Нещата не вървят на добре с мъжа ми...или аз така си мисля само?

• 8 634
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
  • на плажа

А,аааа, НЕ! Naughty (И аз да поразмахам пръст  Mr. Green)

Mr. Green Размахай, размахай.  Wink

Съгласна съм с теб единствено с това, че трябва да се говори, ама наистина да се общува, а не да се сипят само упреци и обиди и от двете страни, но малко хора го умеят. Колкото до частта с грижата около бебето - мисля, че е напълно нормално майката да поеме по-голямата част от тежестта на родителството в тази възраст на бебето. В крайна сметка бащата не може да го накърми, нито да го приласкае и успокои така, както би могла да го направи майката.  Желая успех на Илияна.

# 31
За какъв социален живот и свобода става дума - само за неговия. Момичета казва, че той във всеки едни свободен момент гледа да не е в къщи. Не иска и секс.... Това съпруг и баща ли е?!?!?
Много ясно, че и двамата имат нужда да излизат и да се виждат с други хора. Но в случая е ясно, че той просто бяга. И ако тя го остави да прави каквото той реши - много се съмнявам, че един ден просто ще му дойде акъла, ще почне да помага и да прави секс с нея.
Разбира се, че тя трябва да носи основната грижа за домакинството и детето. Но не и да седи непрекъснато сама, а той да разпуска на бира и риба щото е стресиран.
В едно успешно семейство правата са равни, а задълженията - взаимни.

# 32
Това, че сте избързали, не е никакъв проблем.
Ние се оженихме с моя мъж за две седмици.Естествено и бебе почнахме да правим.
Бяхме на 22 и 23г. Не че той не беше решил, че ще си гледа живота, но всичко беше хванато и поправено още в зародиш.
Лабрадор ти го е казал още в началото.
Успех!

# 33
Това, че сте избързали, не е никакъв проблем.
Ние се оженихме с моя мъж за две седмици.Естествено и бебе почнахме да правим.
Бяхме на 22 и 23г. Не че той не беше решил, че ще си гледа живота, но всичко беше хванато и поправено още в зародиш.
Лабрадор ти го е казал още в началото.
Успех!

Съгласна съм, ама как стават тия работи?

# 34
  • София - Рим и обратно
Започва и да те напада вече Thinking Това е настъпление да си осигури живот, какъвто иска, без да се съобразява с теб. Ако го позволиш, бракът ти е обречен.
Е, това е малко пресилено. И моят мъж от време навреме се опитва да ме стрелне по някое болно място, когато е ядосан и иска да отвърне на обида. И ние сме в тоя кофти период с малкото бебе, нервите, неспането, лудницата вкъщи и т.н. Явно на теб приятелките са ти някое слабо място, което той знае много добре. Не обръщай чак такова внимание на безсилните обиди, ако се впрегнеш, другия път ще го направи пак с удоволствие. По-добре, когато сте в мир, кротичко му обясни, че е грозно да използва неща, които си му споделяла, за да те наранява.
Иначе Биляна е права, че отсега трябва да определиш правилата вкъщи, излизанията "соло" , когато му скимне, не вървят  Naughty , особено, когато има задължения покрай бебето. Но увивай чука с памук, не със скандали.

# 35
Съгласна съм, ама как стават тия работи?

Ми по ясен и категоричен начин му показваш, че тая няма да я бъде.
Ти си го познаваш най-добре и знаеш как да му въздействаш.Няма точна рецепта за това.
Дали са ти достатъчно примери и съвети и си прецени кое може да му повлияе, но не оставяй нещата така.Ще стане по-лошо, ако реши, че задължението му към вас е само направата на детето.

# 36
Това, че си избързала, изобщо не мисля, че е вярно. Не по друга причина, а просто защото за тези неща няма някаква мерна единица, с която да отмериш кога е настанало точното време за създаване на семейство. Тъй че това отпада като причина. Причината е в характера на мъжа ти - човекът не може да се справи с новата обстановка. По-странното е това, че не иска да имате интимни отношения, въпреки че ти имаш желание. Обикновено е обратното - жената е тази, която след раждането няма същото желание или сили... Това, което става при вас, ми се струва странно.

# 37
И такаа..., след целодневно мълчание по между ни(освен по въпроси около детето), господина замина карти да играе Rolling Eyes При въпроса "Кога ще гледаш детето и аз да излезна?" ми се отговаря "Айде, бе, излизай! Ако искаш да те закарам до Иванка и Петканка (става въпрос за квартирата на моите приятелки, имената са други) и после ако искаш ще се върна?"  И преди няколко дни стана на въпрос че ще излизам с тях, а той "Ами не може ли и аз да дойда?" -това защото сме щели да се напием и да правим глупости ooooh! Той явно това прави като се напие с приятелите, та мисли че и аз съм още онова ненормално и безотговорно 20годишно момиченце...
А излизайки явно от нямане и какво друго да каже изръси някаква тъпотия свързана с бившите ми гаджета, нещо от рода, че бих била щастлива ако съм можела с тях да излизам на кафе,а  не с приятлки  Crazy

# 38
И ние с мъжа ми решихме да се оженим на 2-рия месец от запознанството ни.Естествено и бебе започнахме да си провим,което е на лице.
Е и ние не се разбираме токова добре от преди да се роди малкия,но го Отдавам на промяната в живота му - бащинството.И ние сме с финансови проблеми.
Още в първите дни ,когато бяхме вече в къщи с малчо му дадох да разбере че да ми излиза с приятели всяка вечер или през вечер няма да я бъде.Има си задължения в къщи.За сега нямам проблеми - помага ми за малкия, чистим заедно и т.н.
Излиза си с приятелите, но на седмица 1-2 пъти за по 2 часа максимум bowuu
Един мъж се "опитомява" в началото.

