Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
 Hug Hug Hug просто няма думи

# 301
Искам истината да излезе на бял свят,
искам виновните да се накажат,
искам той да е жив,
не искам от него нищо,нити концерти,нито нови песни......
Искам само да знам,че е някъде там и диша.
Филма е уникален,но факта,че това е последното нещо което виждаме ме довърши.
Сърдита съм на него,на себе си и на целият свят.
Някой ме лиши от този грандиозен концерт и аз не съм в състояние да го простя и това ме измъчва ужасно.
Момичетата с който гледахме заедно филма са чудесни...
 Hugна Лили,Албена,Цвети,Стела,Бони,Вержи,Светлето и специални благодарности на Таня за голямото гостоприемство.
Знам,че съм крайна в някой неща и ги моля да ми простят,за което. Praynig
Но за да успея да намаля болката,трябва да науча истината,каквато и да е тя.
На едно мнение съм с феновете който са против това да се скрият фактите от нас.
И да,гледах филма точно с такива очи и видях това за което говорят.
Не спах добре и мислих и реших,ще върна билета от концерта и няма да отида в Лондон юни месец...
Може да е малко моето наказание,може дори да наказвам себе си,но не искам да имам нищо общо с тези кретени.
Кени Ортега за мен не се държеше добре с Майкъл,даже прекалено покровителствено ми беше.....като с недорасло дете.

# 302
Извинете ме за спама.
Ще пиша още,ще казвам това което мисля,
не ме интересува дали ще засегна чувтвата на някой от вас,но къде ако не тук
мога да споделя,да изкажа това което ме изяжда отвътре.
Крайно време е да се научим на толерантност,да приемаме чуждото мнение и да се опитаме да бъдем по добри.
Не съдя никой,въпреки ,че си мисля,че имам право на това.
ОБВИНЯВАМ и няма да спра докато не рзабера и не намеря нещо с което да се премиря и да
продължа на пред.
Много съм разстроена и не знам как да се справя с това. smile3518
Едновременно с това съм готова на най големите крайности ако мога да допринеса някой да бъде наказан.

# 303

Най-повтаряните думи във филма са „любов”,  „благодаря” и „Бог да те благослови” във всичките им вариации, а потресаващото е, че всеки път те звучат искрено и от сърце........

Ще видите как не друг, а Майкъл ръководи целия парад. Колко грижливо обучава музикантите, как насърчава вокалистите и танцьорите. И всичко това със спокойствие и много внимание. Джексън нито веднъж не повишава тон, нито веднъж не си позволи какъвто и да е звезден фасон. Напротив, дори е склонен да преглътне някакво неудобство, за да не създава проблеми на екипа си. Всяка грешка пък се посреща с израза „нали за това репетираме”, а всеки коригиран проблем с благодарност и благословия.

Филмът “This Is It” ще ви накара да оцените личността и многоспектърния талант на Майкъл Джексън. Ще ви разсмее и просълзи, ще ви докосне истински, но най-важното е, че ще ви направи по-добри хора.

Въпреки сълзите, въпреки загубата… ние сме живели във времето на един неземен талант, който по случайност е бил и страхотен човек. Той бе последната истинска звезда. Последният Далай Лама в изкуството.

# 304
  • Под тепетата
Тони Hug -разбира се,че ще пишем онова което искаме и усещаме,очаквам филма със смесени чувства-хем ми е притеснено(кажете ми защо newsm78) а от друга страна ми е любопитно и интересно.Очаквам го вече,денят е утре.......

# 305
Цитат
ние сме живели във времето на един неземен талант, който по случайност е бил и страхотен човек.

Скоро си мислех същото, само че наобратно - един неземен човек, който по случайност е бил и страхотен талант.

В онази реч от линка по-назад, където му връчват хуманитарната награда на Bollywood Award Show 1999, казва, че се чувства неловко да приема награда за нещо, което смята за свой дълг. Че е много лесно да станеш звезда за една нощ и да се почувстваш неподготвен за тази слава, че трябва да използваш известността и богатството си за благородни каузи, защото този талант ти е даден от бога и не бива да го използваш само за себе си, а да раздаваш благата и на другите.

