Ел, Марианче добре завърнали се! Много се радвам да ви чета пак!

Асе ужасна е тая температура. Милата Стефи, стискам палци всичко да мине бързо и резултатите да са отрицателни. Кой се усъмни за тази болест? От къде на къде?
Направо ме стресна 
Брани къде се издокара така горкото патенце? Можеш да го мажеш с крем Здраве за през нощта. Милото... Денис и той горкия все главата си удря и непрекъснато сме със синини и цицини. Винаги като го погледна и се сещам за СМГ Скъпа, ако живеех в Германия отдавна да са ми го взели социалните

Много се радвам на покупките на Ел, моминството на Марианка и хубавото време при Морска Фея. Имам много да ви гоня. Имам и аз крещяща нужда от нови дрехи, козметик (пълна програма), маникюр и педикюр и фризьор, ноооооооо....първо плочките, ламината, пердетата и....най-накрая аз

Говорейки за плочки днес се поразходих по магазините, ама какво да взема като всичко ми харесва

Преди малко си изтеглих "Професия Жиголо", ноооо май ще го оставя за утре, че и нас ни мъчи един предкътник и са безкрайни лиги, сополи и мрънкане. Хич не ми се мисли колко ще е часа утре по новото време като стане Денис, затова ви оставям и ви желая Лека нощ!!!
Добра танцова двойка ще станат двамцата, тези дни не успях, но скоро ще я снимам момата как танцува и прави гимнастика.
Ще се оправи детето. Пуканката като се преби в банята я мазах с крем Арника.
Още осем и ще поспим 

. Нещо май съм свикнала с малко сън

Добре че има добри детски лекари,че нашата е под всякаква критика. 

. По обяд излязохме на разходка, после отидохме в МОЛ-а и двете с Али гледахме "Облачно с кюфтета" на 3Д-разтоварващо филмче
Направо ми се отяде
. Обикновено съм добре запасена с лекарства
. Дано не стане до утре по-сериозно