СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Karlovo
И аз съм съгласна да помогнем на Малибу .

# 436
Здравейте и от мен добро утро. Издрънкала съм от сутринта 5 кафета сигурно......Цяла сутрин се моткам.

Естествено че ще помогнем на Малибу, просто някой с когото контактува по - често да и се обади и да попита от какво конкретно има нужда, за да се спретнем и да действаме. Дали са пари, вещи или връзки някъде все тая - мисля, че можем да посвършим нещо.

# 437
И аз си мисля какво можем да направим за Ема  newsm78. Дори да има проблем рожбичката, силно се надявам, че в 21 век ще се намерят и много решения  Thinking. Най-вероятно ще става въпрос за пари и ще трябва ние да се организираме. Да изчакаме понеделник какво ще й кажат специалистите  Peace. Много ми се иска тя да влезе тук,да сподели и да действаме  Hug
Хубав ден на всички   bouquet

# 438
Здравейте и от мен. Прочетох сега за малката Ема дано нещата не се окажат толкова сериозни, ще помогнем разбира се ако имат нужда.

За вигантола и аз директно в устата капя, а мъжо слага върху бибата и така дава.
Ноктенцата ги режа още от началото, с нокторезачка че ми е по лесно.
Аз да ви кажа как ме стресна Дани онзи ден. Не му бях резала ноктите скоро и докато да спи взел че си напъхал ръката в устата и си цепнал венеца не знам как е успял с тез меки нокти но е факт. И като бликна оная ми ти кръв.
Аз в началото си помислих че нещо от корема и се шашнах, но после видя мъжо къде се е одрал. Та съсипахме 2-3 бодита и няколко лигавника, но пък на другия ден му спря.
Та така с нас.
Иначе нищо различно. Хапва си по веднъж вече през ноща около 3 се буди, но пък тогава таткото го оправя ( разбирайте смяна на памперса и АМ ). Изобщо много помага мъжо вечер тои си ги къпе и двамата с баткото, та не съм толкова недоспала колкото в началото.
Бягам сега че вика за ядене. Хубав ден на всички  Hug...

# 439
Добро утро мамчета.
И аз съм съгласна да помогна па малката Ема. Само Малибу да сподели как и съм насреща  Hug

# 440
привет момичета Simple Smile

Ладида, страхотни снимки Simple Smile Много хубаво синче имаш.. пу пу..
Много се смях на тази история с мъжа ти.. Добре си го подредила Simple Smile Трябва да си водя записки Simple Smile

venilove, аз вече веднъж й рязах ноктите на бебка. Гледах да е будна, защото ме е страх, че ако се стресне насън и може да направи някое рязко движение и да я порежа. Справих се доста успешно, въпреки че нокътчетата й още са мекички и ми беше по- трудно...

Цвета, за секрета от носа можеш да вземеш направление от педиатърката и след това да отидеш до микробиологичната лаборатория.

МамаТ, аз също съм ЗА да помогна финансово ако Малибу имат нужда за лечението на Ема.

Що се отнася до Вигантола- аз давам с лъжичка. Пробвах се да капя директно в устичката, ама тя много мърда и все не мога да нацеля 2 капки, а повече...

Аз сега да разкажа за моя мъж.. Понеже вчера бях на работа и той трябваше да се грижи за детето, та като се прибрах изморена и той ми споделя : " Ама ние си имаме златно дете, цял ден ме е слушала, а ти само се оплакваш. То ако е така гледането на деца, аз съм съгласен аз да си взема бащинство, а ти да тръгнеш на работа щом ти тежи толкова... " Малейййййййййй както бях подпалила моторетката от работата и ми идеше да го пребия...  smile3511 fight
А днес ще ни идват гости и аз от сутринта съм пак на черешата... Докато таткото спи, аз станах, оправих детето, после да го приспя и да почна с чистене и приготовление. После като мъжа ми се излюпи от леглото и го пратих да напазарува... Написах му списък и точно съм опоменала какво искам... Едно от нещата беше да вземе кола и филе за мезе.. И той ме пита : " Какво филе искаш- пилешко или свинско" и аз : " Ами каквото вземеш- айде пилешко"...
Та връща се нашия от магазина доволен и ми вади една кола от 1.25л. Аз направо онемях  Shocked И му казвам: " ТИ с тази кола колко човека мислиш, че ще почерпиш" и той : " Ми нали има сок"... Айде както и да е.. но върха на сладоледа беше с филето.. Вади ми той от торбата пилешки гърди за готвене. Аз просто онемях.. И нямах сили да викам дори... С тез 2 пилешки гърдички какво по- напред да се направи. То и за нас двамата няма да стигнат само... Ама както и да е... Та... съм все още на черешата....