Толкова простичка житейска философия, а толкова съвършена.

# 306

от You are there

Like a rainbow after rain
Like the night follows day
You're the answer to the prayers I say,

And you are there,
You are there
You are there somewhere
No matter where I go or what I do
You are there to help me see it trough,
So every night I say a prayer,
Just because you're there

# 307
# 308
Здравейте и от мен днес! Снощи гледах филма и ще се опитам да пресъздам емоциите си от това. Гледах го в МОЛ-а с двете ми деца(момчето на 18г,а момичето на 15 г.) и двамата обичащи Майкъл. Откриха го след смърта му и се влюбиха в личноста му, музиката му, танца му, душата му, гласът му. Впечатлиха се от посланията му, от благотворителната му дейност, от любовта, която раздава, от нежноста му. Натъжиха се от самотата му, от понесените незаслужени унижения. Въхитиха се от това,че нито за миг той не изгуби вярата си в хората и нито за миг не спря да ни "облъчва" с любов.
И сега за филма. Влезнахме в салона и вътре имаше сравнително малко хора. това,което ми направи впечатление,че бяха хора на всякаква възраст...10,20,30,40,50,60 ако не се лъжа и по-възрастни дори.Настанихме се и около две минути след това започнаха на тумби да прииждат...прииждат...прииждат...все повече и повече хора,докато салона почти не се изпълни. На мен разбира се ми текнаха сълзите от тази гледка и децата ме сръчкаха да не почвам да плача преди филма. Започна филма и аз бях убедена,че с него ще тръгнат и сополите, но нищо подобно не се случи. Попивах всяка дума, всяко действие, взеки звук и движение. Направи ми впечатление тоталната гробна тишина в салона. Никой не помръдваше, говореше, кихаше,кашляше...Щом тръгнаха надписите на филма от по-задните редове почнаха аплаузи и целия салон се включи. Никой не мръдна от мястото си доста време.Тук аз се разплаках. Беше впечатляващо усещане. Никога не съм била в ситуация да бъда с толкова много хора на едно място и от всички да се излъчва любов.любов и нищо друго.

http://www.avtora.com/news/nowini/michael_jackson_this_is_it_reg … iya_premieren_den

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 16:17 от Аbi

# 309
Момичета,настроението ми удари тавана.Благодаря ви,че споделяте такива хубави емоции.Прегръщам ви всички Hug

Момичета от Пловдив,няма да мога да дойда на филма в петък. Hug Ще ходя в събота.Много исках да се запознаем обаче и предлагам да си направим една среща друг път ако искате.

# 310
Moon Walk искам да ти благодаря за това което ми донесе.   smile3525 Какво означава и колко е безценно за мен нямам думи  да изразя.Искам да кажа много неща но нямам думи достатъчно подходящи за това.Обзело ме е пълно безмълвие.......от мъка болка и тъга.....
Пак вкарах мелодраматизъм,но това е моя начин на изразяване.Ако на някой не му допада да не се сърди Praynig Hug да мине на следващия пост. Peace

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:05 от leidi_08

# 311
# 312
Момичета, радвам ви се и благородно ви завиждам, че сте успели и успявате да изразите чувствата си. Аз в момента не бих могла, просто не мога. Ще ми трябва време, при това дълго. Сега все още съм в плен на емоцията и буквално не съм на себе си. И дните обърках, и всичко...Така бях след 29ти август, макар разбира се тогава настроението да беше съвсем друго.
Но съм така щастлива, че срещнах много от вас!!!! Grinning Grinning Grinning Усещането е неповторимо за мен и не го давам за нищо на света.
Лили, Танче, Тони, Стеле, Бени, Цвети, Бони, Светле,  Hug Hug Hug!
Благодаря ви, че ви има! lovekiss   

# 313
     .

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 19:53 от INNER

# 314

Общи условия

Активация на акаунт