Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Може ли да го видя? Стискам палци!

# 571
# 572
  • София
Много симпатично мече, с кредитна карта ли плащаш?

# 573
Да, поръчах го от ebay !

Има доста, не до там положителни рецензии, в различните сайтове, но в крайна сметка се реших  Rolling Eyes !

# 574
  • София
Ааа защо, аз имам познати, които са доволни от този начин на пазаруване, аз лично никога не съм поръчвала така

# 575
Ааа защо, аз имам познати, които са доволни от този начин на пазаруване, аз лично никога не съм поръчвала така

Аз, конкретно за мечето  го написах, това за рецензиите  Laughing ! Иначе съм от доволните, от този начин на пазаруване..... то аз от всички начини съм доволна, пазар да става  Joy !

# 576
 Момичета помагайте. Как е името на количките които си променят цвета.Пръскали се с пистолет и си променяли цвета ама и аз едно обяснение направих Blush

# 577
Момичета помагайте. Как е името на количките които си променят цвета.Пръскали се с пистолет и си променяли цвета ама и аз едно обяснение направих Blush

Hot Wheels
Ако не ме лъже паметта, в Джъмбо бяха ок. 60 лв

# 578
# 579
Може ли някой да ми даде линк към следната играчка: Някакви кученца към които има свирка и като свириш си мърдат опашката и ушите.
Извинявам се за кофти обяснението, но племиникът ми ги поръча за подарък, а аз идея си нямам, къде да ги търся.

# 580
  • София
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.3502 предполагам за това питаш.

# 581
Да, сигурно са тези. Обаче пише, че няма наличност. Сега обаче ще ги потърся по името и на други места.
Благодаря ти за светкавичния отговор!  bouquet

# 582
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438893.15 тук пише обаче че не е налично никъде и евентуално около коледа ще имало....явно заради рекламата много деца искат такова и е свършило....дано намериш ако е това желният ви подарък.

# 583
Според мен Куче Боби не си заслужава инвестицията  Rolling Eyes ! Още когато го пуснаха преди два месеца, се засилихме да го вземем, но щом го видяхме на живо не останах очарована.
Щом Рая сама се  отказа от него  Rolling Eyes.....

# 584
И мен не ме впечатлиха тия кучета, но племеникът ми си ги е харесал (от рекламата). Лошо, че ги няма никъде. Трябваха ми за Никулден.
А нещо подобно? Извинявам се за нахалството, но ще съм много благодарна, ако някой може да ме ориентира.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 22:57 от lorka barborka

Общи условия

Активация на акаунт