СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
nahodkata, нося на простотии и даже мога да съдействам за творенето им, но не бих казала, че съм прочела и една до този момент. По въпроса за секса...не съм го правила от 01.09.09 и като гледам няма да ми се случи още 5 месеца (мъжът ми ще се върне тогава  Cry) Нооооооо, за сметка на това имам от време на време такива готини розови сънища, че се чувствам като свежа репичка след тях на сутринта.
Момичета, моята Ния се роди с тъмно сини очи и лека полека изсветляват, дали има някакъв шанс да се надявам, че ще светли и останат некафеви (и аз и мъжът ми сме с пъстри очи и имаме роднини с много светли очи)? Майките с втори деца могат ли да споделят кога и как са се променяли очичките на децата им?

# 541
Ами незнам, честно да ти кажа по повода с очите.
Баткото се роди със сиво-кафеви очи и до няколко месеца станаха кафеви каквито са и сега. Малкия сега е със сини очи и много се надявам да останат такива  Praynig, таткото е със много хубави сини очи, но поне до годинката не смея да се надявам на нищо.

На наши приятели щерката беше с разкошни сини очи до годинката горе-долу и сега са невероятни кафяви обаче Sunglasses 

# 542
д34, аз не спазвам диета. Вярно, че на малката й се появиха пъпчици по лицето и слязоха и към телцето, ама не ми и минава през ума, че са от храна...  newsm78
Днес и аз взех акта за раждане и подадох за еднократна. Смятам да ги похарча като купя билети за някъде из Европа на някоя нискотарифна авиокомпания Wink
Очите на Ина бяха като сега на Еличка - синьо-сиви и сега са като кристалче сини. Не се промениха много. Цялата рода на мъжа ми е синеока.
Пък тоя секс кво ви липсва толкова... Аз не помня кога за последно съм го правила и не бързам... Ама вие сте младиииииииииии... Wink

# 543
  • Варна
Здравейте мацки,
малко off - намерих сайт за безплатни снимки /40 бр/ при регистрация и ли 50 бр след покана. Ако някой иска, може да даде имейл да пратя покана  Mr. Green Доставката до БГ е 1.99 лири  Sunglasses А сайта е http://www.photobox.co.uk/
аз вече си получих първите 40 безплатни снимки...много добро качество са, супер доволна съм!
 Wink
дори и да ги плащам, пак ми излиза по-евтино от тук, смятайте каква надценка има в нашите фото шопове.... Whistling

# 544
  • Бургас
Здравейте мацки,
малко off - намерих сайт за безплатни снимки /40 бр/ при регистрация и ли 50 бр след покана. Ако някой иска, може да даде имейл да пратя покана  Mr. Green Доставката до БГ е 1.99 лири  Sunglasses А сайта е http://www.photobox.co.uk/
аз вече си получих първите 40 безплатни снимки...много добро качество са, супер доволна съм!
 Wink
дори и да ги плащам, пак ми излиза по-евтино от тук, смятайте каква надценка има в нашите фото шопове.... Whistling
я ме светнете моля, как става номера. Ако се регистрирам автоматично ми изпращат безплатно 40 броя снимки, като заплащам само 1.99 паунда за доставката, така ли да го разбирам? Няма ли изискване за по-голяма бройка снимки?  newsm78

# 545
Здравейте мацки,
 Wink
я ме светнете моля, как става номера. Ако се регистрирам автоматично ми изпращат безплатно 40 броя снимки, като заплащам само 1.99 паунда за доставката, така ли да го разбирам? Няма ли изискване за по-голяма бройка снимки?  newsm78
т.е. пращам си файла/файловете със снимките и те ми ги правят на хартия и ми ги пращат ли?

# 546
Киарооооооооооооооо,не е честно пък Naughty Naughty Naughty как може да си такава хубава и слаба на снимките,ааааааааааааааааааа smile3515 smile3515

# 547
Киарра,честит рожден ден на малката сладурка!Да ви е жива и здрава и много щастлива!

Чифлигарова,честит празник и на теб!Бъди най-щастливата и обичана мама на света!  bouquet

Иначе при нас нищо интересно.Каката ми е със сополи и не ходиме на детска.Сега съм с двете Crazy.Малкото вече се опитва да се хили,много е сладко Heart Eyes.Храним се на 3 часа,денонощно.Все още кърмя.

Правих вече няколко пъти секс Party Party Party  след близо 4 месеца суша...