И такаа..., след целодневно мълчание по между ни(освен по въпроси около детето), господина замина карти да играе Rolling Eyes При въпроса "Кога ще гледаш детето и аз да излезна?" ми се отговаря "Айде, бе, излизай! Ако искаш да те закарам до Иванка и Петканка (става въпрос за квартирата на моите приятелки, имената са други) и после ако искаш ще се върна?" 

#2gunfire #Cussing out

# 39
  • София - Рим и обратно

Хм, много е  Naughty  Mr. Green

# 40
  • Горна Оряховица
И ние с мъжа ми решихме да се оженим на 2-рия месец от запознанството ни.Естествено и бебе започнахме да си провим,което е на лице.
Е и ние не се разбираме токова добре от преди да се роди малкия,но го Отдавам на промяната в живота му - бащинството.И ние сме с финансови проблеми.
Още в първите дни ,когато бяхме вече в къщи с малчо му дадох да разбере че да ми излиза с приятели всяка вечер или през вечер няма да я бъде.Има си задължения в къщи.За сега нямам проблеми - помага ми за малкия, чистим заедно и т.н.
Един мъж се "опитомява" в началото.

И такаа..., след целодневно мълчание по между ни(освен по въпроси около детето), господина замина карти да играе Rolling Eyes При въпроса "Кога ще гледаш детето и аз да излезна?" ми се отговаря "Айде, бе, излизай! Ако искаш да те закарам до Иванка и Петканка (става въпрос за квартирата на моите приятелки, имената са други) и после ако искаш ще се върна?" 

#2gunfire #Cussing out

И при нас е така работата.Сега имаме обаче много по-сериозни финаносви проблеми и се наложи временна раздяла(имаме и непоносимост към родителите си-той към моите и аз към неговите,и обратното).Надявам се скоро да ги разрешим,но времето ще покаже.Ти просто бъди по-твърда и защитавай и твоите права,иначе няма да стане.Казвам го от личен опит.Пак му оставях лично време,но гледах и да ми помага и за детето и за някои домашни неща.Така че действай смело.

# 41
  • Countryside
Ееех, лудо младо е казал народът  Mr. Green Няма за какво толкова да ги съжалявате, млади били, рано им било, дете направили, дрън-дрън при всеки е различно. Илиана, поговори с мъжа си сериозно, кажи му да си изясни приоритетите: семейството или приятелите.  Питай го какво иска от живота, какви планове има, изяснете си тези неща. Дай му време да обмисли нещата, примерно 2-3 дни и да ти каже ще бъдете ли семейство или ще си играете на котка и мишка. Говори сериозно, не повишавай тон, да се усети че нещата не вървят на добре. Детето е сериозен ангажимент, не е играчка или кученце да си го размятате като задължение. Тепърва ще му трябва внимание и възпитание, та да си налегне парцалките и да влезе в ролята на баща.

# 42
И aз много млaдa се зaпознaх със мъжa си/нa 15г/и нa 21 родих.Живеем зaедно от почти 3г.И ние имaме проблеми със същите нещa,зa които говориш PeaceМного сме говорили и сме спорили,но опрaвия нямa.При нaс може би проблемите идвaт от голямaтa възрaстовa рaзликa/12г/Моят е уж отговорен и поне зa детето ни много се грижи,но пък зa мен нямa кой
Ще ти кaжa,че кaквото сме си избрaли с товa ще сме,никой не ни е бил през глaвите дa го прaвим,a може би е трябвaло дa ни нaбият преди товa.Успех ти желaя и дaно нещaтa се опрaвят Hug
п.с. не рaзбрaх нa колко е години той???Струвa ми се нa не повече от 22-23.И aко е тaкa не е дорaсъл зa връкa,кaмо ли зa бебе.

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 19:01 от *Мира*

# 43
Във всеки конфликт има две страни. Замисли се, защо твоят съпруг не иска да стои при теб, ти как се промени, дали не говориш само за каши и пълни памперси. Важно е правилата да се поставят още от началото, но позиции не се отвоюват със скандали и постоянно натякване на задълженията!

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 11:39 от migito

# 44
В началото всичло е било ОК както разбирам. Едва ли някой си е мислел че е рано за връзка. А и за любовта няма срокове. Аз напромер имах връзка от 8 години и половина, оженихме се и 6 месеца по-къстно се разделихме. Толкова добре се познавахме (и уж бяхме един за друг), но не се получи и си останахме добри приятели. Не вярвам, че причината е че малко сте се били опознали. Има друго. Но не съм съгласна, че риболов или приятели ще го отделят непрекъснато от теб и детето. Да отбележа, че сегашния ми партньор също е запален по това хоби , дори в момента е за риба на Дунава. А ти защо не ходиш с него. Вярно сега е студено, но пролетта може. Едно одеало, хубава храна, книжки, списания, разходки с детето... Как ти звучи?

Общи условия

Активация на акаунт