Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 15
Все още не сме писали писмо на дядо Коледа Crazy,но наистина не е зле да не се чака последния момент Thinking.
Ще трябва да го обсъдим със синковеца bowuu,за сестричката му ще има нещо шарено и пеещо,или дрънкащо Grinning

# 16
Аз от началото на октомври се подготвям с подаръците. Малката има РД два дни преди Коледа и е съвсем тежко. За сега съм сигурила лунния пясък, за който мечтае от лятото и то с формички на понита. Иначе всяко отиване до Джъмбо е повод да си ъпгрейдва листа с подаръците. Сега най-голямото мрънкане е за някакви кученца, на които като им свирнеш и те тръгвали....Рекламата тече по Дисни Чанъл...Аз съм с големи резерви, ама ако някой има идея къде мога да ги видя как изглеждат и за какви пари иде реч ще съм благодарна  bouquet

Morgana, аз чух за тези кученца от близка, която е купила на 3 годишната си дъщеря , голяма мания са изглежда.  Simple Smile
В "На пазар" има тема за кученцето Боби, цена 69,90 лв : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438893.0

# 17
Със съпруга ми решихме,тази година да не чакаме навалицата по магазините и вече напазарихме коледните подаръци за малката ни принцеска  Party. Купихме й ходеща 80 см кукла,количка с дистанционно,комбинирана количка за кукли,музикално легло-люлка и кученцето Боби. Смятаме,че ще остане доволна.

# 18
Желанията на сина ми са -всички играчки от рекламите на дисни канала  Crazy
Нищо не съм вземала още -много съм нетърпелива и ще го подаря по рано каквото и да му взема.Чакам последния момент Peace

# 19
  • София
И аз мисля по въпроса от седмица-две. Разглеждах и MyToys за идеи, харесах ето това (има различни разновидности): http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.01.05/1553024 ама много не мога да разбера какво точно е. Еднапозната твърди, че имало нещо подобно в Джъмбо...

И моето момиче още няма много претенций, но аз съм сигурна, че това ще я направи мноого щастлива.
Предпочитам да потготвя подаръците по рано и аз, за да не ме затрудняват после, пък и до Коледа все ще харесам и нещо друго, може и по дребно.
И това ми хареса в сайта.

Иначе е маниак на тема коли, багери, трактори и най-вече на макуин и Матю, но вкъщи вече си е автопарк и ми се щеше да е нещо по-различно и интересно. А и трябва д амисля за няколко подаръка - Коледа, тържеството в яслата, НГ. Писахме и писмо на дядо Коледа, но той си пожела "голям подарък"  ooooh!

# 20
Синът ми все още не знае за съществуването на Дядо Коледа. Скоро ще започна да му обяснявам, но ще видим колко ще разбере. Иначе вчера му купих много красив коледен чорап  Wink Дано проговори дотогава, за да каже какъв подарък иска. Иначе си мисля за нов музикален инструмент, може би нещо такова:

П.С. Да ви попитам, дали някъде сте виждали заекът от Нескуик като играчка? Синът ми е голям фен, има купичка, чаша, десетки опаковки от техните продукти, но много ще го зарадвам, ако му намеря заекът, като играчка. Мерси предварително!

# 21
  • В светлината на слънцето
Моят от два месеца вече си е избрал и посочил коледния подарък - една влакова композиция. Видя я случайно и като се закова пред нея, край. Та сме казали, че Дядо Коледа ще я донесе. И не я забравя. Всеки път като влезем в този магазин и си отива там да си я нагледа.  Mr. Green Мисля да взема тези дни да я купя и прибера на скришно място, че за беля точно преди Коледа може да се окаже, че свършила. Thinking Каката е малко по-сложна. Нещо се върти около поредната кукла Барби  ooooh!, но кой знае какво може да реши до Коледа. Така че с нейния подарък май няма да бързаме отсега. Ние по традиция на 1 декември пишем писмата до Дядо Коледа. Така че ще видим дотогава какво ще й щукне. Иначе дребни изненади плюс лакомства ще има в коледните им чорапчета, които са се бая големички, та побират доста. Mr. Green

# 22
Засега сина ми си е поръчал костюм на Спортакус. BlushПри всички положения, обаче желанията му ще се увеличат. Laughing

# 23
Мойта хубавица иска Пони та Пони  Crazy Crazy
а те едни грозни , дори очите им са нарисувани , не са истински
Ето едно в МЕТРО с цена 66 лв  Crazy
My Toys отваря ,затваря очи , пеело приспивна песен   Rolling Eyes
Добре , че е още малка и успях да я разубедя .  newsm03

# 24
  • Враца
Ами моят син , като иска лаптоп  ooooh!

# 25
Алекс все още не е писала писмо до Дядо Коледа.
Проблемът е, че все си избира играчки, а изобщо не си играе с тях.
От миналата година готварският комплект /то цяла кухня/, пералнята, голямата кукла....така си стоят.
Може би тази година ще се спра на пъзел, инциклопедия, някакви магнитни букви.
Избрала съм голяма дъска за писане. Мисля, че много ще се зарадва.

# 26
  • BG
Да и нашата поръчка е дадена.Искала Лунния пясък,интерактивните кученца.Но ще видим кое ще я огрее.

# 27
  • В светлината на слънцето
Поли, на дъщеря ми за рождения ден или Коледа вече не помня, кръстниците й подариха такова пони. Игра си с него точно един ден, и това беше. Не стига, че е скъпо, но и половината му музикални функции сдадоха багажа още на втория месец. Така че не си заслужава.  Thinking
А за поръчаните подаръци, които така си и стоят, направо не искам да отварям дума.  ooooh! Имаме си една кукленска количка с размери на истинска, която струваше майка си и баща си, и която така си и стои на тавана. Crossing Arms  ooooh!

# 28
  • София
Сина ми иска Лего и ще го получи Peace
А дребната може и с въпросното куче да се сдобие Hug

# 29
  • Варна
Лулу, странно, че вашето пони се е повредило толкова бързо.  Rolling Eyes Мони има Пинки Пай (не е от Метро обаче, от Англия е купувано), прала съм го вече 3-4 пъти, играе си с него страшно много, дори спи с него и още си е читаво и говори.

Вчера Мони изръси, че иска кукла Стефани (от Lazy Town). Сега трябва да потърся из иБей, че тук има някакви грозни подобия на Барби, които изобщо не приличат на въпросното момиченце. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт