Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 34 739
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
  • Под тепетата
Добре дошла,Валентина!Тук няма най-възрастни,най-млади,а само фенове на Майкъл!  bouquet
За книгата незнам какво да си мисля,това е отвратително което казва Сиса788-ако ще е така,не ми се чете Peace

# 721
Боже,а аз си мислех,че съм най възрастната тук Hug
Добре дошли на новите попълнения,много се радвам,че ви има.
Лелите се увеличаваме май. Laughing

# 722
Лили миличка и аз все за това си мисля...дали е имало някои до него през всичката мъка,болка и унижение през което е трябвало да премине.Дали е имало някои който да му казва:"Тук съм! Обичам те! Всичко ще е наред! "  newsm45 newsm45 newsm45
  Валентина добре дошла сред нас  Hug

# 723
  • Linz
Здравейте, момичета! От скоро надничам тук, но все не смея да пиша, защото ми се струва, че ще бъда най-възрастната тук. Но РЕНИ ме покани и вече няма как да продължавам с извиненията!   bouquet
Наборе, радвам се да те видя тук Hug
Аз знаех Майкъл Джексън от 80-те, но му станах фенка едва след като гледах Лунен пътешественик (януари 1990 г.). Когато се докоснеш по-отблизо до магията му, тогава разбираш за какъв Гений и какъв Човек става въпрос. И колкото повече го опознаваш, толкова по-силно започваш да го цениш (в повечето случаи- обичаш).

# 724
  • На брега на реката
Здравейте, момичета! От скоро надничам тук, но все не смея да пиша, защото ми се струва, че ще бъда най-възрастната тук.

п.п. Вале, моята дъщеря е на 6 (имам и 20-годишна, де) оня ден имали занятие в предучилищна. Госпожата написала буквата М и ги карала да казват думи с М. Моята рожба казала Майкъл Джексън Simple Smile

hahaha rotfImao

Калин@ , гушни дъщеря си от мен    kiss

Добре дошла, Вале  ! Hug

Завиждам ти искрено за многото хубави емоции, които те очакват от сега нататък, докато опознаваш нови за теб песни и снимки, концерти....   Crazy

# 725
Вале,добре дошла при нас !

Толкова ми е хубаво,когато разбера,че някой е станал фен на Майкъл и в същото време ми става и мъчно. Защо трябваше да отиде,за го откриете бе,хора?
И благородно ти завиждам за съкровищата,които тепърва ще откриваш при всеко съприкосновение до него.

# 726
Здравейте и аз съм от тези, които надничат в този форум, но досега не са писали!Защо ли и за не зная - вероятно липсата на свободно време е едно добро извинение.Другото, което е по - вярното, че смъртта му ми подейства като шок и отприщи една депресия ( дали беше депресия на средната възраст) или стрес колко години са минали.(Аз съм почитателка на Майкъл от излизането на албума "Лош"- има няма над 20 години).
Когато установих колко много неща има в интернет пространството особено в youtube, се прехласнах и с дни гледах ли ..............гледах......... и плачех.......Сега вече с времето и с връщането към житейските проблеми болката се подтисна.Радвам се, че Майкъл има толкова ревностни почитатели!Щастлива съм!Това показва творчеството му, като личното ми мнение е че ще остане непреходно.И двамата ми сина - единия на 10, а другия на 3 са му почитатели!

# 727
http://mjjgallery.free.fr/bad/shortfilms/jackson/009.jpg
http://mjjgallery.free.fr/bad/shortfilms/jackson/010.jpg
http://mjjgallery.free.fr/bad/shortfilms/jackson/012.jpg
Здравейте!Преди малко попаднах на тези 3 снимки,не ги бях виждала.Явно са от семейно събиране на сем.Джексан.

# 728
Лили, защо си мислиш, че никой не го е обичал?Децата му какво са чувствали според теб?  Wink

И да не бъдем толкова категорични кое е заблуда, щото труп на Майкъл не видяхме. Имаше и 3 погребения. Всяко уж беше истинското, ама нейсе,, все друго се оказваше.Дори и сълзите на роднините се оказаха преиграване на всяко едно от погребенията, които бяха фейк. Мисля, че дадоха брезброй поводи да се съмняваме ... Толкова заблудени хора не вярвам да има, щом не вярваме на официалните становища.

# 729
# 730
MJ,не говоря за обичта на децата му.Те са прекалено малки и не биха могли да го разберат.Нито пък той би могъл да ги товари с грижите си.
И как разбра,че сълзите на някого са преиграване?Недей така.И защо трябваше да видим трупа на Майкъл,за да сме сигурни,че е мъртъв? Ако ще е  до конспирацията,лесно можеше да се положи добре изработена кукла.Тогава щеше ли да повярваш?

Моля те,не желая да споря и по този начин да петня паметта му.

# 731
Не в книгата има и неща които са истина прекрепени с факти,доказателства за самия заговор от бащата на Джорди, заплахите към Майката, и самите лъжи на детето - гнусни...отвратителни... Не са ми я разказали цялата защото още не са я прочели,но по това което чета в нета и преразказа не мога да разбера какво и е хитовото на тази книга  отвъд океана

Аз съм на мение ,че за 50 години едва ли не е имал близък приятел до сърцето си.Колкото и хора  да е имало покрай него поне 1-2 са му били верни приятели.А и с 3 дечица не мисля,че едвали не е разбрал какво означава любов.

# 732
  • София
Момичета, със сигурност вие ще знаете най-добре: Има ли тук на БГ пазара някоя книга за Майкъл, която ще е подходяща да купя за моето голямо малко момиче. В смисъл, да разказва за живота му, кое как е правил, нещо като биография, най-добре да не е свързана с обвиненията срещу него (разбирате по каква причина), с много снимки и така, на български. Или поне да ви кажете според вас коя е най-подходящата за тази възраст. Благодаря ви!

Днес си пея The Way You Make Me Feel

# 733
Искам да отделя малко внимание на една жена, с която се запознах скоро. Да, Калин@ .
Имало е много малко случаи в живота ми, в които съм се чувствала наистина нужна.Нищо не ме прави по- щастлива от това да радвам и да правя добро на хората.И затова никога няма да забравя мигът, в който на излизане от киното Калина ме прегърна и благодари.Тогава осъзнах какво имам.
Какво сте всички Вие за мен!Цяло лято търсих хора около себе си, които да споделят огромната ми мъка по Майкъл.Не я открих в семейството си и в приятелите също.И тогова намерих вас.Вие сте наистина моето спасение.Всеки ден си мисля, каква късметлийка съм, че ви намерих.
И затова не ми е никак чудно, как се познахме с Калина.Добротата, която всички негови фенове имат сe вижда от километри.Ние сме едно цяло и можем да благодарим само на един човек за това- Майкъл!

# 734
Много сте тънкообидни и чувствителни, Лили. Сякаш вече никой няма право да се усъмни, а само сляпо да вярва. Създавате едно напрежение, сакън да не кажем нещо, че ще скочите да ни набиете, че нещо прекаляваме с фантазьорството си... Как разбрах - така разбрах, да ревеш на празен ковчег три пъти. Много е нормално да шантажираш феновете му, нали?Пълен цирк си беше това.

Какво значи да петним паметта Му?Защо всичко го приемате като обида към Него?Защо решихте, че само вие, които не се съмнявате Го обичате истински? Защо създавате това изкуствено разделение на "обичащи го" и "петнящи го"? Непрекъснато се изисква нещо в тази тема - да не петним паметта Му, като се постват секси снимки; като нареждаме Лиса; като нареждаме семейството Му; като се съмняваме в приятелите Му;като съмняваме, че е мъртъв...

Вие осъзнавате ли, че Духът /вечният дух/ е над всичко и "опетняване" е илюзия на супер егото, което само фантазира тва-онва?Мога да си говоря каквото искам и с нищо не вредя на Паметта Му. И който не желае да спори просто да не го прави, но не да ме кара да се чувствам петняща нещо и някого. Аз знам с кви чувства го правя, не ТИ.

Не, някои фенове сме истински ДЯВОЛИ,искащи да опетним Паметта МУ.Не вярвай във всеки от нас, ние сме скрити злобари, които дебнем във форума на мама.бг да хейтнем Него и Вас.

да не забравя да сложа няколко туптящи сърчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт