СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
dulsinea75 , има бутон редактирай, като искаш да допълниш поста си  Peace
Оздравяване на всички болни  Hug

# 256
  • Испания и Стара Загора
Добро утро

Андреа е болнна.Ще пиша като се върнем от педиатъра.

# 257
# 258
Меррси за кафето   bouquet

Вече изпих моето.
Анита да пишеш после, как е малката буба.

Абе девойки тъкмо щях да ви питам и вашите бебоци ли се събуждат на всеки 3 часа, но и Миринда писала и Даниела, меко казано се изнервям от това хранене. Две вечери дребчо направи една пауза от по 5-6 часа, но купона беше кратък, пак сме на режим 10, 1-,4- и 7.
Смятате ли поне едно от нощните хранения да махнете и ако да как, чай или вода не съм предлагала, с бибата не става, реве си детето.

# 259
  • където има любов
Надна и ние ядем в същите часове вечер.Мнооого рядко пропуска това в 1,тоест 2 пъти се е случвало до сега.Не смятам да заменям едно от храненията с водичка ,или чай,защото това значи да слушам ревове и да съм още по-недоспала.Като му дойде времето ще се откаже,до тогавадупе да ми е яко Mr. Green
Анита,пиши как сте!

# 260
Раиса също е като часовник-3 часа.Това е само през ноща,през деня понякога спи по 3-4 часа и прави пауза между храненията по 4-5 часа.Каката се отказа от нощното хранене до края на първия месец-сама,ядеше вечер в 9 и сутрин към 7-8ч.Но това си търси манджата и не го залъгва нито вода,нито чай.Това е-живот на 3 часа.

# 261
Добро утро!
Благодаря на Дулсинея и Анита за кафенцето, от закуска трябва да се въздържам Embarassed

Тези 2-3 дни коликите на моя Борко са ужасни - има мира милото само от 21.30ч до към 03.00ч./когато и прави най-дългата пауза без да суче/ През останалото време все се пъне и мрънка, сега даже и си поревава.  Ние сме и от кърмачетата със запек SadВ тази връзка да ви питам: Колко често давате капки? Аз, ако прескоча хранене без капки давам чая. Дали не го запичам с това newsm78?
Миринда, ама твойте докторки са все едни странни #Cussing outКак може да се възмути на кърмено бебе и то за някви си 1,300кг? Нашата педи е маниачка на стройни фигури и въпреки това насърчава кърмещите майки и не се кара, а дори успокоява, че няма затлъстели деца в по-голяма възраст, които са били дълго кърмени и едри като бебета PeaceАз засега не виждам как ще махна хранене Cryс баткото поне за това бяхме отличници от 22ч до към 06ч - почивка.
Щях и др. да пиша, ама мозъка ми даде заето ooooh!
До скоро!

Всички болни дечица да се оправят бързо и мамите да се успокояват вече HugЧакаме добрите новини.

# 262
Привет и от  мен  Hug
Мерси за кафенцето  Hug

Болните дечица бързо да се оправят Praynig
Ние бяхме на консултация в понеделник.Резултата от 3320кг - 5210 и от 53см на 56.На нас педи не ни се скара(а аз очавах).Биха ни ваксина много плака малчо- чак аз щях да почна  Sad

esim и ние бяхме така - само на ръце.Но таткото се изнерви много защото онази вечер не иска да заспи в кошарата а иска да го гушкаме.От вчера е на "обучение " - "Как се спи в кошара". Рева милия обаче май взе да свиква  bowuu
За яденето - един път е на 3 часа.Друг път на 2.Трети път на 4. Различно.Направи ми впечатление че като се буди през нощта ми хапва само 30-40 мл и заспива и си спи 4-5 часа.Дали почва са да се отказва от ношното хранене? newsm78
дано всичко да е наред с Ема и Малибу   Praynig

# 263
И Свилен качи 1300 за първия месец, а педиатъра му беше изключително доволен от резултатът  Peace
Яде  в 20, 21ч после в 1-4-7.

