Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
Хооора,моля ви стига!!!
Бая голям камък тежи на гърдите на всеки от нас!Тук сме ,за да да си помогнем един на друг и по някакъв начин да се справим с тежеста-да не ни премаже!
За това нека не се замеряме взаимно с камъни! Peace

# 211
  • На брега на реката

Никой не знае каква е пълната истина.....вече. Нека все пак видим първо какво са ни подготвили от СОНИ Peace

# 212
Даже в един от коментарите в ютуб някакъв изгря с прозрението, че нищо чудно да е ходил и у тях. Веднъж бил звъннал някакъв мъж с три деца ( Laughing което е свръхрядък случай ), но не е и невъзможно.

Laughing Laughing Искрено ме накара да се кикотя  Heart Eyes

Защо да е рядък случай?

Шегичка.  Grinning Просто човекът от коментара решил, че щом е мъж с три деца, няма кой друг да е.

Michael Jackson - Live From Paris Premiere (You Were There)

# 213
  • Норвегия
А къде е това видео защото не мога да се сетя коя е тая дето го е целувала  и той я целувал и толкова страстно я целувал и т.н. поне така си го преведох аз

Michael Jackson's Kissing Fan on Lips on The Stage!

39-та секунда.
Девойката твърди, че е от Аржентина, значи това трябва да е тя. 

# 214
Момичета,днес изчетох три от първите теми на форума.Бях толкова очарована от вс.това развитие:като се почне от желанието да се купят билети за концерта на Майкъл в Лондон до поклонението му в Стейпъл сентър.За мен това бе повече от книга-Вашите преживявания и вс.останало.Заедно сте били.Преоткривали сте го все повече и повече.Възхищавам ви се.
Аз мого късно ви намерих и ви чета вс.ден.Благодаря ви.Бъдете Благословени.Вярвам ,че Майкъл ни гледа там някъде от горе и ни напътства.Обичам ви.  bouquet

# 215
# 216
# 217
Калина,това изпълнение е велико !Как успя само този човек ,за един миг да завладее всички !Щом се появи и взе дъха и на зрителите и на величията в бранша!С един миг присъствие отправи такава сила и любов!С една изпята фраза обобщи цялата вечер!И просълзените,сияещи очи на Сами Дейвис....
                                        Това само той го можеше...  

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 22:24 от extra terrestrial

# 218
# 219
Имам свободен билет за утре във Велико Търнво,Арена в МОЛ за 15.40 ДЕТСКИ

Ако някой се интересува да каже до утре сутринта в 7

# 220
Много го обичам това You Were There. Когато пее персонално за някого е просто невероятен, целият излъчва любов и сякаш остава само той и човекът, за когото пее...

http://www.youtube.com/watch?v=vycKF9RoSsg

malak, малко ти завиждам, че имаш толкова много да четеш...

# 221
Девойки след 1 час тръгвам към киното ,вече съм разстроена...нали знаете вечер емоциите се утрояват...ужас.
Ехххх никога не съм си мислила че така ще го гледам за последно.... Cry

# 222
Чакаме те да се върнеш и да разказваш! Hug

# 223
Vici вече е във вихара на най - голямата магия Tired
Аз ще я помоля да не ни разказва, поне до довечера, докато не го изгледаме всички Tired

# 224
Върнах се ,нищо няма да ви казвам!
Изключително много съм разстроена....всичко ме боли...сълзите се стичат и няма спирка.
Възможно ли е да го обичам дори повече от преди...възможно е ,възможно ли е Болката да е по-голяма...възможно е.
Днес си дадох сметка още по-ясно какво загубих,какво загуби света....такъв гениален творец....не нямам думи да опиша....

Искам само да ви кажа да седите да гледате до последната буква накрая,не си тръгвайте когато тръгнат надписите....стойте до-край!Аз бях последният човек който си излезна от салона  и не съжалявам!

Извинете ме довойки ако казах повече от колкото трябва,няма с кого да споделя,впрочем не искам да говоря с никой в момента освен с вас.
Господи каква мъка,толкова много боли.....

Общи условия

Активация на акаунт