил поръчка от Теско сам на английски адрес да каже с каква карта е станало, че вече от опити ме заболя главата.

да и аз се интерусевам  Wink

# 632
Valeria Hug, благодаря!
А с Visa Classic пробва ли? По принцип картите на Уникредит Булбанк не са правили засечка досега, но никога не е късно Mr. Green Mr. Green

# 633
Благодаря ти divya. за размерите!   bouquetПонеже и аз ги чакам същия размер,а ми е широк прасеца и ми беше любопитно дали съм поръчала точния размер,но слава бога и моя крак е колкото твоя! Simple Smile

# 634
  • Sofia
Valeria Hug, благодаря!
А с Visa Classic пробва ли? По принцип картите на Уникредит Булбанк не са правили засечка досега, но никога не е късно Mr. Green Mr. Green
Точно с Уникредит и ЦКБ не можа да стане.
Казаха ми, че с Маестро на ЦКБ става, търся и други с които да става та да имам право на избор каква да си изкарам още.  Grinning

# 635
Moже...
Обаче една приятелка, която работи в банката ми каза, че Visa Electron и  Maestro са съответно дебитните карти на  Visa и Мaster Card, затова много от компаниите избягват да ги приемат, защото в момента на покупката може да няма наличните пари... А не всички компании имат в системите си възможност веднага да проверят наличността на картата.
Докато Visa Classic (която ни е за пред света както тя ми обясни) например също може да е дебитна,но по принцип нямало как да се разбере от въпросните компании, че е. Така поне каза жената. Което значи, че с такава карта БИ ТРЯБВАЛО да може да се пазарува без проблем.... newsm78
Аз наскоро си изкарах такава, ама още не съм я ползвала, но ще пиша, ако проработи Peace

# 636
Благодаря ти divya. за размерите!   bouquetПонеже и аз ги чакам същия размер,а ми е широк прасеца и ми беше любопитно дали съм поръчала точния размер,но слава бога и моя крак е колкото твоя! Simple Smile
спокойно те са почти до прасеца даже и до там няма доста са широко със сигорност ще ти станат

# 637
Благодаря мила!  remybussi

# 638
  • В мечтите
а някой е поръчвал с дебитните на ОББ може ли да ми каже дали стават и ако да, кои  Виза или Маестро  Peace

# 639
Извинявам се ако е коментирано , но ме интересува дали някой скоро е поръчвал от Амазон с БГ карта на английски адрес и дали е успял, защото на мен преди около 4-5 месеца ми отказаха няколко поръчки?

# 640
  • Sofia
аз миналата седмица

# 641
Може ли малко помощ, знам, че не е Англия, но от немския Амазон някой поръчвал ли е или разбира ли немски, ако може да ми каже на туй чудо как да му разбера доставката до Англия??

http://www.amazon.de/Ice-Age-Scratte-Eichh%C3%B6rnchen-Stofftier … 347584&sr=8-8

# 642
Здравейте, някой поръчвал ли е пантофки от Некст, но такива с гумена подметка отдолу, подходящи за ясла. На снимките на сайта нямат изглед отдолу и  не мога да се ориентирам.Вече купих едни, които са с нещо като плат. Разкошни са, но ще си ги носим в къщи - за ясла не стават.
И още нещо да попитам - доста от нещата вече са изчерпани от размера, който ме интересува. Знаете ли, кога ще има нова колекция.

# 643
Здравейте, някой поръчвал ли е пантофки от Некст, но такива с гумена подметка отдолу, подходящи за ясла. На снимките на сайта нямат изглед отдолу и  не мога да се ориентирам.Вече купих едни, които са с нещо като плат. Разкошни са, но ще си ги носим в къщи - за ясла не стават.
И още нещо да попитам - доста от нещата вече са изчерпани от размера, който ме интересува. Знаете ли, кога ще има нова колекция.

Аз си купих такива: http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/36/6 и от тези: http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/36/5  номер 5/22 и са си точно за ясла мен ако питаш Peace

# 644
Martusha, страхотни са, но за младеж. Аз търся нещо от розовата колекция.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт