Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 75
Както и за комплектите от поредицата Изкопай си.....Изкопай си скъпоценни камъни" или "Изкопай си динозавърски череп"
[/b]

Тези поредици какви са - интересни ми се виждат?

И  на мен, затова питам за мнения.
Ето сайт, в който ги има.
http://www.littleowl.bg/bg/product/%D0%92%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%B … %BD%D0%B8%22.html

# 76
Момичета,някой порьчвал ли си е по интернет от магазини  Барт.Интересува ме колко взимат допьлнително за доставка.

# 77
Като за начало ме подсети, че трябва да напишем писмо до дядо Коледа, а за подаръците щяла да си помисли още малко Grinning Grinning Grinning

# 78
и ние вчера заговорихме за Дядо Мраз и как ще му пишем писмо.
Обеща, че като напише на Дядо Мраз писмо и тържествено обещае да не бие другите деца ще получи подарък от белобрадият старец.

момичета въпрос:  т.к. ние празнуваме Коледа на 7 януари, то на 31 декември ни идва Дядо Мраз - та за Нова година има ли къде да си поръчва едни "старец" да ни донесе подаръка. (за гр.Пловдив)

# 79
аз пък да попитам за детските лаптопи-не им ли е прекалено малко екранчето и няма ли детето много да напряга очите си, или да приближава, за да вижда? И друго-ясен ли е звука, или е като на китайските играчки т.е. нищо да не се разбира newsm78

# 80
  • Sofia
Моята щерка си е поръчала Стефани и Спортакус, тази бях гледала на Fisher Price:

А какво е това "Лунен пясък" - още не е поискала такова чудо, не че няма време Embarassed

# 81
Поръчките за Коледа са много и нищо не се променя, само се допълва  Embarassed . И понеже има и рожден ден преди Коледа, ги разпределя - това е за рожденния ми ден, това за Коледа ... Аз казах, че дядо Коледа ще донесе само 1 чувал с подаръци, но ми беше отговорено: "Ааа не - няколко чувала, защото аз съм слушал."  Crazy

# 82
  • Brokenpromiseland
Весана, аз съм подготвила Спортакус за коледният празник в детската градина,
Той е като мъжлка кукла "Барби" и тук в борсите го продават на 10-12 лв. Има и Стефани. Вроятно и при вас трябва да ги има тези кукли..

# 83
А къде в София има играчки на My Toys?

# 84
..............
 А какво е това "Лунен пясък" - още не е поискала такова чудо, не че няма време Embarassed

Лунен Пясък наистина е чудо!  Laughing
Виж видеото: http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2297
Мойта е малка още за него, но мен ме сърбят ръцете да го пробвам.  Laughing

# 85
Лунният пясък е чудесен, играем с него с чавове. Лошото е , че още толкова чистим после  Laughing !

# 86
  • плевен
..............

Лунен Пясък наистина е чудо!  Laughing
Виж видеото: http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2297
Мойта е малка още за него, но мен ме сърбят ръцете да го пробвам.  Laughing

На мен ми допада като идея,а и цената не е толкова голяма.Само да попитам-значи може да си играе с него в къщи съвсем спокойно нали???Няма да има поразии като истинския пясък  newsm78

# 87
Ами в къщи поразиите са почти като истински пясък, доста се пилее....

# 88
  • плевен
Ами в къщи поразиите са почти като истински пясък, доста се пилее....

Тогава май ще помисля за друго  Mr. Green

# 89
  • София
Компютъра на Барт го взехме тези дни от метро-страхотен е....а за коледните подаръци мисля че е време вече.Моят син си поръча голям багер и вече му го поръчах.Има един страхотен сайт от който може да си поръчвате играчки-с левове по евтини от нашите тук.........www.mytoys.de
аз пазарувам само от тук вече-няма смисъл да давам повече пари за играчки тук в България
Как става, защото нямат доставка до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт