СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Габрово
За имунитета и аз знам, че може профилактично веднъж седмично по една дозичка оксилококциум, а иначе по половин ампулка вит.с от май-малките ампулки- забравих колко мг. бяха.

находке, дай линк, че нещо не намерих къде си качила нови снимки Rolling Eyes

maliby, ужасно ти съчувствам за притесненията около Ема. Дано и другото ушенце е добре и поне това ти притеснение да отпадне.
Горкото мъниче, направо ми се дорева като чета колко му се е насъбрало.
Кураж и здрави нерви ти пожелавам и дано има ефект от разните му там мазила Praynig

# 586
  • София; Дружбето
малибу, има си тема за дерматитите във форума, където майчета с подобни проблеми могат да ти дадат съвет и да ти препоръчат специалисти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73363.0

Габи спи вече трети час Shocked това ми се е случвало толкова рядко, че чак ми е скучно Laughing

# 587
# 588
maliby дано и другото ушенце е добре,милото бебче,толкова да се измъчи Sad Sad Sad,казаха ли ви какво е причинило обривите и всички тези неприятности?стискам палци оттук нататък всичко да е добре,наистина,ако имате нужда от финансова помощ за лечението на Ема,всички сме готови да помогнем Hug

# 589
Малибу, дано Ема да се оправи по- скоро, да е здравичка, да се чувства спокойна и да е добре.
 Praynig

Мама-Гаци честита питка Simple Smile
По отношение на Ремантадина може да говорят в предаванията какво ли не. Естествено, че ще го изкарват недействащ, защото е ефтин и ефикасен, а фармацефтите се опитват да пробутват неговия мнооооооооого скъп аналог Тамифлу.
А що се отнася до свинския грип няма да се очудя ако това пак е някакъв изпуснат опит на американските военни Simple Smile

# 590
  • София
Малибу, надявам се да се оправи Ема и да няма никакви последствия за в бъдеще. Ако можем да помогнем, насреща сме, предполагам знаеш вече. Прегръдки от нас с Алекс  Hug

# 591
Малибу, радвам се че писа миличка!  Hug От сърце се моля скоро всички неприятности при Ема да отшумят възможно най-скоро и наистина да видите светлинка в тунела. Все пак много се успокоих като прочетох, че едното ушенце чува, това е много добра новина. Знам че сега ви е много тежко, но ще видиш, че един по един проблемите ще изчезнат и ще се радвате на едно здраво бебче. Относно атопичния дерматит - Хриси ми е с такава диагноза още от бебе и единственото което й изписваха е точно крема на ЛаРож - Липикар. Обаче е скъпичък, освен това с него ефекта беше временен, докато най-накрая й изписаха специалната серия на Себамед за атопичен дерматит, те са шампоан и лосион, всеки струва по 20 лв, но просто забравихме за обривите и лишеите. Сега Хриси има страхотна кожа, така че се поинтересувай за тази серия, казва се ANTI-DRY. Успех мила!

Находката, ама кви глупости пишеш, че си като бухал??? Сега влязох да ти видя новичките снимки с малкия сладур - ами страхотно изглеждаш, красива - каквато си те знаем, само че много по-слаба. Ми ти си се стопила бе жена, не си сложила снимка в цял ръст да те видим, но в лицето просто разликата е огромна. Сигурна съм, че си свалила доста кг, веднага признавай колко са!  Mr. Green Абе мацка си си откъде и да те погледне човек, така че незнам сега кой е скромен - аз или ти...  Flutter

Мацки, не изпадайте в паника заради този свински грип, повярвайте ми, говорих с няколко доктори по този въпрос и всички са категорични, че този грип не е по-опасен от всеки друг грип, който е върлувал досега. Просто в предишните години не се е тръбяло за това колко жертви има от обикновения грип, затова хората си мислят, че при него не е имало такива. Незнам, аз гледам да не се шашкам излишно, защото всеобщата паника няма да помогне на никого.  Peace Бу е абсолютно права - поддържайте висока лична хигиена, повече витамини и всичко ще е наред.

# 592
  • София
Леле, много сте активни днес Simple Smile Честит ни първи сняг Party Макар че тази година не му се радвам толкова като знам, че ски сезона ще го гледам само по тв Tired
Малибу, дано се оправи ушенцето на Ема /а и всички останали проблеми де/. Много ми стана тъжно за горкото мъниче, измъчило се е Cry Hug
Аз не давам никакви имуностимуланти на малкия, а пък и самата аз не взимам. Днес пратих милото да накупи цитрусови плодове и ще цедя сокове, че синтетични витамини не ми се пият Confused Дано успеем да се опазим.
Отивам да чистя, че къщата е нагоре с краката Rolling Eyes Макар че малкият само реве и хич не знам как ще стане номерът.

Само аз ли не мога да ги намеря новите снимки на Находката newsm78 Дай линк бе моме, за простите хора като мен hahaha

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:06 от s0nic

# 593

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!
Тук в Пазарджик много вали- чак на парцали. Оставих малката на баба й и излязох малко да дишна чист възду- обожавам когато вали сняг- ама да го гледам от вътре  Mr. Green
МАЛИБУ мила , раздвам се че все пак има някакви добри новони за Ема - не се отчайвай дори и да е мала светлината тя понякога е важна да добиеш надежда. Успех с другото ушенце  Hug Praynig
Ние сме си ОК - баба друса , дядо друса, вуйчо друса- всички я разнасят Алекс като чувал с картофи  hahaha
А после катоп си идем в София незнам кой ще я разнася  newsm78
Мног се радвам че останах в Пазарджик че се оказа че и свекито било грипаво - като оздравее тогава ще се прибираме
Момичета кажете с какво да мажа бузите на Алек, беше се поизчистила малко , а сега пак има някакви грапавини по бузите. Не са дебели пъпки , а просто са грапави.
Мазах я с Cold крема на Мустела, ама няма ефект- мога ли да мажа с крем Здраве, аз си слагам от него и съм ОК newsm78

# 594
Хелоу,мадами,аман вече  от мене нали hahahaма ша ме търпите кат съм родила заедно с васссссссссссс smile3533

Дундито,ако са като ситни пъпки-с Бактробан или Елуком веднъж на ден.

а като си дойдете в София Алекс ще я дундурка мама Дани Mr. Green Mr. Green

и си идвай в София,стига си си измисляла причини да не си идваш притази прекрасна жена Mr. Green-майката на бащата на Александра smile3532 smile3534

Киара,аз бях писала-забременях 71,в болницата ме приеха 78,в момента съм 66 newsm78рецептата е-две деца,готвене,чистене всеки ден,по 6 изпита през един месец и  разбира се-много секс/поне 3 пъти на седмица,което според мен е недостатъчно smile3516,ама мъжа ми няма сили горкия за повече,много работи прекрасния Grinning txtloves/

иииииииии,даи ми за една седмица Хриси да й нащипя бузите сладки  newsm47

Валка,Соник,снимките са в нашия си септемврийски албум мила Peace

Цвета,айде мила дано отмине на Габчо хремата,и Миша да си дойде и мама да е щастлива Peace Heart Eyes

за вируса-ми то е ясно,че пак някой изкуствно е създал тея работи,за да може фармацевтичния бранш да се нагушат #2gunfire #2gunfire Close

Бибоче,мале каква си усмихната,грееш направо Hug Hugайде раждай още едно,явно дбре ти влияе smile3521

за рецептата на крем Брюле-аууууууууу моого,много скъпо ще дойде Mr. Greenмился,мисля newsm12поне 100 евра Naughty

http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.12217800

айде специялно за тебе и всички пернати кокошки  hahahaвъв форума-това е готова смес,малка кутийка,купува се от Метро и се слага само мляко Mr. Greenа бе мързелива работа Grinningаз слагам в сместа малко Бейлис/любимия ми Crazy/ и уиски,става страхотно Crazyаз слагам такива добавки на всичките си кремове ,кесксове и сладкиши Peace Peace

отивам да видя банковата сметка дали ми се пълни tooth tooth tooth

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:30 от nahodkata

# 595
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/ivajla-na-mama-gaci.427714.15766183
малко нови снимки и от нас Mr. Green
нека да валииии и да се веселим както казва карлсон от покрива Mr. Green
извинете че с малки букви,ама една  Mr. Greenмаймунка ми виси на цицата,или кака сиса както я наричаме(цицката) Joy

# 596
Здравейте, мацки!
Малибу, силна прегръдка от мен, бъди силна и вярвай, че всичко ще се оправи!
Дундито, здраве-то доста изсушава. По-добре вземи бочко, според мене той е най-прекрасното универсално кремче за бебета и деца  Peace
Лидке, аз пък много щастлива, че си родила заедно с нес  Hug Без теб светът на Септемврийките просто нямаше да е същия   bouquet Я кажи каква специалност учиш, че ми стана интересно, не си споменавала досега...
Мама Гаци, много са ви сладки бузите,  пу-пу!!
Аз пък да ви разкажа моята майка какво конско ми чете преди малко. Като й казах, че сме пратили малката при свеки и тя като почна - сега, в това положение, дето усложненията се развиват за часове, как можеш да си спокойна, да е толкова далече, пък и в онова село, дето няма доктори.... Викам първо: Нена не е болна, за да се усложнява, второ: онова село е на 18 км. от Сандански, колата е в двора и е винаги заредена, трето: свекърва ми е достатъчно зряла жена, отгледала вече 2 деца и 3 внука, за да се сети да я заведе на доктор, ако се усъмни, че нещо не е наред. Освен това имам бебе, което искам да предпазя. Ама майка ми ме изкара няква супер безотговорна майка, дето едва ли не не я интересува какво става с детето й, щото съм го пратила "далече в онова село". Тя много се притеснявала, постоянно я мислела малката... Направо ми вдигна кръвното. Накрая й викам - ако си се обадила да се караме - затварям. И аз гледам новини и ходя по улиците и прекрасно знам каква е ситуацията с грипа и усложненията. Но съм спокойна за детето си, защото знам на кой съм го поверила. Точка.
Всъщност историята тук е много по-различна - просто майка ми не харесва свекърите ми (щото не харесва мъжа ми естествено) и за толкова години дори не прояви желание да ги опознае. Виждали са се 2-3 пъти и са си говорили за времето от немай къде. Та нейната презумпция явно е, че като живеят на село са некви прости селяни, които не могат да се оправят с едно дете. Както и да е, това беше лирическо отклонение в друга тема... ПРосто ме е яд и не можах да се сдържа да не ви споделя. Мислех си, че след толкова години вече съм свикнала да не й обръщам внимание на зле прикритите намеци и обиди, ама пак си е гадно...

# 597
аз слагам в сместа малко Бейлис/любимия ми Crazy/ и уиски,става страхотно Crazyаз слагам такива добавки на всичките си кремове ,кесксове и сладкиши Peace Peace

отивам да видя банковата сметка дали ми се пълни tooth tooth tooth
малеееее,баси пиянката Joy Joy Joy
абе да ви питам дали мога да си позволявам така да си суквам по малко винце и по колко Thinking
някой ако е запознат да каже вредно ли е,полезно ли е..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
Здравейте.
 Стискам палци за Ема. Горкото мъниче колко неща накуп са му се насъбрали. Пожелавам й бързо да се оправи и да се радва на едно безгрижно детство.
Разгледах всичките линкчета към нови снимчици и всички са прекрасни. Аз качвам нови на страничката на Андреа ако някой има желание може там да ги разгледа.
Благородно завиждам на Находката за стройната фигура.........ама много си вдигнала прага на цените бе жена. Ти се видя в пари с мойте 20лева hahaha и сега неможем да те спрем.....с тия тарифи сметкататрябва да е пълна как иначе Joy
И Ади имаше обрив по бузките. Мажех с крем здраве, от него станаха по-малко релефни бузките й, но пък кожата стана някак си не толкова мекичка. Сега купих на Клоран кремчето за лице с колд крем, на него пише че е за студова алергия и всякакви кожни раздразнения и от както я мажа, което е 2дена личицето й се изчисти. Сега бузките й пак са много мекички и не са релефни като преди.
Сега да не се смеете на тъпотията която ще питам..... как се пише и с апостроф за лично местоимение ако така му се викаше, защото немога да намеря тая буква на клавиатурата и пиша "й" вместо нея? newsm78

# 599
Миринда,душа майките са такива,наистина,затова са майки все да мърморят/и ние ще станем такива Wink/:mrgreen:няма как просто Peaceама гледай да ти минава през едното,и да излиза през другото Peaceа да ти кажа-даже си много грижовна майка,защото си отделила децата,за да ги предпазиш,а не  за собствен кеф smile3501

за успокоение-кат си доде Илийката му дръпни един якккккккк секс на барплота и гледай как ще забравиш днешния разговор smile3521

а за ученето-завършила съм Социална педагогика,сега завършавам Финанси Peace bowuu

Мамо Гаци,това дете сте го правили със страшно много любов-пу да не са и уроки Heart Eyes Heart Eyes Hug

а за винцето-госпожа Находката си пие вечер по една чаша,защото го обожавам наистина Wine Glass, а и педиатърката каза,че не вреди,даже малкия спи по-дълго Grinning Grinning Peace

та кат казахме деца...........

"тате,тате,ти навремето какво си искал-момиче или момче??........."нищо бе татиното,просто исках да си направя кефа!!!" smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт