Гаци аз написах и мисля че и киара сподели също...
През доста перипетии сте минали покрай нея
Дано притесненията ти се окажат напразни! 

, аз не мога да я науча още. Бутам й я най редовно, но тя я мисли за шише и като почне да смуче олеле лееее и се сърди, че не пуска нищо
Викам и видя ли колко е студено- все го бримчи топя радиатор. Така че споко не само свекитата са дразнители всички са такива. Имаме една съседка тука която е бременна и трябва вече да ражда и жената искаше да дойде снощи да види как я къпем наща като вика" не , сега тука само да отварят да затварят да изтива стаята
. А на брат ми жена му вика"виждаш ли какво ме чака (те още нямат бебе ама работят по въпроса) и ще е всеки ден , а ти си за малко.Викам да не ти завиждам
И още нещо да знаеш че ако бебето ти хълца значи му е студено
, само можеш да си мечтаеш. Нзнаеш каква щастливка си че нямаш свеки на главата
, а на страхотна чаровната Ема да е много здрава, че и мен ме просълзиха нейните болежки милото мъниче. Айде дано всичко остане зад гърба ви вече.

. Това е първото ми писане във форума въобще ,с идеята че има много хора като мен, които ще ми пишат и дават кураж в понататъшната ми борба с проблемите на недоносеното ми бебе! Благодаря
имаш да ме догонваш мила-аз съм живяла при свекърва и свекър 3 години мила,нека ти е гадно

много ще се радваме да си пише с нас
само една подробност има-имаме си членски внос-150 евро,пращат се на моята сметка,ще ти я пратя на ЛС
майтапя се бе
целувки за Хриско 

същата хубавица като мама
Сигурна съм, че всичко ще е наред с нея 

Тържествено съм си обещала да се напия и да разпусна душата!