Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 245
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
  Добър и лек ден на всички! Имам една много любима снимка.....и понеже нямам какво съществено да кажа ...ВИ я подарявам....

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 11:21 от leidi_08

# 616
  • Linz
ХАРЕСВАШ МАЙКЪЛ АКО:
Не, че имах нужда от потвърждение Joy написано е уж комично, обаче някои точки са толкова вярни, че чак Embarassed
Фантастични снимки lovekiss

# 617
написано е уж комично, обаче някои точки са толкова вярни, че чак Embarassed

Нали? God bless you, девойки!  Laughing

# 618
Добър ден!
http://life.dir.bg/2009/11/05/news5330329.html
Аз лично писах във форума на вип денс преди няколко дни по този повод  Peace

# 619

Успешен ден на всички!
В точките са изпуснали една съществена....да рискуваш да те изгонят от работа като половината от работният ден висиш във форуми за Майкъл и мисълта ти витае далеч ,далеч....от  работните ти задължения.

# 620

Тази простотия с Иван и Андрей сега я разбирам!Как може да са толкова пропаднали типове...и аз ще пиша за гаврата им!

# 621
Иван и Андерей, че са посредствени момчета го знае всеки, но авторът на статията чия позиция заема?! С това "Джако" съвсем заби пирончето... Да научат най-после как се изписва името му - Майкъл Джаксън, а Уако Джако е прозвище на "откаченият Джако".

# 622
и на мен ми трябва психиатър.....това е  тежка патология  ooooh!   MJ- откачен Джако не съществува и никога не е съществувал.Такива прозвища са създадени от душевно ограничени и неграмотни '"хорица "!  Peace

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 13:00 от leidi_08

# 623
Добро утро момичета!!! Hug Прекрасни сте с тези снимки не спирайте!!! Обичам ви всичките до една ужасно много !!!

Stop

# 624
kate7oo става много нахално от моя страна с тия непрекъснати постове, обаче ми стана приятно да видя на една от твойте снимки -от къде изгрява слънцето   

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 11:39 от leidi_08

# 625
обаче ми стана приятно да видя на една от твойте снимки -от къде изгрява слънцето    Joy   Joy  Joy

smile3521

# 626
# 627
  • Под тепетата
Абе ще се побъркам,бе хора! LaughingНе,че вече не съм и аз патологичен случай,не мога да откъсна очи Shocked
А това откъде изгрява слънцето направо ме newsm53 Само дето ето така smile3529 съм без никаква да я свърша

# 628
kate7oo става много нахално от моя страна с тия непрекъснати постове, обаче ми стана приятно да видя на една от твойте снимки -от къде изгрява слънцето   

Joy Joy Joy  smile3534

# 629
  • Sofia
Форумът си има правила и допустим размер за изображения в публикации.
Има изписани безброй теми за оразмеряване и преоразмеряване на картинки.
Много моля да престанете с публикуването на чаршафи.

Общи условия

Активация на акаунт