СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • където има любов
Здравейте момичета!Не съм ви чела ,че вчера бяхме на село,а днес малкия е много неспокоен.Само отгоре,отгоре.
 HugКиара да ти е жива и здрава Хриси,че и Сами,видях че и той днес има малък празник!
Веси ,честит празник и на вас.Бъдете здрави!
Айде и от мен,че днес пораствам с още една годинка!

# 496
  • където има любов
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,такива хубави коктейлчета ви бях забъркала ,ама не се отварят нещо Sad заповядайте!За мое здраве!

# 497
Добър ден и от мен. Аз все още см на гости Mr. Green
Егати гостито направих , да му втръсне на човек от мен и Александра. Joy
Ама нали съм си при мама все ми е тая - на който му преча да не седи при мен  hahaha
С Алекс сме добре, все се каня да ви кача снимки и все не остава време. Когато спи се възползвам от намалението че мама я гледа а аз си поспивам в другия край на апартамента(поне е голям).
Ама днес  ще кача, но малко по късно. Трябва да видя как да си направя семеен албум в нета.  newsm78
И ние имаме проблеми с акото. От както дойдохме тука и започнах да й давам Инфаколик (гръцки) започна зелено ако и така е цяла седмица. Спраях го онази вече и давам еспумизана пък да видим. Докторицата тука каза че може и от инфакола да е, но е трудно да се разбере и най- добре било да се вземе проба и да се види дали има проблем. И други мами клазват че бебчовците им имат зелено ако , ама не е толкова продължително  
Сега чакам резултат от спирането на капките.
Киарра ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСИ - да ти е мног усмихната , здрава и щастлива принцеца- такава идилия сте там тримцата!!! Hug
Това е за сега от нас , лек и приятен ден на всички!!! Hug

# 498
Цвета дано дечицата се оправят бързо и да си се гушкате здрави в къщи  Hug
Честити месечинки на всички бебоци.Здрави и щастливи да растат  Peace
Добре  дошла sima_max .Дано ти е приятно в нашата компания  Hug
Чифлигарова Честит рожден ден.Много здраве и да си най-обичаната съпруга и майка  bouquet

# 499
ЕЕЕ Чифлигарова, честит рожден ден мила! Бъди все така красива и лъчезарна, много щастлива и обичана майка и съпруга!

Дундито, блазе ти затова, че си при мама толкова време. Хайде качвай снимки по-скоро, да ви видим колко сте пораснали! Зелено ако и ние имахме, но Сами е сополив та реших че това е причината. Сега пък е оранжево и леко слузесто, ама вече ми писна да се втелясвам, нямам нерви вече.  Tired

# 500
Чифлигарова, честит рожден ден! Дълги години да се радваш на живота, много празници все с любимите си хора да празнуваш!   bouquet

И да ви питам: тая Биогайа става ли за мен? Като ви чета, излиза, че е нещо като разхлабващо  newsm78 Аз преди доста рядко имах щастието да я върша тая работа, ама след като родих сега, кат че ли е по-добре. Само че вчера не я свърших и така ми се беше подул корема, чак сутринта се оправих Wink ако ме разбирате Wink Къде се купува?

# 501
Чифлигарова, мила - честит рожден ден! Пожелавам ти пътеки от рози и океани от любов!

П.П. Поздрав за загорелите...
smile3532

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:10 от vesita007

# 502
  • София; Дружбето
Чифлигарова, честит рожден ден Hug

Миша остана с баба си в болницата. До сега е плакала милата. Аз ще гледам да ходя ако мога всеки ден бате като си дойде от работа, но ми е много тежко. Дано никога на никого не се налага да преживее подобно нещо Praynig

# 503
Ще разказвам за себе си малко по малко Wink
Иначе аз давам на малката биогая още от 10-тия ден от ражданет й. Педи ми го препоръча като каза да давам всяка сутрин по 5 капки; комбинирам ги със сабсимплекс по 15 капки преди всяко хранене. Не мисля, че ефектът е кой знае какъв, но когато ги спрях за 1 седмица стана по-зле. Ния си ака и досега почти след всяко хранене. Залено ако имаме от близо 2 седмици почти всеки ден, но това го отдавам на един новопоявил се проблем при храненето - имам силен рефлекс на потичане и малката започва да се дави около 5-тата минута от храненето, след което следва рев, пищене, сгърчване, изчаквам търпеливо и продължаваме с яденето все едно не е имало нищо (та пише в книгите, че това водило до зелено ако).
От самото начало си я кърмя, имам достатъчно кърма (първият месец наддаде с 1,5 кг. и порасна с 3 см.; следващата ни консултация е след 10 дни и тогава ще видя как върви този месец, но по принцип като се меря с нея вкъщи май пак ще е над кило).
Благодаря ви за топлото посрещане.

# 504

Чифлигарова, Честит рожден ден!!!
Пожелавам ти да си все така чаровна, обичана и обичаща майка и жена, а и на първо и последно място много здраве за хлапетата, че да ти е пълно щастието !!!

На порасналото момиче Хриси, да е много здраво и послушно и да помага на мама за малкия мъж!!!

Сима добре дошла  Hug, радвам се че варненската компания се увеличава, остава да изчакаме някой по -топъл ден и да се видим най-после варненки вече. Пиши в кой район на града живееш.

