Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци са поръчали вашите деца на Дядо Коледа и какво е планирал да ги изненада той?
Как мога да намеря влакова композиция за подарък?
Какви са някои идеи за подаръци за дете на годинка и половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци са поръчали вашите деца на Дядо Коледа и какво е планирал да ги изненада той?
-
Как мога да намеря влакова композиция за подарък?
-
Какви са някои идеи за подаръци за дете на годинка и половина?
-
Къде мога да намеря балтна пачка или тюл за шиене на балетни пачки?
-
Можете ли да ми посочите магазин, където мога да намеря компютър на български език, който е показан във видеоклип?
Цената-максимум 100 лв.
доста забавно изглежда. А че ще се чисти - то това е ясно.
Така се забавляваме и възрастните. Обаче като гледам списъка малко е попрекалила. Почти всичко от рекламите. И тя иска тези кученца Боби, някакви котенца с памперси, играта живот, някаква кукла бейби аморе и един куп аксесоари за кукли....няма как да стане всичко. Особено с куклата, като има вече 2 подобни. Ще я накарам да размисли. А за времето за купуване - все се заканвам да го направя по-отрано и винаги тичам в последния момент.
, доста си играе с тях, но тя е голям фен на животните по принцип !
Напазарувала съм засега някои неща от нас и от бабите. По-нататък ще допълвам.
Само Коледна украса мисля от там да взема, както и останалите подаръци, но преди декември месец 
, страхотен е ! Чудесен подарък според мен !