Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчи-Варна
Момичета, помагайте. Георги иска, или по-точно засега иска, конструктор. Аз пък искам да е Лего, но тези, които съм видяла из нета, са някакви странни серии, от които могат да се направят само определени неща. Аз търся като тези, които имаше едно време-модули, от които да си направи каквото му роди фантазията. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете с линкове Hug Цената-максимум 100 лв. Rolling Eyes
за лего се огледай тук доста по евтини са от тези,които продават тук...аз сега ще  поръчвам

# 91
  • у дома
Момичета, помагайте. Георги иска, или по-точно засега иска, конструктор. Аз пък искам да е Лего, но тези, които съм видяла из нета, са някакви странни серии, от които могат да се направят само определени неща. Аз търся като тези, които имаше едно време-модули, от които да си направи каквото му роди фантазията. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете с линкове Hug Цената-максимум 100 лв. Rolling Eyes

За миналата година поръчах Лего от тук http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.21/  ,даже тогава имаха и досат намаление,много съм доволна и давамата страшно моног си играят с него...Аз всъщност поръчах два,единия беше в кофа,другия в картонена кутия-този в кутията беше по-добор попадение,има освен стандартните блокчета и разни части,с които лесно стават колички,хеликоптер и разни такива момчешки работи...ако открия линк ще ти пусна...
Беше нещо опдобно,но не е този http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.21.03/1852640

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 21:10 от svetlaem

# 92
Една от поръчките на сина ми беше лунен пясък. Сега като гледам видеото ....  newsm78 доста забавно изглежда. А че ще се чисти - то това е ясно.

# 93
Има вече един изписан лист с желания за подаръци. Сложила ми го е на бюрото. Периодично си го допълва или променя. Пита, кога ще го пращаме. Обясних, че през декември. Обикновено го пишем на мейл и го разпращам до всички близки, които питат какво да й купят. Simple Smile Така се забавляваме и възрастните. Обаче като гледам списъка малко е попрекалила. Почти всичко от рекламите. И тя иска тези кученца Боби, някакви котенца с памперси, играта живот, някаква кукла бейби аморе и един куп аксесоари за кукли....няма как да стане всичко. Особено с куклата, като има вече 2 подобни. Ще я накарам да размисли. А за времето за купуване - все се заканвам да го направя по-отрано и винаги тичам в последния момент.
Вече е и по-голяма, но още си вярва в Дядо Коледа. До миналата година си го поръчвахме и раздаваше подаръчета на всички. Като се опитам да обясня, че не може толкова скъпи подаръци, тя ми отговаря, че не ги купувам аз Simple Smile Нямам сили да убия тази вяра още, този блясък в детските очи...та ще се забавляваме и тази Коледа с това.

# 94
Още не съм измислила какъв подарък да му донесе Дядо Коледа newsm78. Но май времето наближава и трябва да отметна и тази задача. Като го питам казва, че не иска нищо и това ме затруднява.

# 95
Рая също иска куче Боби, но като отидох да и взема се разочаровах  Rolling Eyes. Не съм убедена, че заслужава 70лв.

Моля , ако някой има такова да сподели !

Котенцата и кученца с памперси са страхотни  Heart Eyes, доста си играе с тях, но тя е голям фен на животните по принцип !

От рекламираните играчки имаме Battle Strikers  и Skeleflex ! Ако няко иска отзиви ще споделя !

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 22:51 от star

# 96
Да, може ли малко повече инфо за “Skeleflex? След като се сглоби заиграват ли се с него пак и какво се прави?

# 97
И аз тази година се подготвям от рано. Още повече че имаме първо именник, после Коледа и накрая рожден ден веднага след Нова година Crazy Напазарувала съм засега някои неща от нас и от бабите. По-нататък ще допълвам.
За него:
Цена около 17 лв., 2 комплекта конструктори с колите на Маккуин, едното е с камиона и колата, другото с кола, хеликоптер и аксесоари. Беше си поръчал хеликоптер на лего да си лети с него Crazy Но той е за 5-годишни и се струва първо скъп и второ че ще го потроши за нула време. Също една мишена с лък и стрели с гумичка отпред.

За нея цигулка, поръчала си я е , и тя около тази сума. Семейство барбита с две деца за 28 лв.

Май това е засега. За нея не можах да реша какво да купя, само за цигулката и кукла с принцеса знам че иска. И всичко е на тема кукли и принцеси, а има цял шкаф с кукли, включително скъпоструващи Барбита ,които си движат ръце и крака и т.н. Стоят си в шкафа, вади ги от време на време да спи с тях и това е. Имаме една тоалетка със стол, виж това е най-употребяваната играчка вкъщи Crazy То е клепане, то е гласене ooooh!

Решила съм да добавя към подаръците книжки на издателство Дар, много са красиви Heart Eyes Но и тях сигурно отсега ще трябва да ги добавя, да не свършат после Laughing Миналата година влачих подаръци и се врях в най-голямото меле в Джъмбото, сега мисля да си спестя това "удоволствие" Whistling Само Коледна украса мисля от там да взема, както и останалите подаръци, но преди декември месец Peace

# 98
  • Варна
Моята щерка си е поръчала Стефани и Спортакус, тази бях гледала на Fisher Price:

Тази в някой български магазин ли я видя? Или онлайн?

# 99
  • Burgas, Bulgaria
ами ние сме на вълна Макуин Светкавицата-лошото е ,4е в Бургас няма никакъв избор на тази тема ......... Confused

# 100
Да, може ли малко повече инфо за “Skeleflex? След като се сглоби заиграват ли се с него пак и какво се прави?

Честно казано, не е кой знае какво ! Не прави нищо особено, когато се сложи на поставката. Движи глава и опашка. Малко е паянтов, налага се да се ремонтира  периодично  Mr. Green.
Най - много се забавляваха с баща и докато го сглобят. 

Не мога да кажа, че не играе с него, но определено не е това, което очакваше !   

# 101

Честно казано, не е кой знае какво ! Не прави нищо особено, когато се сложи на поставката. Движи глава и опашка. Малко е паянтов, налага се да се ремонтира  периодично  Mr. Green.
Най - много се забавляваха с баща и докато го сглобят. 

Не мога да кажа, че не играе с него, но определено не е това, което очакваше !   

Благодаря ти много!

# 102
Преди 3 дни мъжът ми се прибра с този ЛуноКар  Grinning, страхотен е ! Чудесен подарък според мен !

http://www.youtube.com/watch?v=1S8NTz9oafM

# 103
2 комплекта конструктори с колите на Маккуин, едното е с камиона и колата, другото с кола, хеликоптер и аксесоари. Беше си поръчал хеликоптер на лего да си лети с него Crazy

Откъде са конструкторите с Маккуин, че и нашия е голям фен?

# 104
  • Burgas, Bulgaria
и аз да питам за конструкторите

Общи условия

Активация на акаунт