Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 480
И аз се оглеждам вече за коледни подаръци - баткото /10 г./ си е харесал нов телефон - това е единственото му желение. За сметка на това, малчо /5 г./ е опънал един списък..... колички, книжки със задачи, карти, диск на Скуби Ду, кликс /мисля вече да го поръчам, че доста трудно го открих/ и още един куп неща!
Трябва да купя и нова елха - някой знае ли нещо за българските елхи http://www.kolednielhi.com - харесала съм си 180 см - 86 лв. Иначе в BAYTI същата височина е 204 лв., на е много красива.

# 481
  • Средната земя
Момичета играчките от My toys само по интернет ли се поръчват?

Това е темата в която поръчваме от Май тойс  Peace
А иначе почти всички играчки ги има и в БГ но на двойни цени Rolling Eyes
Ако те интересува някоя конкритно питай  Peace

Благодаря ти Кети, но не си дала линк newsm78 Или имаш предвид темата, вкоято пишем?  Честно казано аз сега чувам за My toys Embarassed и не съм разгледала подробно играчките, но ще се възползвам да те попитам за някои неща. За колко време пристигат и колко струва доставката?

# 482
  • София
Зипър, ето темата за МайТойс: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444614.0

Днес търсих лунохода в Комсет и Джъмбо- нямаше за съжаление.
Ще пратя мъжа ми утре до Хиполенд.
Ако това е едно подобие на МПС с 4 гуми дето се върти - има го на Илиянци,не знам на каква цена. Имаше и едни кученца и зайчета, които се движеха и ииздаваха звуци, бяха много занимателни на децата наоколо Simple Smile Имаше също и тези прословути бебета, но не съм се заглеждала много.

Вчера ходихме до Джъмбо - пълна лудница беше, но купихме играчки и почти сме готови с Коледните подаръци за децата. Гледах и за бели коли - открихме само 2, но от дребничките колички, бяха по 2-3 лева. Хубави големи бели коли нямаше. Ние взехме един комплект трактори с ремаркета разни за подарък за ясленското тържество.

# 483
  • Стара Загора
В Метро каталога има бели коли с дист. за 22лв и за 99,59 лв

# 484
  • София

Това е темата в която поръчваме от Май тойс  Peace
А иначе почти всички играчки ги има и в БГ но на двойни цени Rolling Eyes
Ако те интересува някоя конкритно питай  Peace

Благодаря ти Кети, но не си дала линк newsm78 Или имаш предвид темата, вкоято пишем?  Честно казано аз сега чувам за My toys Embarassed и не съм разгледала подробно играчките, но ще се възползвам да те попитам за някои неща. За колко време пристигат и колко струва доставката?

Embarassed Embarassed Embarassed Забравила съм да натисна Пейст  ooooh!
catty m ме е отсрамила Heart Eyes

# 485
catty m, tanya_p благодаря ви   bouquet. В Джъмбо и аз бях наскоро, явно още няма. Иначе обиколих всички хипермарети, вкл. и Хиполенд, както и кварталните магазинчета за детски играчки, но за Метро не се бях сетила. Ще отскоча и надявам се да се похваля с отметка в списъка към Дядо Коледа за БЯЛА кола Simple Smile.

# 486

Имат и магазини, но в Германия  Wink

# 487
За съжаление с епредлагат основно в американските сайтове за играчки и в американския ибей, а доставката от там излиза доста солено, а и е проблемна
Мислех да поръчам през Ломбард, една мама тук искаше да ми помогне и за ибей, но при всички положения излиза доста скъпо, а и се чака много, разправии...та засега аз купих каквото има тук, а по- натам може би само ще допълвам колекцията, защото има доста модели вагони, релси и гари, но тук са предлагат само : Grans central station, Timbertown railway и комплекта с колите и с летището
за начинаещи препоръчвам Grand central station- има релси, гара и локомотив с дистанционно и два вагона, човече и диск с филмчета

Здравейте мами!

И аз имам един малчуган на почти 3 г., за който дядо Коледа трябва да домесе много специален подарък.

Позволявам си да използвам горния цитат, защото тези влакчета прсто ме грабнаха Simple Smile. Спряла съм се на  Grans central station, но въпросът ми е - към този комплет предлагат ли се и допълнителни части - релси, вагончета, тунели, гари и пр., които допълнително да купуваме и така влакчето да става по-голямо?

А ако комплектът не може да се допълва - може ли да ми препоръчате подобен. който да може?

Благодаря предварително!

# 488
tanya.d тези елхи са хубави ние от 2 години сне с такава.Ако нещо те интересува конкретно питай.

# 489
  • София
В Метро каталога има бели коли с дист. за 22лв и за 99,59 лв

Да, ама по-готините неща от каталога в Магазина въобще ги няма  Crossing Arms Пълна бъркотия е при играчките.....безобразно "подредени"  ooooh! Нищо не намерих Twisted Evil
Бях си харесала трансформарите, някакви джипове с дист. от 25лв.....еми 20 мин рових по щанда и ги нямаше ooooh! Пъхали отпред едно, одзад съвсем друго.....абееееееее ooooh!

# 490
  • София
Трябва да купя и нова елха - някой знае ли нещо за българските елхи http://www.kolednielhi.com - харесала съм си 180 см - 86 лв.
Купувам служебно от там втора година и съм много доволна, миналата година 5 метрова взех - страхотна

# 491
  • Варна
Да споделя, в магазин Бонжур във Варна има много приятно намаление на кукли Барби  Sunglasses Незнам в другите градове дали има, но ние се сдобихме с две кукли  Grinning

# 492
  • Разпиляна във въображението
Голямата иска бебе Пони и вече сме го осигурили. На хоризонта обаче де задава Барби Мускетарка Laughing

# 493
  • София
Моите момчета тъкмо бяха почнали да "правят списъка" и си променяха желанията всяка седмица, и той "дядото Коледа" взе, че намина днес! Mr. Green
Усетих ги аз, че въртят-сучат все за компютър говорят и си поприказвахме. Големия (на 11г.) вика :"Е, ние ще ви подпомогнем!" - готов да "развърже" касичката си. Малкият (на 9г.), скръстил ръце, с присъщия си негативизъм казва: "Абе, знам си аз, че за Коледа няма да има такъв голям подарък." - 'щото е наясно с кризата сполетяла "дядо Коледа" напоследък.
Та, взехме та се взаимноизненадахме , наминахме през "Северния Полюс" и си домъкнахме компютър. Край! Точка! Готово! Всички са щастливи, а аз не чакам вече ред за "мижавия лап топ", ами си вися на него колкото си искам. Mr. Green

За щерката (на 2г. и 8м.) съм решила да взема голяма дъска, на която се рисува с флумастри и се изтрива, че напоследък много рисува и по стените вече няма място. Mr. Green

п.п. Викам му на малкия :"Видя ли, прав беше - няма да е за Коледа!" Joy Ама то така човек си ги прави обикновените дни празнични!

# 494
  • в страната на абсурдите
аз вече съм готова с подаръците,получих ги миналата седмица.тази година го накарах рано да напише писмо до дядо коледа,защото щеше да и смени желанията поне пет пъти .това му купих/в българия е 80 лв./+някои други нещица.
http://www.amazon.co.uk/Mega-Bloks-Magnext-Strikers-Tournament/d … 639962&sr=1-1

Общи условия

Активация на акаунт