# 264
  • София
Добро утро!  bouquet
Като ви чета и започвам да се шашкам, че не качваме достатъчно Crazy.  Ние започнахме да ядем само веднъж през нощта. Гледам вечер да я храня възможно най-кьсно. Иначе за сега сме само на кърма Grinning, но пък имаме много колики, а от капките се запичаме или просто не акаме ooooh!. Два пъти вкарах мушкатото в действие  Sad.
Виждам, че вече си правите секс, а на мен още не са ми паднали конците и се изнервям вече Crossing Arms.
Исках да ви питам, има ли някакъв вариант да влизаш с толкова малко бебе в големите супермаркети Thinking. Сигурно не може с количката, ама какво да направя? Само правя разни схеми за да отида да си напазарувам. Whistling.
Сега бързам да я храня и да се изстрелваме кум парка, че май ще е за последно Sad.
Здрави и спокойни бебчета на всички!  bouquet

# 265
Ей ма на и аз да се включа!  Party
Добро утро на всички! Анита мерси за кафенцето, днес ще ми е само виртуално че докато се натуткам то след малко пак ще се храним!!!
Пиши какво се случва с вас!
Абе да ви питам верно ли е че от цитрусите кърмата започвала да горчи! Сутринта се облажих с няколко банана, че мъжо ми купил и сега съм в шах newsm78
Иначе ние растем под формата на поничка  Laughing Нашата мома наддала 0,500 за две седмици ама на височина нещо по малко дърпаме! Да ми е жива и здрава! Иначе за нощното хранене - яде в 22.00 и в 03.00 и после в 06.30! Вчера обаче беше доста неспокойна през деня и снощи като заспа в 22.30 и чак в 05.30 се събуди! Но си знам че това е само за снощи  Mr. Green

# 266
добро утро,милички Hug

Дулсинея,Анита,мерси за кафето,ама пусто кат не мога да пия Wink

Цвета,айде да оздравява малчо Heart Eyes,че да си идвате вкъщи и да има време да си пишем простотии Joy

Анитка,обезателно пиши мила как е минало Hug

Така се притеснявам за Малибу и Ема,дано не е нищо сериозно Praynig и скоро да се включат с прекрасни новини Hug

По въпроса на Таткото-ми аз  кат си мисля,ние от gsm не се стряскаме,само от хлопване на врата newsm78ама дано всичко си е наред с бебоците Peaceно като има притеснения-по добре за успокоение-на доктор Peace

Беболиники-ние си влизаме в Метро,Каууфланд,като слагаме в големите им колички коша на Стефи и така пазарувам-няма проблем,много е готино Peaceайде и дано ти паднат до ден-два конците newsm53

за запичането-ами тоя гаден инфакол #2gunfireпомага май за коликите,ама и запича Sadта аз давам и Биогая,за да може да ака Peaceа ако много се запекат докторката ми каза-няколко хранения с Фризовом и ще се изака,така е наитина  bouquet

И ние се храмним на 3 часа ,не се притеснявайте,остава ни скритата надежда сам да се откаже от нощното smile3521

вдигам си прекрасното дупе smile3532 от компа,за отида да чета по Фирмена сигурност Crazy Crazy Crazy

# 267
Здравеите и от нас!!!
мерси за кафенцето  bouquet
Да се оплача и аз Cry Малката има страшни сополи от както се е родила. 7 дни бяхме на капки за нос -ама нищо. От вчера сме на мехлем/бактробан/ та да видим дали ще има резултат newsm78
Някои да има такъв проблем???Нека да сподели Praynig

# 268
  • sofia
Споко-цитруси са порток.,лимон и пр.-яж си банани колкото си щеш!Аз пък си ходя с количката в супермаркетите...Няма как инъче...Пък и е мн.удобно за пренасянето на покупките после!Да ви задам тъп въпрос-Какво значи от втория месец-навършен втори,или,както е в случая при мен?!Нещо мозъчето ми отказва...Питам,защото се чудя дали да давам от Храносмилателния чай на Хип!Мерси за акъла предварително!

# 269
АААА и какъв е извода големите си деца сме ги тормозили да спат (или сами са си решили така) по цяла нощ без да ядат, а сега тези малките на всеки три часа са наредени на млечния бар  Joy

Кришкамишка аз бих заложила на навършен втори месец, т.е. началото на трети.

Христи не такъв проблем нямам, пускахте ли микробиология.

Общи условия

Активация на акаунт