СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Проблема с грипа е много сериозен, във Варна вече училищата са в грипна ваканция, но дале е свинския грип или просто сезонен стандартен, честно няма значение. При добра профилактика, висока лична хигиена, много чайове и плодове. На таткото съм взела ремантадин по едно на ден, на малкия Респивакс, а за мен  Thinking, взех си ехинацея, но в нея има алкохол и сега се чудя..

Praynig Praynig Praynig за Ема и  Hug за Малибу.

# 361
# 362
  • София
Стискам палци за Ема и Малибу Praynig Дано скоро всичко е наред и се похвалят с добри новини...
За грипа не знам, все си мисля, че пак може да е медийна истерия, няма да е за първи път Rolling Eyes Засега гледам да не се шашкам, пък да видим.

# 363
Дано Господи Богородица бъдат милостиви и помогнат на Ема и Малибу и всичките им притеснения са напразни  и малката принцеска порасте  жива и здрава и се превърне ведна прекрасна дама за радост на мама и тати newsm17 newsm17 newsm17целуваме ви много и ви прегрущаме  love001

# 364
  • Испания и Стара Загора
Стискам палци за Ема и Малибу   newsm17 newsm17 newsm17

# 365
Малибу имаш нашата положителна енергия!!! Hug Praynig Praynig Praynig

# 366
  Дано мъничката Ема се оправи и всичко лошо да остане зад гърба на двете с Малибу  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig

# 367
  • София
Малибу, стискаме палци всичко да се оправи Praynig Praynig Praynig
Момичета да ви питам-днес след ваксината която ни биха (хепатит),цял ден спим, което е необичайно за нас  и почти не е ял..Някой от вас да е забелязал някакви странични реакции след тази ваксина, защото се притеснявам?

# 368
 Hug и от мен на Ема и Малибу  Praynig

# 369
тъкмо щях и аз да питам същото за ваксината, на обяд му е сложиха и нон стоп спи промърква през три часа да хапне и после пак, сега се събуди и е крив колкото си искаш, а с къпането как беше въпроса

# 370
  • Варна
 HugМалибу, стискаме палци всичко да се нареди и малката Ема да  расте едно здраво дете! Praynig Praynig
Надина, на нас нищо не ни казаха, за след ваксината за къпането, т.е. може newsm78. Само спомена педиатърката, че не ни трябва панадол, защото не се вдигало температура след хепатитната ваксина...

# 371
И аз се моля за Ема и Малибу това да остане само един лош сън!  Дано Господ да бди над тях!  Praynig

Реших да пусна един линк с наши снимки да видите на мама хубавеца!
http://www.bebealbum.bg/album.php?bebe=2871

# 372
Дано всичко да е наред с Ема Praynig , а на maliby много сили пожелавам!

Моят малчо нямаше странични реакции след хепатитната ваксина...явно си е различно при всяко дете...

А за грипа, че има истерия, има, ама си има и много болни... Confused

# 373
  • Karlovo
 Praynig всичко с Ема да се нареди и Малибу да се присъедини отново към нас .
Аз днес си начесах крастата и оставих в Виталиса 30 лв.(купих си въпросното боди  newsm44) ,не посмях повече понеже Ицо си има всичко, а наближава и Коледа .Разходихме се из Пловдив. После класната и треньора на Марин ни се оплакаха какви ги върши спортиста в свободното и училищното време ,и сега ще се стягаме .Скочил на задно салто от първия етаж на спортното за 50 ст. , а му дали 10 ,сега ще има мъмрене от директора .То по телефона ще е едно стягане ,но се разбрахме с треньора да го наказва когато прецени . Сега трябва да направи шпагат до другия петък . Ицо и баба му се гледаха днес та не се тревожих и за това че ще го мъкна в дъжда и студа с мен .
На нас ще ни бият 3 ваксини накуп на 4, когато сме на консултация ,и ще водя таткото с нас ,че ако реве по дълго ще ревна и аз .
Gerinela снимката с костюма е трепач  Peace .

# 374
здравейте, не пиша, че при нас едно и също. искам само да се писъединя и аз с положителна енергия за малибу и ема.  Praynig дано господ и богородица са с тях.
за ваксините, чудя се много дали пентаксим. вярно ли, че от новата година са безплатни

Общи условия

Активация на акаунт