Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Little wingels, благодаря за инфото. Най-сетне видях как се казват тези кученца. Но като гледам цената  мисля да се откажа. Не си заслужава да дам толкова пари за нещо, което ще се погледне за ден два и после ще събира прах в панера с играчки. Още повече че имаме живо куче в къщи и всичките команди може да ги даваме на него Wink....Загледах продуктите на Play Doh - това за зъболекар - някой има ли отзиви?

# 31
  • София
Засега желанията са:
Енциклопедията на Уинкс, куклите на Уинкс, интрактивното кученце, октопода на Плей До, нов лаптоп.
Довечера ще пишем писмо на Дядо Коледа, да видим още какво ще си пожелае  ooooh!

# 32
На мен ми е още рано, но ще си "открадна" някоя от вашите идеи.Синът ми няма определени желания засега.

# 33
Ние вече 5г. не изневеряваме на Пони манията си. В къщи е истинска конюшня, но винаги може и още. За тази коледа поръчката е Пониленд/ къща чайник с понита/- може и лунен пясък -понита.

# 34
  • В светлината на слънцето
Чоко, незнам откъде е купувано. Не е от Метро обаче, защото кръстниците й не пазаруват оттам. Може пък да се е случило дефектно, знам ли.  Thinking Но че не му обърна внимание, не му обърна. Аз и затова ще я чакам до последно, за да видя какво в крайна сметка ще си пожелае, че да няма изненади.
Ние днес напазарувахме влаковата композиция за малкия. И добре, че отидохме, защото се оказа, че вече останали само три, от които само едната шарена.  #Crazy Хората отдавна вече пазарували за Коледа. А аз си мислех, че ще сме от първите. Mr. Green Нищо, важното е че влакът на човека е подсигурен и си чака Коледата на тавана.  Mr. Green Сега да видим каката какви ще ги измъдри.
Днес видях това кученце в Хиполенд и нещо не ми хареса. Но явно на децата им е интересно. На мен ми хареса един детски роял с микрофон, който абсолютно имитира истинския и в музикално отношение е доста приемлив. Теди обича да пее и вероятно такова нещо ще й хареса. Но се чудя дали има смисъл, при условие че вкъщи татито им е отстъпил благородно едно синти да правят каквото си искат с него.  Thinking Те и направиха вече де, ама това е друга тема. Mr. Green

# 35
Рано е за подаръци, но е време за изнудване  Mr. Green от страна родителското тяло, т.е. <Дядо Коледа гледа! Внимавай!>

# 36
Рибки или костенурка. Май клоним към костенурката  ooooh!

# 37
  • Варна
Загледах продуктите на Play Doh - това за зъболекар - някой има ли отзиви?

Миналата Коледа я подариха на Мони - беше абсолютен хит в продължение на седмица, оттогава само един път се е сещала да си поиграе с нея. Обикновеният пластелин е по-вървежен. Peace

Лулу, браво, че сте успели да вземете влакчето! coolcool И не се учудвай за ранното пазаруване, все повече хора започват да се замислят отрано за Коледа, защото в последния момент е лудница, доста от играчките (особено рекламираните по детските телевизии  Twisted Evil) се изчерпват, а и цените се вдигат. Аз винаги до средата на ноември съм готова. Grinning

# 38
  • София
lulumba,би ли споделила малко повече за тази влакова композиция - от къде я взехте,цена,какво включва.Аз също съм решила това да взема,макар че Жоро ми се вижда малко малък за това - има да търся из апартамента релси после. ooooh!
Отделно ще трябва да вземем нещо и за яслата,че и там ще идва дядо Коледа.Бабите и те ще питат,какво да купят и направо не знам вече.Гледам из сайтовете за играчки - ми те тези за неговата възраст много скучни нещо ми се виждат.
Ще следя с интерес и ще черпя идеи.

# 39
  • В светлината на слънцето
angels_zg, влаковата композиция я взехме от Хиполенд.
Нещо подобно на ето тези е:
http://www.hippoland.net/display.php?page=cat1&cat=2&sub=23

На батерии е, има локомотив и три вагона. Движи се по кръгови релси. Няма обаче допълнителни аксесоари, тоест дръвчета, тунели и т.н. Локомотивът пищи, пуфка и свети с фарове. Хареса ни, защото е доста изчистена откъм дреболии и за неговата възраст е подходяща. Пък и той си я заплю и само ни дърпа към нея, сочи и обяснява, че Дядо Коледа ще я носи. Grinning А за онези, сложните влакови комплети, на които май повече татковците се радват, има време.  Mr. Green За момента тази е чудесна за възрастта му. А и като си знам терминатора, дано се окаже и по-здрава.  Thinking Цената й беше 33 лева и нещо си, но е в промоция и има някакво намаление. Май реалната е с 10 отгоре, но не съм питала точно.

# 40
  • София
много благодаря! HugИ аз търся нещо максимално изчистено от джиджавки,че моето диваче е на 1,8г. и само ще ги разпилява.Цената също ми се струва много добра. Grinning

# 41
  • София
Рано е за подаръци, но е време за изнудване  Mr. Green от страна родителското тяло, т.е. <Дядо Коледа гледа! Внимавай!>
О, Даааааа Whistling

# 42
П.С. Да ви попитам, дали някъде сте виждали заекът от Нескуик като играчка? Синът ми е голям фен, има купичка, чаша, десетки опаковки от техните продукти, но много ще го зарадвам, ако му намеря заекът, като играчка. Мерси предварително!

Единия от магазините на майка ми е с детски играчки(вкл. и плюшени). Зарежда от Илиенци и от още някакви складове! Има всякакви видове анимационни герои. Може пък да има и заека на Нескуйк.  newsm78 Ако искаш ще я попитам. Виждам, че си от Варна. Ако имаш познати в София може да ги изпратиш по складовете! (малко нахално, ама щом е за детето  Mr. Green )

А по темата: При нас е рано за Коледни подаръци! До Коледа листа с желанията ще се е сменил 1000000000000 пъти!  Laughing

# 43
За влакчета препоръчвам ето това: http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1786
Ние вече 2 години го позлваме, много интересно, здраво и забавно
Има го май само в Джъмбо, и то само Гранд централ статион, Самолетите и комплекта със Стймър и Самюел, но си заслужават
Релсите са плътни и нямат чупене, за разлика от други влакове, вагоните също, а локомотива е с дистанционно и се движи напред и назад, има и звук

# 44
  • Асеновград
Дъщеря ми още не е написала писмо.
Засега има голямо желание за Лунният пясък.Това ще е един от подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт