Възрастта не е от зна4ение, зависи само и единствено от 4овека. Каза ли са ти го- инфантилност не се лекува с възраст.
Мъжа ми е с 6 години по-млад от мен и никога за толкова години заедно възрастта не е била проблем помежду ни. Не обръщай внимание на майка си, майките са за това, техните съкровени ме4ти е да те видят женена, щастлива и да се радват на внуци. Но ти избираш 4овек, с който да имаш тези неща. Аз съм била на пове4е години от теб, когато се събрахме с мъжа ми.Е, трябваше да водя още 6 години студентски живот, докато приятелките ми купуваха къщи,коли, ходеха на скъпи ваканции, ние боряхме стотинките си, но никога не съм съжалявала. Ако пак трябва да избирам, само и единствено за него бих се омъжила.
Наслаждавай се на връзката си, опознай мом4ето, споделяйте ме4ти, градете планове и никога не се дръж като стара мома(много си малка, за да си такава)
Освен това, ако чувствата ви са истински, не виждам какво пречи да успеете освен остарелите възгледи на майка ти. Но и тя няма да е пречка, ако искате да сте заедно! 

, проблема според мен е че все още не си срешнала подходящия човек.