Момичетата с проблемите  Hug, дано всичко се нареди по най-добрия начин за вас и вашите семейства.

Чакам хубави новини от Малибу  Praynig

# 505
Момичета, аз сега като се отприщих, няма спиране Simple Smile
Надина, живея в жк.Бриз (над Чайка) и ще се радвам на една срещичка с варненските майки, когато стане топло.
Честит рожден ден, Чифлигарова, да си жива и здрава и много, много засмяна. Аз също съм ЗА една фотосесия от Катя, така че май станахме 3. Може да се разберем кога да й звъннем.
Цвета, искрено се надявам несгодите ти да приключат. Много присърце приех проблемът с малкото ти преди и непосредствено след раждането му и се радвам, че благодарение на съдбата, природата, господ и положителните мисли на всички нас се оправиха нещата Simple Smile

# 506
  • София
Здравейте мацки!
От сутринта сайта или нашия нет е мн.бавен и трудно ви изчетох, пък и излизахме навънка...
Цвета,бързо да се оправят децата и повече никакви болести... Naughty
Честити месечинки на Сами и Асен..много послушни малки мъже да станат..На Хриси ЧРД, да е здрава и послушна малка мацка!
MammaT аз пих биогая /хапчета, не капките/през цялата бременност, не съм имала никакви проблеми...с а...кото SunglassesСъщо така давам и на Кати от време на време, защото пише, че е и имуностимулант...На бебето още не съм давала, защото били живи бактерии и се препоръчвало след 3я месец...предполагам, че всеки доктор си има и мнение... Peace
Чифлигарова/скорпи Sunglasses и аз ще празнувам след няколко дни/ да си жива и здрава...много обичана и все така  лъчезарна !
Добре, че повдигнахте въпроса за стайната Т....в къщи е 21-22 градуса....но вчера дребчо нещо хич не беше спокоен...накрая пуснах климатика стана 24 градуса и си заспа...та се зачудих, дали не му е било студено...ръцете и нослето си му бяха топли...но май определено си му харесва по-топличко...а като ви чета, май повечето държите 23 24 градуса...явно трябва да се замисля и аз за по-висока Т.
Имаше и още...но ще приспивам каката...

# 507
Здравейте момичета,

Киара, честит Рожден ден на щерката Хриси. Да е винаги усмихната и лъчезарна Simple Smile
Много хубав купон сте спретнали, а Хриси направо искри от щастие Simple Smile

Момичета, не можах всичко да изчета, но днес съм много стресирана и исках да споделя с вас...
Мислех си да излизам на разходка, но съпругът ми се обади и ми забрани заради свинския грип. Явно не е шега работа... Вчера близка на семейството на съпруга ми( жена на 34 години) е починала от свински грип, а детенцето й е в болница с опасност за живота.
След лекарска консултация ни препоръчаха ето това лекарство, което по време на епидемии се приема профилактично от цялото семейство:

http://www.bglekar.com/library/1099/1099kolegium1.html

Исках да го споделя с вас, за да знаете за него и съответно да говорите с лекарите си за прием на имуностимуланти или витамини за  укрепване на имунната система.

Пазете се  Hug

# 508
Чифлигарова, жива и здрава  да си!   bouquet
Цвета  Hug

# 509
Здравейте!
bibsy , Hugи ние сме били разделени с нашия татко за 15 месеца и зная колко е трудно за всички!
Киара, да са ти живи и здрави дечицата!
Цвета, дано всичко да минава по-бързо! С тия болести и постоянните атаки от медиите по повод свинския грип човек може да се побърка. Моята щерка беше 5 дни в къщи с една торба лекарства и изолирана в нейната стая, ходехме с маски из къщи да не заразим малкия, страшна работа! От днес вече обявиха  грипна епидемия и грипна ваканция. При това положение имам някакви спомени, че не се провеждат консултации, а уж трябва да ни слагат противохепатитната ваксина. Явно ще се отложи.
Чифлигирова, честит рожден ден! Много здраве и щастливи моменти!
Весита, честита месечка на Аси!
Добре дошла на Сима!  
Eli_gu, много неприятности са те сполетели, но не губи вяра, най-хубавото предстои!
Аз скоро не съм съм писала, но ви чета редовно, докато дундуркам Преслав, че е голям ревльо. Колики ли го мъчат, инат ли е, не зная! В началото много ми действаше на психиката с това реване и неспане, ама вече се примирих, че ще е така. Няма пък да е цял живот, ще го искараме някак си този период. Давам капки, затоплям коремчето, гушкам...Залъгалка изобщо не иска, дай му да виси по циците ми и аз -която в началото бях ЗА хранене при поискване, вече копнея за това да си има режим. Днес почти не е спал, суче през час и се унася за малко, после пак рев и разнасяне и така. Че и времето е студено и не става за разходки, иначе като сме на вън си поспива на чист въздух, пък и аз се срещам с познати и се разведрявам. Днес се е изринал с едни пъпчици по лицето-чудя се дали не е от хранат, която аз консумирам и в тази връзка-кърмещите мами, спазвате ли някаква диета, кои храни избягвате?  

Общи условия

Активация на акаунт