КАРТИ ТАРО - VII

• 49 063
  • 784
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на Шопката за тълкуването,права си,згафила съм и затова се измъкват по подличък начин може би.Остава да чакам да се отвори възможноста за комуникация.Вятър ,отново ще те послушам.Благодаря ви

# 271
  • София
        Момичета, много Ви се радвам!  Все повече са тези, които се  интересуват от Таро, а и го правят сериозно и с желание!

# 272
       Момичета, много Ви се радвам!  Все повече са тези, които се  интересуват от Таро, а и го правят сериозно и с желание!
Благодаря за окуражаването Hug

# 273
  • Пловдив
Момичета,преди малко ей така нещо ме ''подтикна'' да си изтегля една карта от колодата,като задам въпрос.Изтеглих Колелото на съдбата.Прочетох в книгата тълкуването на самата карта и съм обнадеждена....Бихте ли ми помогнали....в смисъл според вас отговора на въпроса ми дали е положителен или е по-скоро отрицателен?
Благодаря!

# 274
  • Пловдив
А ей сега изтеглих друга,за друг въпрос и се падна 9 пентакли....тя също ми се стори надеждна....бъркам ли?
Положителен или отрицателен отговор?Сигурно ли е?И двата въпроса са ми жизнено важни и се моля да са хубави отговорите! Praynig

# 275
Здравей колелото на съдбата е много хубава карта  означава,нов цикъл,съдба късмет,приблидаваща промяна,също предзнаименование за придобивки,резултат и разрешаване на проблем. Laughing

# 276
Здравейте момичета,днес си купих таро на търсещия,някой знае ли нещо за тази колода?Като начинаеща как да започна,да отделя ли малки от големи аркани

# 277
  • Пловдив
А за втората карта?9-КА Пентакли?

# 278
Колелото на съдбата често показва промяна или застой, които  са извън твоите възможности за действие. Тук идеята е  да не се "напъваШ" нещата  ще се случат от само себе си и ти нямаш власт нат тази процесия; както казах често е  забавяне и рядко пълнота: каквато е за теб- брак , дете, къща, пари , здраве ( ти ще кажеш) от комбинацията на 2 -те карти излиза,че ще се отървеш от стари неща Simple Smile

а 9 пентакли показва помянта и понякога страховете от необратимостта й, понякога когато с епадне тази карта в комбинация с колелото  промените са крайни и ти предстои нов етап ( според мен  по- хубав от досегашния), но и 2 те карти не са контролируеми от човешка ръка

zlatna30,  честито има в старите  теми идеи как да подходишSimple Smile  изцяло зависи от те, но те съветвам смао да не ги обръщаш за начало

# 279
  • Пловдив
Сега ще разкрия въпросите.И двата са свързани с майка ми.
За колелото на съдбата въпроса беше,дали ще си намери работа до 2 седмици.
А за 9-ка пентакли въпроса беше,дали ще продаде земите си до Нова Година.
И двата са много важни и свързани с пари...

# 280
Вятър е отговорила вече , според мен също означава че ще се случи това което трябва , съдбовни карти са  и двете. Но аз също мисля че ще  са з адобро промените които я очкават.

# 281
4 чаши- паж чаши- 8 меча
об императрица- император- об. 5 жезли

попитах за един човек ,който от доста време не сме виждали и чували за него.
очакваше се от него да е затънал в проблеми и дългове и там подобни.
 тези карти като чели отговарят на мнението за него ,за положението в което е изпаднал.

# 282
  MEGGI 76, чудя се дали  нещата не са по- сериозни и  да е упражнено в/у него някаква мярка за неотклонение? човекъ в чужбина ли е?

# 283
Здравейте момичета Simple Smile

Днес реших да се допитам до Тарото, тъй като има един въпрос, който ме тормози от доста време...

Ще ми се обади ли ...?

Изтеглих:
1. Асо чаши
2. Х мечове
3. Дяволът

Ох, много отрицателни ми се струват тези карти  Sad ...
Вие какво мислите?

Благодаря!

# 284
  • плевен
Здравейте,не съм се занимавала с карти отдавна защото имам куп проблеми и не ми се гледа.Сега нещо ме накара да потълкувам.Та искам да попитам като се теглят 3 произволни карти как се тълкуват,в смисъл коя дава най-точен отгово???Ще кажа какво мисля за всяка карта поотделно,но не мога да отговоря с ДА или НЕ.Асо чаши-изпълнение на желанията;внезапно пламнала любов;порив и наплив на чувства.10-ка мечове-завършване,край на нещо;понякога подтискме чувствата си под силата на разума;понякога се изправяме срещу страховете си и действаме а каквото ще да става;проблемите не са толкова драматчини,колкото изглеждат;може да се възприемаме като жертва на околния свят ,убедени че целия свят е срещу нас.Дяволът  означава хитрина,прдателство,лекомислие,егоизъм;понякога сме неосведомени за истината,в някакъв мрак потъваме;показва негативност която ни кара да се съмняваме в себе си и в своето бъдеще

Общи условия

Активация на акаунт