Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
Близките на Майкъл Джексън са сред хората, които не одобряват излизането на филма This Is It. Членове на семейството дори се опитаха да попречат със съд на Sony да купи правата за документалните кадри. Според Латоя Джексън брат й не би искал филм като този да излиза на екран, защото кадрите в него са от репетиции, а на репетиции Джако не давал всичко от себе си така, както на сцената. Според Латоя Кралят на попа не би искал публиката да го види в сцени, в които не е в най-добрата си форма. По време на репетициите самият Джако също споделяше, че си пази гърлото за действителните концерти. Много фенове на Джако също са против излизането на филма. Част от протестите са свързани с опасения, че в някои кадри не участва самият Джексън, а негов дубльор.

публикувано преди 16 минути

# 256
# 257
Лично аз ще се опитам да го гледам два пъти и да си го купя на диск ако го пуснат в продажба.

# 258
Кликни върху изображението в подписа  ми.

# 259
След пет часа ще го гледам и аз...ох една приятелка от щатите още щом се включих сутринта ми писа че току-що се връща и било уникално...ох вълнувам се като пред среща,...а знам че ще се нарева яко.... Embarassed

# 260
  • MJF
kati-p , хм флаера на български го има отдавна. още когато някой пусна тук сайта this is not it. отделно сайта го има и на български език също отдавна.
 Thinking защо такова черногледство.не сме "най" лоши/добри... ooooh! и българина  е човек.

Аз съм от групата на не гледащите филма по заповед, под пресата на тези фирми. ще го гледам много пъти но малко по нататък. но изобщо не ми пречи да гледам откъси и вашето мнение  Hug Wink гледам и чета по медиите всичко с 1000 на ум, като фен точно на Майкъл и други човеци със сходно мислене.

MJ  вече е показала листовката. на гледащите филма днес  Hug.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 16:06 от 6o6ul40

# 261
Да ,съжалявам ! PraynigСетих се , ooooh!че съм влизала там и съм чела на български.В първият момент помислих ,че е нещо ново.И ние сме хора ..съгласна съм но като че ли тук малко изоставаме с новостите и информацията в пресата.Някои неща май изобщо не стигат до нас.Не знам,може би защото /специално за Майкъл/ на мен ми се иска всеки ден да чета нещо което не знам ...и то по-много материал!Сега например искам да си купя картички и плакати с него...и няма от къде.Може и аз да не търся на правилното място но освен на фолк певици тук в Пловдив трудно можеш да намериш нещо друго.

# 262
Aз подкрепям всичко, което прочетох в TINI. Съгласна съм, че са искали да го изцедят максимално; знам, че сега потриват ръце и броят милионите и са ми много противни заради това всякакви рандифилипсовци. Знам, че Майкъл спира да яде около турнета, това просто е по-силно от него. Сигурна съм, че тези лондонски концерти са значели много повече за него от другите му турнета, защото е искал да напусне сцената с гръм и трясък, точно както се качи на нея. Но ако на другите турнета е бил на 20+ и 30+, сега е бил на 50 и няма как да е същото, много повече физически усилия са нужни. Очакванията към него винаги са били огромни, а той винаги се е стремял да ги надхвърли. Тялото му винаги е било твърде крехко за вътрешната му енергия и извънземните му идеи. Кръв ми капе от сърцето, че така нелепо угасна, знам, че основната причина са точно тези концерти, ако не пряко, то косвено. Но много искам да видя на голям екран последното, което ни остави. Знам че ще е бледо подобие на онова, което е смятал да предложи на публиката и ако го дръпна от торенти ще стане още по-бледо, затова искам да го видя на голям екран. И ще го гледам не с едно наум, а със сто.

# 263
# 264
Момичета ,забравете всички тези неща поне за миг...насладете се на изяществото му и геният който ще видите.
Може и да е истина това което се говори за последните му месеци но всичко свърши вече,нека почива в мир...ние нищо не можем да направим вече.
Аз отидох да гледам него и това направих,очите не си откъснах от него-всякакви други задни мисли нямаха значение за мен.Той беше там ...изящен ,неповторим ,магически...такъв какъвто го очаквах ..че и повече!

---
Днес не съм по-добре от снощи,чувствам се като че имам отворена рана  ....много празно чувство...

rasar   Hug

# 265
някой знае ли как се казва тази песен
http://vbox7.com/play:428ee1ed

# 266
# 267
С риск да стана банална, ще кажа, че възприемам филма като подготовката му за концертите, а не какво е било състоянието му през последните месеци. Кени Ортега го замесват само в някакви скандали, а човека говори само хубави неща за Майкъл - колко добър и великодушен човек е. Айде стига с тия тъпизми кой, какво и защо. Каквото, такова. Много ясно, че няма да дадат как някой го кара на репетиции, каква работа има това във трибют филма? А и феновете от къде могат да ги знаят тия неща - какво е ял, кога е ходил до кенефа, с каква кола и в колко точно часа е ходил на репетиции? Търсят под телето вол, и не, не казвам, че Майкъл е бил перфектен. Мисля, че и ЛаТойа не е справедлива, защото феновете заслужават да видят поне частичка от това, което Майкъл е подготвял за тях. Те не са тъпи, че да не знаят, че са репетиции. Пак се разписах много... Филма е просто за подготовката му за концертите, аз така го разбирам.
Това е.  Peace

Някои вече са го гледали. Сили, сили   bouquet

# 268
Навсякъде валят коментари след филма и неведнъж прочетох това, което вики каза - да не си тръгваме до последно. Копвам един в бяло:

Just saw 'THIS IS IT', midnight showing. LOVED MJ in it. MJ is magnetic & magical. MJ's voice is pure &unspoiled. When the lights onstage first fade to black and MJ's standing there smiling, everyone called his name softly "Michael !Michael!" . I cried a lot during 'I'll be there'. I was delighted & cheered & whooped with everyone onscreen & in the theater when MJ finished dancing to Billie Jean, Don't forget to wait till the very end of the credits for another MJ glimpse.

# 269
Точно така , Фльор. Другите, дето са от "This is NOT it"  са малоумни, че не са подозирали колко хора  ще се жегнат и ще се почувстват като тъпаци.Много са тъпи тези, те даже не са никакви фенове. Идиоти. И аз заедно с тях. Как можахме да го оплюем този великодушен човек Кени...  ooooh!  Outta Joint Благодарим на Кени, СОНИ и всички , които обичаха толкова Майкъл.  Hug  Heart Eyes

Майната му на плурализмът ...

Общи условия

Активация на акаунт