Отговори
# 435
  • Асеновград
Браво, момичета само така.
Аз също НЕ ПУША, и се чувствам супер.На моменти ми се допушва, но отминава.
Никога не съм си представяла, че ще имам волята да откажа цигарите.Дори моите познати, още не вярват, че точно аз съм се справила.
Хубав, свеж и бездимен ден от мен.

# 436
Аз не пуша от 9 години. Отказах ги от 1 януари 2001 година. Дори не съм дърпала от тогава. И всичко от инат. Преди това ги отказвах десетки пъти , но явно не съм била готова. Имам познат , който пушеше по 3 кутии на ден и ги отказа. Тогава си казах "Щом той може значи и аз мога" и се справих. Желая успех на всички !

# 437
Аз не пуша от 9 години. Отказах ги от 1 януари 2001 година. Дори не съм дърпала от тогава. И всичко от инат. Преди това ги отказвах десетки пъти , но явно не съм била готова. Имам познат , който пушеше по 3 кутии на ден и ги отказа. Тогава си казах "Щом той може значи и аз мога" и се справих. Желая успех на всички !
Уаууу, 9 години......

# 438
Не съм писала отдавна. Детето все болно от един месец кашля немогат да разберат защо. Докато разберат направи бронхит. Новата къща протече и сега сме при майка ми докато отремонтираме.
След всички тия премеждия все още не пуша.
Пали и аз съм си от слабохарактерните. Но щом устоях на всичко това надали ще се подам.
ВЕНУС МНОГО МИ ЛИПСВА. НЕ СЕ Е ЯВЯВАЛА В ФОРУМА ОТ ПЕТИ НОЕМВРИ. НЯКОЙ ДА ЗНАЕ НЕЩО newsm78
Здравче и Джери  Hug Hug Hug

# 439
Привет момичета! И аз съм от слабохарактерните, но стимула ми е да дам пример на баща ми които пуши от 16 годишен по 2 пакета на ден  Cry много кашля, но продължава....
мими мсм дано детенцето оздравее по бързо! Praynig
Дженифър 76 много се радвам 9 години си е доста, дай Боже всекиму! Хубава бездимна вечер моми4ета   bouquet

# 440
Здравейте, момичета  Hug

Мимче, за малката  Hug Heart Eyes Горкичката, дано бързо да минава  Hug
Неприятно е това с покрива, поне стискам палци да се задържи такова времето, та бързо да се оправи

О, момичета, гледам, че удържате. С  всеки изминал ден по-лесно става  Hug
Много ме беше страх, че като откажа цигарите ще напълнея, но не, вече над два месеца не пуша, но не съм качила.

Хубава и бездимна вечер  Laughing

# 441
  • София
Напълно съм съгласна с теб за миризмите,усещам всяко ядене,всеки парфюм,абе,все едно досега носа ми е бил запушен.Много съм доволна от себе си,категорична съм ,че вече няма да пуша,даже умишлено се събирам с пушачи и ходя на места на които се пуши, за да се видя каква ще ми е реакцията,засега съм доволна bowuu

# 442
здравейте и от мен!!!хайде и аз да се похваля.........не пуша вече 17 дниииииии !!!много се гордея със себе си!дано успея да ги откажа завинаги!!!!успех и на всички вас!тук поне можем да се подкрепяме взаимно!!!!

# 443
Добро утро и приятен ден момичета! Джери Ф, пазиш ли диета? За 23 дни качих 2 кг.  smile3518

# 444
Добро Утро
Браво на @ALEKS@ Ти можеш!   bouquet

Jenifer76 и аз мисля, че всичко е инат. Имала съм моменти, в който много ми се е пушило, но от инат не съм палила.

Момичета
, За килограмите искам да кажа, че от както спрях цигарите минах и на Дюкан (както ме бъзика съпруга ми "No pain - no game ..." Grinning), мисля живи и здрави поне 6 месеца и да съм на 3 фаза и накрая 4-та. Дюкан има глава, точно за отказващите цигарите.
В интерес на истината почти нищо не свалям (един месец), но поне не качвам ... Поне Дюкан позволява тъпчене с режимни неща Blush

Лек и бездимен ден  bouquet

# 445
Добро утро  Hug

viakimova,  да, старая се да спазвам диета, но и преди да ги откажа си бях на същата диета, а и гледам да тренирам сутрин  Wink Сега след 2 месеца и нещо, откакто съм ги отказала забелязвам, че лакомията не ми е такава огромна, както в първите седмици на отказването  ooooh!

Момичета, хубав бездимен ден  Hug

# 446
  • София
@ALEKS@, Jenifer76, здрасти и сърдечно добре дошли от мен - самопроизвелата се старейшина!  welcome Ей като тези балончета ще се носите лекичко, пъстро и радостно из новия си бездимен свят  party006 newsm35 Скоро изобщо вече няма да се сещате. Ако ли пък се сетите - има да се чудите как сте могли да си понасяте жълтия десен показалец - като мръсен орлов нокът. И "прелестния си свеж" си дъх - особено сутрин Rage
Boshi-Moshi, аз пък страдах, че вече си предала фронта - та не се явяваш, а то - каква прекрасна изненада!   bouquet
Така страдам за всяка, който позамлъкне - викам си "погълна я ламята Cry" af
Джери, Доди, viakimova, елказелка, mimi_msm, сладката мими , meca, Трепет, - я какъв здрав, железен, благоуханен и красив отбор сме 4470  ladyuu newsm56 Flowers Rose Flowers Sunflower
Пали, ще мине, мисли за друго и не посягай изобщо, още съвсем малко  bouquet
Рускеееее, не прекопа ли лозето? Не изпържи ли всички яйца? Те кокошките носят ли ти още?  hahaha

# 447
Съжалявам, грешка! Горното е от мен Sad

# 448
  • София, Бургас
...Сега след 2 месеца и нещо, откакто съм ги отказала забелязвам, че лакомията не ми е такава огромна, както в първите седмици на отказването  ooooh! ....

Аз съм още на 17-ти ден, но и аз забелязвам, че вече апетитът ми се нормализира и не ям толкова колкото в началото.. Надявам се това, което натрупах до сега да е всичко   Laughing

# 449
Boshi-Moshi, аз пък страдах, че вече си предала фронта - та не се явяваш, а то - каква прекрасна изненада!   bouquet
Така страдам за всяка, който позамлъкне - викам си "погълна я ламята Cry" af

Баба Здравка-Баба Мравка Hug
A-aa тук съм! Желязна съм, благодарение на теб!   bouquet

С Тайна почнахме заедно, но нещо не съм я виждала скоро да наминава, дано да не я е лапнала ламята ooooh!

* И при мен апетита намалява с всяка изминала седмица Peace

Общи условия

Активация на акаунт