Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 34 731
  • 784
  •   1
Отговори
# 690
  • Linz
Картината и кадъра от клипа изобщо не приличат на случайност Rolling Eyes

# 691
Kalin@, напротив, разчитал е на интелигентността на феновете си, да разнищат всичко, защото те го обичат и никога няма да го съдят. Нищо не е случайно при него. 

# 692
Мтв направиха нов трибют за Майкъл.Показаха фенове на Майкъл да танцуват и пеят на неговата музика.През цялото време се смеех,наистина имаше големи образи.Но когато пуснаха Will you be there и показаха лицето на Майкъл преминах към бурен рев...  Confused Майка ми сериозно започна да се замисля за едно посещение при психиатърът тази седмица...
Но Боже,колко ми липсва Майкъл ...  Cry

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:01 от Sussie

# 693
Хора, ако гледате сега музикалните награди на МTV - имаше клип за Майкъл, най-различни хора пеят песните му, толкова красиво беше, стана ми мъчно за него. Cry Sad

Майкъл, винаги ще те помним! Flowers Rose Flowers Rose

Извинявам се, че нахлувам така, но знам за темата и реших да пиша.

П.С. Sussie, писали сме по едно и също време Hug

# 694
Хора, знете ли за това:

Friday night, Sky1 & Sky1HD, 9-11pm Michael Jackson: The Search for his Spirit & The Live Seance.... Renowned psychic Derek Acorah attempts to contact the spirit of Michael Jackson.

Интересно какво ли ще се случи  Thinking

П.П. Намерих и линк: ТУК

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:15 от kiara

# 695
Цитат на: Рени
Картината и кадъра от клипа....

Четох, че е имало вече готов сценарий, когато той казал на режисьора, че иска да се използва картината. Не пожелал сам да говори с Лиса за това - накарал режисьора да я помоли да участва. Клипът е с доста допълнителни обработки, защото изглеждали "твърде голи".

# 696
Цитат на: Рени
Картината и кадъра от клипа....

Четох, че е имало вече готов сценарий, когато той казал на режисьора, че иска да се използва картината. Не пожелал сам да говори с Лиса за това - накарал режисьора да я помоли да участва. Клипът е с доста допълнителни обработки, защото изглеждали "твърде голи".

И аз знам така историята, но не мога да разбера защо Лиса се е съгласила при положение, че след това казва каква голяма грешка бил този клип...Лиса е жена с характер и съм сигурна, че щеше да се измъкне с някакво извинение, ако не е искала да участва.След развода не си пестеше лошите думи за Майкъл, но пък чак и този прекрасен клип да оплюе...  ooooh!

Ето го и трибюта, но с лошо качество http://www.youtube.com/watch?v=EC-O8GMsNA0

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:28 от Sussie

# 697
Момичета,моля ви ,когато пускате нещо на английски казвайте с няколко думи какво е съдържанието.Много е неприятно да искаш да разбереш нещо,а да не можеш.Приятно ли ще ви е на вас да пусна нещо на японски и да започна да го коментирам?Живеем в България все пак и официалния език е български.

# 698
Лека вечер на всички

една  не толкова известна  нежна песен за всички       Hug http://www.youtube.com/watch?v=XXpSYRAAOL4&feature=related

# 699

DIRTY DIANA      

Не пипай!.....защото

for you..........  liliyyyy

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 08:09 от leidi_08

# 700

# 701

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 06:56 от leidi_08

# 702
 smile3525 newsm51 smile3501 txtloves
 колко е хубав на последните снимки smile3521 newsm08  love001

# 703

# 704

Добро утро на всички!И тази сутрин искам да ви подаря може би най-любимата ми снимка!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:04 от leidi_08

Общи условия

Активация на акаунт