Облекло за вдовица

• 3 263
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • на брега на морето
Искрени съболезнования за съпруга ти. Слагай каквито дрехи и цветове си искаш. Аз погребах и двамата си родители в цветни дрехи и никога не съм сложила и конец за траур. Скръбта е в сърцето.

# 16
  • София
Много съжалявам за загубата ти  Cry  bouquet
Наскоро загубих баща си. Не съм се обличала в черно. Цвета на дрехите няма да върне човека и не е мерило за мъката.

# 17
Съболезнования. Обличай се както го чувстваш. В профила ти пише Варна - градът е достатъчно голям и демократичен, за да не се съобразяваш с хората.

# 18
  • Пловдив / София
Хм, авторката вчера точно се обясняваше в една друга тема какъв интимен гел била използвала при анален секс с приятеля си, а днес облекло за вдовици. newsm78 Съболезнования за съпруга й, но малко странен поврат в чувствата.

Запомнила съм я, защото ме в другата тема нарече "тъпа майна"

# 19
 Joy Joy Joy При това говори за приятеля си........

# 20
  • София
Хм, авторката вчера точно се обясняваше в една друга тема какъв интимен гел била използвала при анален секс с приятеля си, а днес облекло за вдовици. newsm78 Съболезнования за съпруга й, но малко странен поврат в чувствата.

Запомнила съм я, защото ме в другата тема нарече "тъпа майна"
И аз и погледнах профила и малко се учудих,че вдовица от 2 седмици и се ядосваше за лубрикантите.Ама свят широк,хора всякакви.

# 21
  • София
Не е това най-интересното Мадам Стасита !
Интересното е, че влезе в раковата тема да ни попита, дали не е най-добре в оставащите му дни да си попътуват и да си похарчат парички вместо за лечението му за неща, които ще ги направят щастливи в последните му дни  newsm78
Защо ли точно нас попита ?
И в същото това време изписа N страници във форума, свързани с красотата...
Както казахте, хора всякакви.
Бог да им е на помощ !

# 22
Моите съболезнования ...
Четейки постингите ти за лубриканти и поръчки на козметика мисля, че черния цвят не е твоя.

# 23
Офф...не мога да се въздържа...чувствителна съм по темата-загубих баща си преди 2 седмици също; и той си отиде след близо 2-годишно боледуване от рак; и аз не съм фен на черното и никога не съм носила черно, но в момента нося само този цвят; не, не правя демонстрации-това е въпрос на вътрешна потребност; в момента чувствам, че искам да съм в черно и съм; мисълта ми е, че ми се вижда безумно това да се дискутира, още по-малко-да се прави "анкета" във форума; всеки знае какво му е в душата и постъпва както намери за правилно; когато знаеш, че скърбиш истински, би ли ти пукало какво биха помислили другите за облеклото ти???Нали ти самия си наясно с личната си драма или с отсъствието на такава....Животът е адски несправедлив Cry

# 24
Моите съболезнования ...
Четейки постингите ти за лубриканти и поръчки на козметика мисля, че черния цвят не е твоя.

И аз реших, че хора всякакви и не можеш да съдиш никого за постъпките му - кой знае какво й е на душата и какво й е в семейството.
Личната драма на никой не я знаем, но все пак защо трябва да се обявява пред целия форум какъв лубрикант ползва с приятеля си, че и още подробности ...
Отврат изглежда отстрани, малко повече дискретност няма да навреди.

# 25
Съболезнования за загубата на съпруга ти.  Cry

Носи каквито цветове желаеш, не се съборазявай с околните. Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт