Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 150
Какво мислите за колело без педали за дете над3годинки? До каква възраст се карат?
Ето това например?Дайте мнения!

# 151
А какво бихте подарили на детенце на годинка и половина? Никакви идеи нямам  Tired Имаме мнооого плюшени играчки, обучаваща къщичка с топчета, кубчете, триъгълничета, животинки...Дайте идеи, моля!  Hug

ЗА първия РД на детето приятели и подариха този слон на Фишър Прайс и доста дълго време повече от година беше най- отгоре в листата с любими играчки, което за толкова малко дете, не е лесно Simple Smile. Предвид, че вкусовете и симпатиите се менят доста бързо Mr. Green

От сайта на Маттел и бях купила и една играчка за бутане, с подкачащи топчета вътре и тя беше доста актуална Simple Smile

# 152
Какво мислите за колело без педали за дете над3годинки? До каква възраст се карат?
Ето това например?Дайте мнения!

Това сякаш е подходящо за по-малки дечица.Аз мисля, че е по-добре да се вземе колело с педали, с помощни колелца. Синът ми точно на 3години се научи да кара колело, и то без помощните.
Но ние все пак не сме имали такова, така че само изказвам предположение.

# 153
  • София
За колелото също мисля, че за тази възръст с педали е по-подходящо....но  като цяло не ми се струва мн коледен подарък...има мн голяма вероятност да виси неизползвано до пролетта, заради сняг и детето само да го зяпа мечтаейки Simple Smile))

# 154
Синът ми има дървено колело без педали и е влюбен в него. Сега ще му купим модела за по-големи деца. От тези колела има 3 модела - за над една година и за деца над 3 години. Има модел и за деца до 5 години. Горещо го препоръчвам на всички подвижни и активни деца. Това колело развива баланс и от него можеш да минеш директно на колело без помощни колела. Най-хубавото е, че може да се кара не само по алеи, но и по неравни терени - трева, чакъл, поляни и т.н. За нас в Драгалевци и без асфалт около нас е страхотно предимство. Освен това е много икономично откъм място, возя си го в багажника и като ходим в парка му го вадя. Като беше по-малък си го караше в къщи. Седалката може да се регулира. Не мога да копирам снимка, заради това ви давам този линк със снимки. http://images.google.bg/images?hl=bg&source=hp&q=earlyri … &aq=f&oq=

# 155
<Цитат на: мама МОНИ в Понеделник, 26 Октомври 2009, 20:49
Страхотна тема. Вече доста усилено в нас се говори за Дядо Коледа. Малкият иска"много коли - бяла, червена, зелена ..." изрежда всички цветове, които знае Laughing Та така - идеи какво да е това нещо? Ето това много ми харесва на мене - http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=16&symb=gar& … a=164&lang=en Знаете ли къде се продава и колко струва?>

<ние имаме такъв - на тази фирма,но друг вид(http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=27&lang=en& … a=597&lang=en).Много е хубав и е любимата играчка на детето ми,много е и здраво.Купувано е обаче от чужбина.
Ако някой знае,къде в БГ се продават и аз бих се радвала да науча.>
>

Вторият го има в http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.02.08/1600823
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.02.08/1885152
Страхотно ми изглеждат, но за моят бюджет са твърде соленички. Може би за другата година Simple Smile
аз пък да добавя че ги има и в Хипо..

# 156
  • София
Записвам се и започвам да чета Sunglasses

На малката съм купила някаква пързалка с въртележка на Малкото пони.
Иначе правя списък за роднините, ако някой пита Laughing

# 157
Малкия (той е на 3 год.), като го попитахме какво иска да му донесе дядо Коледа, каза "джипова кола"  Joy. А каката (10 г.) заяви, че ако дядо Коледа трябва да й изпълнява поръчката, щял да фалира  ooooh!

# 158
  • София
А каката (10 г.) заяви, че ако дядо Коледа трябва да й изпълнява поръчката, щял да фалира  ooooh!
Моля те, сподели какво харесва на дъщеря ти. моята (9 г.) я питам от месец и нищо не може да измисли... Иначе малката е лесана (2 г 4 м) - количка за кукли и книжките за зайчето Питър...

# 159
Кетито, давай списъка за роднини, че зациклих.
Малкия е оправен вече, но за роднините   Crazy

# 160
Здравейте! Четири годишната ми дъщеря обожава кукления теятър.Иска със завеси и сцена и куклички.Някой, ако е срещнал подобно нещо нека даде линк.
в МЕТРО има едни малко по-скъпи от 30 лв - има 4 фигурки /за съжаление малко страшни/ - от тези които се слагат на ръка и сцена със  завеса

А на 09.11 и на 16.11 - всички играчки в Метро ще са -20% /без промоционалните/
Особено пък прословетото куче БОБИ, което фигурира в почти всички списъци, като е на цена 60 или 70 лв newsm78 /не помня точно/ ще излезе с поне 12 лв по ефтино

# 161
моят син също на 3 се научи да кара без помощни, инвестирайте в хубаво и качествено колело с педали без /със помощни, както прецените
освен всичко друго, карането на колело с педали е много полезно упражнение

# 162
Аз мисля да отложим лаптопа за рождения ден и да взема пълният набор Бакоган, с бойното поле , изстрелвачката и сумати бакогани.

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.3.196.0#step

Ама още не мога да взема решение, какво да направя  Thinking
Това ме заинтригува, само се чудя дали си заслужава... Колко Бакугана съдържа комплекта, никаква информация няма? Иначе е добър вариант за подарък.

# 163
Някой пък да има представа къде се продава "гората" на гормитите? Това е коледното желание на сина ми.  Но и това за Бакуганите звучи интересно. newsm78

# 164
  • София
Дъщеря ми иска телескоп, синтезатор и скейтборд. Мисля да ипотекирам апартамента и да се захващам с пазаруването.
Сега сериозно - едно време имаше руски телескопи, не много скъпи и сравнително добри. Имате ли идея сега какъв може да се намери, подходящ за дете в първи клас и от къде? Синтезатори имаше миналата година на Casio в Техномаркет за около стотина лева, но сега не ги виждам на страницата им. Къде мислите, че трябва да търся? В музикалните магазини вероятно продават професионални. И последно - дайте ми, моля, някакви препоръки за скейтборд. В Джъмбо гледах няколко модела ама нищо не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт