Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци са поръчали вашите деца на Дядо Коледа и какво е планирал да ги изненада той?
Как мога да намеря влакова композиция за подарък?
Какви са някои идеи за подаръци за дете на годинка и половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци са поръчали вашите деца на Дядо Коледа и какво е планирал да ги изненада той?
-
Как мога да намеря влакова композиция за подарък?
-
Какви са някои идеи за подаръци за дете на годинка и половина?
-
Къде мога да намеря балтна пачка или тюл за шиене на балетни пачки?
-
Можете ли да ми посочите магазин, където мога да намеря компютър на български език, който е показан във видеоклип?
....Загледах продуктите на Play Doh - това за зъболекар - някой има ли отзиви?
Но че не му обърна внимание, не му обърна. Аз и затова ще я чакам до последно, за да видя какво в крайна сметка ще си пожелае, че да няма изненади.
Хората отдавна вече пазарували за Коледа. А аз си мислех, че ще сме от първите.

И не се учудвай за ранното пазаруване, все повече хора започват да се замислят отрано за Коледа, защото в последния момент е лудница, доста от играчките (особено рекламираните по детските телевизии
И аз търся нещо максимално изчистено от джиджавки,че моето диваче е на 1,8г. и само ще ги разпилява.Цената също ми се струва много добра.
Ако искаш ще я попитам. Виждам, че си от Варна. Ако имаш познати в София може да ги изпратиш по складовете! (малко нахално, ама щом е за детето