Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 094
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Чакам три поръчки, които си пуснах сама, с акаунта на познат,изцяло от Некст, едната от 20 и някой си септември, после от началото на октомври и от 6.10.

Танче,   bouquet

А как плати за поръчките си от Некст - с твоя българска карта или на познатите ти?

Не с моя карта, а на моя познат. Той има акаунт в Некст и аз го ползвам. После му превеждам парите.

# 47
Танче   bouquet   bouquet  bouquet

А от Easilyshoping
От 1-та си поръчка с тях съм доволна,сега чакам 2-ра Blush

за колко време дойде поръчката?

# 48
 M&MDirect,  имат директна доставка до България Аз нещо не я виждам доставката до Бг newsm78 .

# 49
Когато искам да поръчвам с Е. само адреса на регистрация ли трябва да сменя с техния или и двата ми адреса в регистрацията в Ebay?Защото сега смених адреса на регистрацията с техния,а другия оставих моят и исках да купя нещо,но ми даде на стъпката преди потвърждаване на купуването,че съм от България и няма определена доставка. Rolling Eyes

# 50
Може ли някой да ми каже нещо повече за Некст.Мисля да пусна поръчка до анг .адрес ще мога ли да платя с бг карта .И колко е доставката до Англия newsm78Благодаря Ви Peace

# 51
Може ли някой да ми каже нещо повече за Некст.Мисля да пусна поръчка до анг .адрес ще мога ли да платя с бг карта .И колко е доставката до Англия newsm78Благодаря Ви Peace
Не можеш да платиш с БГ карта.

# 52

От Некст може да се поръчва само с посредник,тоест неможеш да плащаш с БГ карта! Peace

# 53
Здравейте, искам да ви попитам дали има място, различно от продавалник, където се продават неуспешни покупки от некст?

# 54
# 55
Танче   bouquet   bouquet  bouquet

А от Easilyshoping
От 1-та си поръчка с тях съм доволна,сега чакам 2-ра Blush

за колко време дойде поръчката?
2 седмици Simple Smile

# 56
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile
Нова тема, че и 4 страници изписани вече.
Някой да е мернал подплатени панталонки или дънки за момченце на 2 години? Гледам, ама все не откривам моите и ако ми хареса нещо, то е за мъниче ooooh!

# 57
  • вече в собствен дом
Добро утро, момичета Simple Smile
Нова тема, че и 4 страници изписани вече.
Някой да е мернал подплатени панталонки или дънки за момченце на 2 години? Гледам, ама все не откривам моите и ако ми хареса нещо, то е за мъниче ooooh!

Аз имам тези:
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/20/15
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/20/14
Много са хубави, удобни са  и са подплатени. Peace

# 58
Здравейте,направих първата си поръчка от некст,чрез римини.Искам да ви попитам колко горе-долу ще ми излезе доставката с еконт до мой адрес,сумата е 50 паунда.Благодаря ви предварително.

# 59
Имам писмо от Яна ( Алмуз ) , че поръчката ми от 10.10 ми е в Пловдив и днес ще си я взема  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт