СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
  Аз съм със секцио и нямах никакви проблеми, освен, че бях като девица и доста болеше.
И при нас така не чак много но не беше от най приятните усещания за мен поне де. И втория път така ще видим кога ще се '' оправим ''.

Ние до сега на гости бяхме прибрахме се малкия заседна на компа да гледа детски, мъжо приспива бебе изобщо малко тишина и спокоиствие  Flutter...

# 451

Ако има желаещи мами за фотосесия от Варна , нека да си организираме нещо .

Аз,аззззз искам.
Очарована съм от фотосесията на малкия Бобо.Ладида имаш много красиви деца Heart Eyes Heart EyesПожелавам ти поне още едно Party
Мисля,че всички ще искаме да помогнем за Ема.Само трябва да разберем от какво имат нужда,милите Sad Hug
Аз и след 2-те секциота не съм имала проблеми,нито ме е боляло нито съм кървяла....
Дундито,отиди се прегледай.Така или иначе е добре да отидеш след раждането Peace

# 452
Здравейте мами и аз с удоволствие ще помогна с каквото мога на Малибу и малката и принцеска.
И при нас секса беше ще кажеш че е за първи път но вече е добре. Grinning
Момичета искам да ви попитам каква температура поддържате в стаите където са бебетата ви?

# 453
  • До хладилника, който обичам
Добър вечер Grinning
Малкото спи цял ден, а голямото е доста болно и не мога да й помогна особено. Лежи, пъшка и се жалва горкото, кашля, сополиви се и температура има. Каквато е плашлива и впечатлителна от новините, всеки момент чакам да ме пита от свински грип ли е болна.
В стаята е поне 20 градуса, но мен ако питат, под 24 си е студ.
Имам корем, колкото имах като бременна за втори път в 4-ти месец (демек голям). Почвам сериозно да се дразня. Размерът на задник и прочее не ме тормози толкова, но коремът ме нервира.

# 454
  • Бургас
Здравейте

И аз най-после да пиша. Simple Smile
За Малибу и аз съм съгласна да помогна. Hug
Температурата в стаята ми е 23-24 градуса,когато го къпя я вдигам малко да не му е студено.
Секса за мен все още е мираж  Sad
То при мен  специализантката нали на мен се учеше да шие smile3514, че то не бяха възпаления на матката,после на някаква жлеза.
Песледно сега някакво вълче месо и го обгаряме с ваготил,и скоро нема видя секс. smile3505 Weary
Дано всичко да се оправи че ми омръзна да се влача по доктори.
Лека вечер на всички

# 455
Нашата педи е маниачка на стройни фигури и въпреки това насърчава кърмещите майки и не се кара, а дори успокоява, че няма затлъстели деца в по-голяма възраст, които са били дълго кърмени и едри като бебета
Коя е тя? Simple Smile

Надявам се всичко с Ема да е наред!

# 456
Здравейте!
Аз може би грешно съм се изразила по-рано днес: не познавам Малибу и Ема, не знам от какво имат нужда, не знам и дали имат нужда от нещо, но по принцип исках да кажа ако някой тук има нужда от нещо, нека сподели и каквото можем - да го правим: пари да съберем, с контакти да помогнем, с лекарство, ако трябва да се внесе от чужбина... Не знам наистина, според случая.
Засега стискам палци!!! Нека дружката на Малибу ни информира имат ли нужда от някаква реална помощ и каква!
Лека и спокойна нощ от нас  Hug

# 457
  • София
В стаята е поне 20 градуса, но мен ако питат, под 24 си е студ.
Peace
Аз държа 23-24 градуса във всички стаи и не променям температурата през нощта. Като чета из форума, че повечето майки държат 18-20 градуса, се чудя дали няма да го изнежа много, ама при такава температура аз ще се смръзна, за бебето не знам Crazy
Секс и ние не сме правили още, ама аз хич и не настоявам. Въобще не ми е до това, мъжът да се оправя сам Stop

# 458
Аз за сметка на температурата, не обличам твърде Simple Smile И голямото така гледах. Аз съм леко зиморничава, не искам да са като мен. Покрай голямото дете се научих и аз да вирея с по-малко дрехи, умишлено. 23-24 не е много топло, ако не е навлечено, няма да се изнежи.

# 459
При нас е 20 гр,но на мен ми е хладно.Но нали и докторите казват че19-20 гр е нормално.Мен ако питате 24-25 гр е нормална температура,за гледане на малко бебе.Но по този начин било изнежване.

# 460
  • Karlovo
И аз потдържам 22-23 градуса в стаята на бебето , но го обличам с едни ританки и боди да може да си шава по лесно .

# 461
  • София
И аз го държа само с ританки и боди, точно за да не стане зиморничаво като майка си Laughing И като го извеждам навън гледам да не прекалявам с дрехите, в резултат на което май успях да го простудя Confused

# 462
Здравейте,милички!
Дано нещата с бебчето на Малибу не са толкова сериозни както си мислим и всичко се нареди. Praynig
Относно помоща та нали за това е и форума , верно най-вече за морална подкрепа но и никоя от нас няма да откаже да помогне с каквото може.

За температурата -през деня държа около 20 -21 градуса. Като го преобувам гледам да е към 21, а за къпането 24-25 вече за зимата. През нощта сме между 18 и 19. Рядко до 20. Обличам го вече малко по-дебеличко. И терлички не ни липсват никога.

За Вигантола - слагам в лъжичка и изцеждам кърма. Издебвам момента и бам в устичката. Не му остава време да се мръщи.

Да споделя от вчера сме самички с Жорката и ми е адски тъжно и гадно. Тате замина да работи в Англия ама не за седмица или две, а може да отиде и до края на март. Направо не ми се мисли как ще издържа, ама няма как за сега. Малко бебе и апартамент в строеж, а той да седи вкъщи. Пуснаха ги в неплатена от фирмата зимата. Вече отброявам времето до Коледа. Аз съм свикнала с отсъствието, но ме е жал, че ще пропусне първите месеци от живота на малчо. Тръгна със сълзи на очи..
Лекичка на всички и само хубави новини и здрави бебоци!  Hug

# 463
Има един въпрос който ме тормози от доста време  Laughing Защо някои от вас наричат мъжете си "бате". Даже докато схвана в началото, че не става въпрос за брат, бая се пулих  Shocked на интимните отношения на някои с батковците им  #Crazy

# 464
  • София
Здравейте, днес правихме погача. Да почерпя
и по този случай искам да ви попитам какво се прави с парчето, което се слага на високо?

Общи условия

Активация на акаунт