# 548
  • София
Сима, ако мъжът и жената са със светли очи, детето също ще е със светли, няма как иначе Mr. Green Обаче дали и с пъстрите е така честно казано не знам Thinking

# 549
  • София; Дружбето
Секс newsm78 кво е това. Не съм правила от около 6 месеца и надали скоро ще стане Blush НОоооо после пси наваксам Mr. Green

# 550
айде лека от мене Hug

Цвета,много те гушкам и дано оздравяват децата Praynig Hugда ти олекне на душицата най-накрая мила  Hug

и да няма никакви болни деца вече Peace Peace Peace

Мириндичка,виждам,че си на линия-затова и за тебе целувкиHugHugHug

# 551
Оф и аз спрях каката от детска,че текат едни сополииии.Дано и минат скоро,че ще лудна с двете. ooooh!
Много харесвам капките за нос Коларгол,правените в аптека с йод.Слагам и сега такива,чудя се дали са подходящи и за бебета newsm78
Честит рожден ден на голямата кака на Киара!Да ви е жива и здрава и много послушна!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на ЧИФЛИГАРОВА!!!Желая ти да си най-обичаната майка и жена!!!  bouquet  bouquet  bouquet
д34:Лора беше с ужасни обриви,педи не успя да я излекува и я заведох на кожен.Изписа и мазила,едно от които правено в аптека и и мина за 2-3 дни.Сега продълавам да я мажа с тях и няма нито една пъпка по тялото.Едно от мазилата е Топи крем,ето това представлява: http://www.framar.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%B5% … -pid30014809.html.Страхотен крем е това,мажа я с него след баня,разфасофката е 500мл,но малко трудно се намира.Подходящ е за цялото семейство и за бебта,за по-чувствителни кожи.
Цвета:много ти съчувствам,мила.Направо е ужасно,че и двамата са болнички,дано бързо се оправят Sad HugМного изтърпя милата ти Hug Hug Hug
Миринда:много се смях на разказа ти,добре си го разказала.То на теб хич не ти е било до смях де.Много сте готини на снимките Wink
Находката:честито!Все такива отлични резултати ти желая Mr. Green
Сима:добре дошла.Като се позатопли варненските майки наистина трябва да срещнем бебоците да ги запознаем Wink
Ели:наистина си имала ужасен уикенд HugАми то така е,като тръгне да не върви...ама казват,че лошите неща идвали по 3 пъти,дано това да е било.Хубаво,че с баткото всичко се е разминало,направо изтръпнах докато те четях Hug
В нас пък стоим на много топло,поне на 25-26 градуса,ако е климатика,на парното пак толкова.Обичам да ми е топло и да ходим по тениски.По-добре така,отколкото да стоим на 20 градуса,навлечени с фланели.Иначе спим напо-хладно,аз на топло не мога да спя.Навън като излизаме,не ни е студено после,обличаме се добре.Дори като се огледам мойте деца все са най-леко облечените,не ги навличам много дори и вън.Зоя така съм я гледала и не е била никога изнежена.До почти 3 години докато тръгна на детска не ми е боледувала.
Прочетох последните няколко страници,че не ви бях чела и това ми остана в главата,ще ме прощавате.Сега отивам да лягам,че утре пак съм с двете девойки и съм и на лекар,та ще ги водя до майка ми да ги погледа за час,два.Май ще вадя вече космонафта на Лора,до сега не съм я обличала дебело.

# 552
Секс newsm78 кво е това. Не съм правила от около 6 месеца и надали скоро ще стане Blush НОоооо после пси наваксам Mr. Green
Аз - 9 месеца Wink Кой сега е номер 1??? bowuu

# 553
Добро утро, хайде на кафетоооо

Пожелавам ои весел и приятен вторник  Peace

# 554
  • До хладилника, който обичам
дундито2, кърмиш ли ?
Опитвам се да разбера, има ли някаква връзка между това дали кърмиш и идването на цикъла и също така ако се кърми нощно време? Някъде прочетох нещо сякаш с тази идея.
Не съм дундито2  Blush но да кажа, че въпреки че има връзка между изключителното кърмене на поискване и липсата на цикъл, има жени, при които не влияе. Лактационната аменорея - липсата на цикъл при кърмене - често продължава 6 и повече месеца, когато майката кърми на поискване, вследствие на хормони, които потискат овулацията, съответно мензиса; често цикълът се възстановява, когато бебето е захранено и започне да разрежда кърменето. Но това не е задължително - има майки, на които цикълът им се връща още след лохиите и си е редовен, колкото и често да кърмят; други пък са без цикъл дълго време, дори бебето да е добре захранено и дори да е на смесено хранене... късмет и физиология  Rolling Eyes
С голятама ми се възстанови на 8м, въпреки че не ядеше някакви впечатляващи количества твърда храна и сучеше нощем... да видим този път пак ли ще е така.

Момичета да питам мога ли да ям лимони докато кърмя? Нали е цитрусов плод? Че май ме наляга грип. newsm78
Можеш, яж цитруси спокойно Simple Smile Чесънът помага също от народните средства, чай с мед, повече течности... Различни неща за грип могат да се взимат, вкл. най-разпостранените с парацетамол разтворими горещи напитки - питай джипито си. Екстракт от семе на грейпфрут (никога! не мога да му кажа името, когато ми трябва) взимат много хора през грипния сезон също.

Общи условия

Активация на акаунт