Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 180
рано е мисля още за подаръци, когато коледата наближи, коледното настроение е с нас в пълна сила, и тогава е доста по приятно да пазаруваш и обикаляш за подаръци.

# 181
  • Там където има любов
vallya - днес и в метро гледах комплекти направо с работна маса и много инструменти.
Аз явно отдавна не бях ходила изумих се колко играчки има. И лего и други качествени неща
Вече с нетърпение чакам да мине рожденният ден,че да видим какво ще му роди главицата на моето дяволче
Засега държи на телетъбиси и маймунки  Crazy Crossing Arms
Аз искам писти и влакчета и такива по забавни неща
У дома играе само с кубчетата и със гумени (бебешки ) играчки даже на брат си не ги дава
Какво да му измисля на такова  newsm78

# 182
За сега си е поръчала МП3 плейър. Има време още.

# 183
Записвам се да крада идеи  Flutter

# 184
  • Балчи-Варна
vallya - днес и в метро гледах комплекти направо с работна маса и много инструменти.
Аз явно отдавна не бях ходила изумих се колко играчки има. И лего и други качествени неща
Вече с нетърпение чакам да мине рожденният ден,че да видим какво ще му роди главицата на моето дяволче
Засега държи на телетъбиси и маймунки  Crazy Crossing Arms
Аз искам писти и влакчета и такива по забавни неща
У дома играе само с кубчетата и със гумени (бебешки ) играчки даже на брат си не ги дава
Какво да му измисля на такова  newsm78

търсила ли си телетъбиси-питам те защото ако знаеш какво преживях това лято-моят малкия като каза искам-та цяла варна не намерихме-чак от софия ни изпратиха...беше ад,дано сега ве4е да ги има тези кукли

# 185
Благодаря за информацията, момичета! Hug

# 186
Някой ако ходи тия дни до Джълбо, може ли да погледне какви влакчета има с Томас и Гео тракс, не ме интересуват цените, само дали има нови моделчета

# 187
Вече се сдобих с въпросното кученце Боби (черно- бялото), взех го на промоция от Хиполенд за 59лв. Сега търся детска кухня до 100лв., някой да има предложение от къде?

# 188
  • sofia
детска кухня от този сайт. В На пазар има тема за поръчки от него.

# 189
  • Балчи-Варна
Вече се сдобих с въпросното кученце Боби (черно- бялото), взех го на промоция от Хиполенд за 59лв. Сега търся детска кухня до 100лв., някой да има предложение от къде?
наистина от mytoysa,разгледай там-на добри цени са

# 190
Благодаря ви, момичета!  bouquet

# 191
Имам молба. Виждали ли сте  човешки торс с гумени вътрешности? Това е заявката за ДК.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 14:24 от Аурора

# 192
Да, в Хиполенд, редактирам, не знам на коя фирма е точно, около 40 лв мисля беше

# 193
  • София
Имам молба. Виждали ли сте  човешки торс с гумени вътрешности? Това е заявката за ДК.

От списанието Човешкото тяло са същите фигури с органи PeaceАз си ги събирам.

# 194

От списанието Човешкото тяло са същите фигури с органи PeaceАз си ги събирам.
Знам, но не ми харесват, а и се разминават.
Да, в Хиполенд, редактирам, не знам на коя фирма е точно, около 40 лв мисля беше
Ще потърся, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт