Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 45 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Някой ме беше питал за стелка на  ботушки Кларкс,номер 8-16,2 см. Peace
Извинявам се за забавянето  Blush
Благодаря,аз бях.Поръчах вече 8 1/2 предполагам ще е идеално.

# 241
# 242
  • София
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/6/4
за това панталонче пита някой,тънко е според мен не е за люта зима,с чорапогащник става но за топла зима,иначе е мн сладко
а за дрешка на МиС,дъщеря ми на снимката в подписа ми е с рокля от там размера и е 18-23м и ръкавите са и доста дълги,иначе имаме дънки 12-18м от там и са и точни на дължина около-45см са
а чорапогащниците на МиС са страхотни,материята е невероятна,на Маталан примерно са мн рехави,но пък за цената им биват

Много благодаря! Hug

# 243
Да се разпипиша и аз с последните покупки за слънцето, дето го чакаме да се появи около 20.11  Two Hearts

Гъбата е много мекичка с джоб за ръката от едната страна

Това според мен може да се ползва  като подложка за повиване ,като постелка за легленцето и за гимнастика. Възглавничката е подвижна , играчките също.

Хубав цвят и изключително мекичка.

Сатенените пантофки  са приказни...

За този комплект просто нямам думи.... Включва долен чаршаф, олекотена завивка, калъфка, одеяло и обиколник

с тази музикална играчка завърших интериора в новата къща на беба Simple Smile

# 244
 nesinesi ,много ми хареса тази блузка Sunglasses  http://roninesi.snimka.bg/other/pokupki.436679.15645134

jazzlady,чудесни неща за кукличката със здраве да си ги ползвате и да пуснеш снимки Hug

# 245

jazzlady,чудесни неща за кукличката със здраве да си ги ползвате и да пуснеш снимки Hug

Благодаря ти! Hug
Засега първо се моля раждането да мине успешно newsm17 и междувременно пазарувам ли, пазарувам ....

П.П. Пропуснах да кажа , че аз съм леля, която ще изпълнява функциите на баба    Wink

# 246
jazzlady , а от кой сайт си ги поръчала?  Hug Интересува ме комплекта за легло.  Peace

Благодаря ти! Hug
Засега първо се моля раждането да мине успешно newsm17 и междувременно пазарувам ли, пазарувам ....

П.П. Пропуснах да кажа , че аз съм леля, която ще изпълнява функциите на баба    Wink

# 247
  • Някъде там на юг...
И аз днес най-после си поличих поръчката. Всичко е прекрасно  Heart Eyes Снимчици - утре Simple Smile

# 248
jazzlady , а от кой сайт си ги поръчала?  Hug Интересува ме комплекта за легло.  Peace

Заповядай Simple Smile

# 249
Ехо..Simple Smile Да попитам, грейките на Некст качествени ли са, къси или нормална дължина ? Интересува ме онази с цвят mink на малки звездички.
Предварително благодаря !

По - късно ще коментирам разни неща, които пристигнаха днес.Simple Smile

Бих искала да помоля някой да ми пусне блог с неуспешни покупки ако е удобно, защото имам за продаване 1 плюшен анцунг 2-3 г. и сиви ботушки 8.

# 250
  • София
alek07, колко е дебела подплатата?

Ето какво получих днес:

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 21:33 от Aganka

# 251

да питам за тази блузка   http://roninesi.snimka.bg/other/pokupki.436679.15645137
  тъничка ли е или ватирана,че много ми харесва?

# 252
  • Враца
Ако някой пуска поръчка към Matalan, би ли ме включил. Искам само 2 коледни костюмчета. Моля да ми пишете на лични.

# 253
Ехо..Simple Smile Да попитам, грейките на Некст качествени ли са, къси или нормална дължина ? Интересува ме онази с цвят mink на малки звездички.
Предварително благодаря !

По - късно ще коментирам разни неща, които пристигнаха днес.Simple Smile

Бих искала да помоля някой да ми пусне блог с неуспешни покупки ако е удобно, защото имам за продаване 1 плюшен анцунг 2-3 г. и сиви ботушки 8.

Блога го пуснах на ЛС.
Елека го имаме размер 3-4г.,ако искаш размери ще меря.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 00:09 от sansil

# 254
Сансил , искам моля.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт