СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Абе момичета позволих си да потърся последните постове на Малибу, но не видях нищо притеснително в тях, но след раждането си има 2-3 поста и повече не е влизала, вече почти 2 месеца. Дано нещата да се наредят при тях успешно и с възможно по-малко нерви. Praynig Praynig Praynig

# 346
  • Пловдив
Да се включа и аз..снощи водихме Бобчо на доктор, от обяд рев, свиване, не си изяжда храната и почти не беше спинкал.Възпаление на стомашната лигавица, бил пълен с газове корема му, адаптирал се към извънутробен начин на хранене ooooh!Изписаха му една камара неща за около 50 лв и с триста зора заспа към 22,30 до 6,10 сутринта.Днеска пак примрънква, но е по-спокоен, поне си отспа детето..

# 347
Горгона, бързо да се оправя детето  bouquet

# 348
Оправяйте се бързо Praynig

Исках само за прегледа при ортопед да кажа - и моята педиатърка каза, че ще ни прати след четвъртия месец, така че и ние тогава ще го водим.

Айде отивам да продължавам да го друсам, както каза esim в такт - понеже съм пуснала музика Mr. Green

# 349
  • София
Нашата педиатърка като я питах за ортопеда каза на втория месец, че ще даде направление. Явно всеки си решава сам кога да прати бебето newsm78
Аз не ползвам спрей за сополите, с физиологичен разтвор я карам. Добре, че има на ампули, та ми е лесно да му го капя. Ама как се дави милото всеки път Confused
Слънцето, аз така се бях шашнала за кърмата миналата седмица (и аз съм на твоя хал с цеденето). Буквално за 1 ден ми намаля наполовина изцежданото количество. Предполагам защото няколко поредни дни преди това се бях цедила само 3-4 пъти за денонощие. По принцип така успявам да докарам нужното количество за ядене, ама явно организмът реагира и намалява производството, не знам. Та след това започнах да се цедя на 3-4 часа, двойна доза лактогонен чай и за 2 дни се върна всичко постарому, пък да видим докога. Дано и при теб се оправи Peace

# 350
Влизам само да кажа - чух се с Малибу, нямаше сили да ми разкаже какво й е на Ема, но каза че проблемите са няколко и са сериозни. Успя само през сълзи да ми каже, че може бебчето й никога да не чува, при което аз онемях.  Cry Cry Cry Почувствах се ужасно безсилна, не знаех какво да й кажа. Каза ми че в понеделник ще отидат при трима различни доктори, след което може да ми пише поне смс дали дават надежди за бебка. Незнам, тя звучеше ужасно обезверена, каза че няма време нито за ядене, нито за нищо, през цялото време гушка бебчето си и плаче.  Cry Нека всички се помолим за тях и дано Господ чуе молитвите ни и Малибу да отгледа едно здраво и нормално детенце.  Praynig

# 351
Дано нещата се окажат в понеделник не толкова сериозни и всичко бъде наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 Hugстискам всички палци

# 352
  • София
Ще се молим за Ема и Малибу, дано има добри новини в понеделник  Praynig

# 353
Ще се моля за Ема и Малибу.Дано в понеделник да има добри новини  Praynig Praynig Praynig

# 354
  • София
Здравейте пак мацки! Grinning
Стискам палци за Ема на Малибу..
Честити месечинки на бебоците на  Криската и Ксантипа..
Витаминки си пия пренатал...
Педиатрите са длъжни да ви дадат направление за ортопед...единствената причина да го забавят първия месец е евентулно липсата на ЕГН. Ние бяхме днеска на ортопед с направление и ехографа не се плаща...удучвам се на наглостта на някои доктори... По този повод искам и да благодаря на pocahontas8 за доктора, който ми препоръча в 25 поликлиника..Минахме много бързо и направо ме удучи вниманието на персонала в тая поликлиника..
Обаче направо се стресирах...повечето хора в поликлиниката бяха с маски...толкова ли е наболял проблема с тоя свинки грип баси...питах сестрата, тя каза, че нямат указания да ползват маски и че се преувеличават нещата...ама явно психозата е голяма...

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 19:19 от EmiR

# 355
 Praynig Praynig Praynig за Ема и Малибу! Дано нашата положителна енергия им помогне!  Hug Hug Hug

# 356
  • където има любов
 Praynig Praynig PraynigДано всичко свърши добре!

# 357
Praynig Praynig Praynig за Ема и Малибу! Дано нашата положителна енергия им помогне!  Hug Hug Hug

Praynig

# 358

Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 359
Искрено се моля всичко с Ема да е наред и тя и Малибу да са добре. Дай Боже да има положителни новини от тях по- скоро...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт