Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Моята дъщеря вече си поръча доста неща за Коледа. Списъкът ежедневно търпи промени, добавят се, отпадат артикули...да видим къде ще му излезе краят ooooh!
Едно от основните й желания са "голяяяяма кукла, като истинска", по възможност да ходи и/или говори. Някой виждал ли е такава някъде?

А за синът ми съм в голяма чуденка какво да му взема. За повечето неща е или малък, или голям, или ги имаме останали от сестра му. Освен конструктор друго нищо не мога да харесам newsm78

# 61
  • София
Страхотна тема. Вече доста усилено в нас се говори за Дядо Коледа. Малкият иска"много коли - бяла, червена, зелена ..." изрежда всички цветове, които знае Laughing Та така - идеи какво да е това нещо? Ето това много ми харесва на мене - http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=16&symb=gar& … a=164&lang=en Знаете ли къде се продава и колко струва?

ние имаме такъв - на тази фирма,но друг вид(http://www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=27&lang=en& … a=597&lang=en).Много е хубав и е любимата играчка на детето ми,много е и здраво.Купувано е обаче от чужбина.
Ако някой знае,къде в БГ се продават и аз бих се радвала да науча.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 00:43 от angels_zg

# 62

А за синът ми съм в голяма чуденка какво да му взема.

Защо не се разходите заедно из магазините, да видиш какво му лови вниманието  Grinning

Иначе, като тръгваме да говорим толкова отрано за коледни подаръци, у нас неминуемо се получава, че междувременно купуваме някои от уговорените неща и за самата коледа трябва да мислим за други  Laughing

# 63
  • София
ооо това не е никак добър съвет или може би зависи от детето.Аз примерно няма да стъпя повече в Джъмбо с дребното - ами в чудо се видяхме,иска всичко,реве,тръшка се,целият магазин разбра,че е там и се наложи баща му да го изведе и аз сама да разгледам.

# 64
  • Там където има любов
Записвам се и аз да следя темата  Grinning
Ние още нямаме конкретни желания освен всички които си искаме между другото  Mr. Green , но ноември имаме рожден ден и после ще мислим за другите неща.
Аз последните години не изпадам в коледна пани за пазаруване поради невъзможност, но детенце не го забравям а вече са две + племенник, но пък имам честта да избирам подаръци от бабите и дядовците та така си начесвам мерака за пазар  Mr. Green
Исках само да кажа на тези които са си харесали тази дъска за рисуване на фишер прайс,че е страхотна.
Имаме я от 3 години и не е мръднала. А е най използваната в къщи от 2 деца и гости като има

# 65
За големия ми син/8г/ ще взема комплект с фокуси.

Малкия ми е проблемен с хубав подарък. Дайте идеи за 3годишно момченце, нещо образователно, защото от баткото си имаме много лего, коли,писти..всичко момчешко.

В баба си ще получат по една шейна.

Намерих и кукли за куклен театър.Те ще бъдат в свеки най-вероятно.

Някой може ли да даде отзиви за това.

Опити човешкото тяло?
Както и за комплектите от поредицата Изкопай си.....Изкопай си скъпоценни камъни" или "Изкопай си динозавърски череп"

# 66
Всекидневно се изреждат по няколко желания! Тъй като наскоро имаше рожден ден , задоволихме всички. Сега започва да набира впечатления, а аз да записвам !
Ще следя темата за идеи  Grinning !

Моята мечта си остава дървена къща за кукали Heart Eyes , но това не се покрива с нейните, така че и тази Коледа няма да играя с такава  Crazy!

# 67
Дъщеря ми е почти на 3 годинки. Засега желанието й се свежда до интерактивното кученце Боби. Заглежда се и по куклата Амор, с памперси, бананова каша и т.н., но аз вече си знам, че купя ли й кукла, интереса й ще е прикован към нея само половин час. Така че тя отпада. Много си пада по колите, но вкъщи имаме цяла колекция- от железните до боклучивите.  Въпросното кученце го видях в магазина, но не останах очарована. Прилича ми по- скоро на плюшена играчка. Не е толкова голямо по размер както изглежда на рекламата. За мен не си заслужава покупката, но щом го иска....А, мисля и някакъв конструктор на Лего, но са много  скъпи.....

# 68
Момичета, помагайте. Георги иска, или по-точно засега иска, конструктор. Аз пък искам да е Лего, но тези, които съм видяла из нета, са някакви странни серии, от които могат да се направят само определени неща. Аз търся като тези, които имаше едно време-модули, от които да си направи каквото му роди фантазията. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете с линкове Hug Цената-максимум 100 лв. Rolling Eyes

# 69
Десито,мисля ,че в Бургас има магазин КОМСЕД .Там избора е голям и сьм сигурна,че ще намериш хубав подарьк.Те предлагат основно ЛЕГО .

# 70
D_e_s_i_t_o , ами идеално се получава при вас,защото легото си е баш конструктор,а за 100лева можеш да вземеш нещо големичко. В книжката има указания как да сглоби нещо си определено, но той може и фантазирайки да си направи нещо друго.Моя син постоянно разваля и прави нови неща.

# 71
ами и аз се надявам с конструктора да се получи добре, защото другото желание е кученце или бебе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 72
Благодаря за координатите на балетния магазин   bouquet Скъпичко ми се вижда, въпреки че имам намерение да я записвам на балет, та може и да влезе в реална употреба. Още веднъж мерси, ще го посетя в скоро време.

И тъй като другата поръчка е именно лап-топ, този на Барт, колко струва, че не го видях в каталога. То всъщност идеята е да е компютър като на Danny&Daddy Duet  по Jim Jam, обаче не ми е грам ясно къде мога да открия такъв.

# 73
  • sofia
ами и аз се надявам с конструктора да се получи добре, защото другото желание е кученце или бебе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Има кутии с Лего само блокчета + малко гуми, човечета, прозорчета, вратички. Последно в Метро гледах подобни 70-80 лв бяха.

В На пазар има коледна тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431417.0

# 74
Както и за комплектите от поредицата Изкопай си.....Изкопай си скъпоценни камъни" или "Изкопай си динозавърски череп"
[/b]

Тези поредици какви са - интересни ми се виждат?

Общи условия

Активация на акаунт