Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 765
  • София
В Илиянци видях имитация на бебето с растящите зъбчета. Цената беше около 40лв., но е по-грозничко от рекламираното.

# 766
Вече сме готови с коледните подаръци. От баба си и дядо си ще получи задължителното плачещо, гукащо, спящо и т.н. бебе. Ние с баща й бяхме решили да й подарим едни аксесоари за ски, но сестра ми настоя те да са от нея.  Flutter Така че засега оставаме с един голям дървен пъзел и към него ще прибавим нещо дребно.
В интерес на истината спокойно бих пропуснала коледния подарък, тъй като редовно и без повод й се подаряват дрехи, книжки и играчки. 

# 767
Аз поръчах на малкия мъж ot My Toys куфар с Макуин, чадър с МАкуин и Луиджи, анцунг, естествено пак с Макуин и моделн с писта, познайте с какво  Laughing Чакам ги до 2 дни да пристигнат. Отделно му бях купила масичка със столче отново с Макуин  Wink. Поради многото подаръци, които без да мисля поръчах мисля да оставя куфара за имения му ден- на 7 януари, а чадърчето да прикрепя към подаръка на едната баба, дали обаче ще се съгласи  Laughing Всъщност за нея отдавна съм приготволи 2 колички отново от филмчето "Колите"- Диджей и Рамон, но няма да се разсърдя ако реши да ми помогне (финансово) и с чадърчето.
В писмото, което "написа" до Дядо Коледа имаше и желания далматинец. И той е в наличност, но се чудя дали да не го оставя за друг повод.
От вчера се замислям за плей до или за лунен пясък newsm78 Кое е по-добро? имам да купувам подаръци за 2 дечица и се чудя...

# 768
# 769
Лунният пясък цапа много и се пръска навсякъде. ooooh! За плей до съм.

# 770
  • София / Пловдив
...
От вчера се замислям за плей до или за лунен пясък newsm78 Кое е по-добро? имам да купувам подаръци за 2 дечица и се чудя...

Ако няма да чистиш ти - можеш да вземеш лунен пясък  Mr. Green

# 771
...

Ако няма да чистиш ти - можеш да вземеш лунен пясък  Mr. Green

Ако някой подари пясък на дъщеря ми, познай дали ще й дам възможност да играе с него. Mr. Green Mr. Green Но тя поне е малка, на тази възраст по мога да й го взема с хитрост. Sunglasses

# 772
Търся нещо интересно на Хари Потър,но в България няма.Дайте идеи.

# 773
  • 1st floor
магнитна дъска с цифри и букви на български,
къде мога да намеря такава и колко струва прблизително?

# 774
  • Русе
Ох, приключих с подаръците за Коледа.
За момъка: писта Hotwheels среден размер (много е глупава, но се е зачекнал за нея и е включена в писмото до дядо Коледа в градината - измъкване няма  ooooh!),
И аз поръчах писта HotWheels, би ли споделила защо не ти харесва.Ако не я бива не знам какво друго да измисля.Малкия от 2 месеца само за писти говори,искаше ми се да взема Carrera,но ми се струва малък още за такава.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:37 от Зори

# 775
  • sofia
Абе хора, за 200 лв. истински говорещи папагали не продават ли?
Ама трябва да им чистиш  Mr. Green
Щото големия ме врънка за жив.....не поддавам....вкъщи животно не вкарвам. На двора има джинки, куче.....ама те не се броели...

# 776
някой знае ли в кои магазини да търся ТЕЛЕСКОП - играчка

http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_457-products_id-8110.html

но къде освен онлайн?

кучето Боби някой да знае къде го има в момента?
В събота в Хиполенд е свършило -нямаше и чак м.февруари ще има пак.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 11:39 от boboblina

# 777
  • София
магнитна дъска с цифри и букви на български,
къде мога да намеря такава и колко струва прблизително?

има ги навсякъде май - в Джъмбо ,в Комсед  - за 15 -тина лева някъде(има и по-скъпи ).А преди 2 седмици ги видях и в кварталното магазинче (тип за 1 лев) за 6 лв.

И аз исках много маймунката на плейдо,но е свършила в mytoys -там беше 14 евро и ще чакам януарските намаления и без това купих коледните подаръци и ще я взема за рд през февруари.
Тези чадъри с МАкуин и аз ги гледах и мисля и такъв за РД да взема.

tsve_te ,може линк на тази писта с моделин,че не съм го виждала това чудо,а звучи интересно.

# 778
И ние приключваме с подаръците: писта Carreras http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_801-products_id-15378.html ,
прословутите Бакугани. Остава да купя Монополи на български, което предполагам лесно ще намеря. За пръв път, синът ми е толкова конкретен в желанията си. Дано да остане доволен  Praynig

# 779
А дали според вас веднага след коледните и новогодишни празници ще намалят цените на така прословутите рекламирани играчки? Дъщеря ми ще има рожден ден януари и ми се ще да й купя някоя от тези играчки.

Общи условия

Активация на акаунт