# 441
Горска, голям смях с това  филе  Laughing

# 442
  • София
Добро утро, ние сега станахме и двете  Blush Тати не остави да спим до късно днес, купил е закуски, сега пак отиде да пазарува, след което каза, че ще чисти къщата  Heart Eyes
И аз съм съгласна да помогнем на Малибу  Hug

# 443
Нашият тати замина за англия до другата седмица та сме си самички.. дара спи а аз се спретнах да чистя Simple Smile и изчистих де.. остана ми малко прах и душкабината да измия и мисля да си поживеем на чистичко като няма кой мн мн да цапа Simple Smile

вигантола аз го давам с капкомера в усичката
обаче имаме друг проблем... от 4 дни ми прави номера с акането.. на 2рия ден се изака с листенце от мушкато но днеска вече 3ти ден не е акала.. давам дуфалак от вчера вечерта, но още няма резултат :/
пробвах и с термометър и пак нищо..
вие как се справяте??

# 444
Никои не сподели за секс с;ед секцио???
Всички ли сте на сухо? Mr. Green Mr. Green
Имал някой който е прокървил след секс след секцио? newsm78

# 445
  • София
Никои не сподели за секс с;ед секцио???
Всички ли сте на сухо? Mr. Green Mr. Green
Имал някой който е прокървил след секс след секцио? newsm78
Да, ние Simple Smile

# 446
dundito2 Аз съм със секцио и нямах никакви проблеми, освен, че бях като девица и доста болеше. Но това е по-скоро от дългото въздържание.  Laughing

Някой може ли да сподели мнение за pampers baby dry 3 (4-9кг) сравнени с newborn 3. Излизат доста по-евтино от първите. Единственото, което ми се набива на очи е че baby dry са за бебе, което може да седи и лази.

# 447
  • София
Здравейте мацки!
Ако Малибу има нужда от помощ съм ЗА!
След второто секцио още не сме се сексували...а и с тия две деца...хич незнам кога ще успеем да се пробваме...с  първто секцио нямах прокървяване след секс, но беше мнооого сухоо...
Горска...разсмя ме...
Преди забравих да пиша за ваксините...нашата педка препоръча за Кати преванар и то ако тръгне на градина...принципно бях решила да я слагам...но нали се разсополяви и така си и остана...но тя може до 5 годинки да се слага...та има време...Синфлорикса...добре звучи...но принципно и преванара и синфлорикса са доста натоварващи ваксини...и незнам как ще стане...защото 18 месец имаме реимунизация с пентаксим и после през два месеца ще трябва от синфлорикса да се слага...а и ако се разболее детето какво правим, като тази ваксина се прави до 23я месец...та незнам...може би клоня към преванара...еднократна доза след втората годинка...
Вигантола направо с капкомера в устата, но редовно го забравям...
aguto масажчета на коремчето по посока на часовниковата стрелка и свиване на крачетата, като притискаш към коремчето...на Кати са помагали...тя така не акаше редовно...това с дуфалака ми идва много агресивно...Педи каза, че е проблем ако не ака повече от 72 часа...Другото е фитилче от детското сапунче, поне еднократно го пъхаш в дупето и чакаш...обикновено след 10 15 минути идва и резултата...
Айде, аз щу му ударя едни сън...всички вече спинкат... Simple Smile

# 448
Привет и от мен  Hug
И аз съм "ЗА" да помогнем на Малибу.
Ладида страхотни снимки.Бобо е голям сладур  Hug
Вигантола го давам с лъжичка и малко кърма иначе много му се мръщи Peace
За коликите - на нас нищо досега нищо не ни помога.Давах саб симплекс, инафакол и еспумизан.Както и чай от копър.Сега съм в чуденка какви капки да взимам. newsm78
Горска китка твоя мъж ме разби  Joy

# 449
  • Варненско мишле
Момичета, как може да се направи връзка с тази фотографка Калина и на какъв принцип работи ?
 А тарифата й ?
Ако има желаещи мами за фотосесия от Варна , нека да си организираме нещо .
Че бебоците растат като гъбки и пропускаме интересни моменти за запечатване WinkНе че всеки не си го щрака , ама друго е професионалното око  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт