Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
магнитна дъска с цифри и букви на български,
къде мога да намеря такава и колко струва прблизително?

Аз си харесах на "Барт" в Метро, има малка и голяма, като голямата се ползва като магнит от едната страна, а от другата се пише с флумастер.

Ох, приключих с подаръците за Коледа.
За момъка: писта Hotwheels среден размер (много е глупава, но се е зачекнал за нея и е включена в писмото до дядо Коледа в градината - измъкване няма  ooooh!),
И аз поръчах писта HotWheels, би ли споделила защо не ти харесва.Ако не я бива не знам какво друго да измисля.Малкия от 2 месеца само за писти говори,искаше ми се да взема Carrera,но ми се струва малък още за такава.
За три годишен момък Carrera едва ли ще представлява толкова голям интерес, ние имахме подобна на 2 години, и определено и видя сметката без дори да успее да се забавлява с нея. Хот Уийлс са по-елементарни, самите коли се изстрелват и така се придвижват докъдето стигнат на пистата. Имам предвид, че не се движат сами. Ноо пък са доста рекламирани и не можахме да разубедим младежа.  

# 781
За момче на 5 години кое е по-подходящо, Carrera или Hot Wheels?
На Carrera количките сами ли се движат или какво?

# 782
Здравейте момичета. Смятам да купя на дъщеря ми от играчките на Play Doh. Чудя се ибаче кое да е  - маймунката или октопода. Кое бихте ми препоръчали?  Благодаря.

# 783
Оффффффффф лошо ми става вече от подаръци
Благодаря на всички, които се включиха Плей до или Лунен пясък. Плей до спечели  Laughing Лошото е че от много гледане и ровене в сайтове за играчки малкия и той иска плей до-спагети. ма ли някой впечатления от там. Ще поръчам един комплект за кръщелика и един за сина ми.Видяло се е че тази година ще се разоря от към играчки  Laughing
Не мога, обаче да измисля нишо за енда госпожичка на 2г и 2месеца и за едно голямо моченце на 9г. Помагайте  Praynig Praynig Praynig

# 784
За момче на 5 години кое е по-подходящо, Carrera или Hot Wheels?
На Carrera количките сами ли се движат или какво?

Мисля, че Carrera са по - подходящи, защото се движат сами. Hot Wheels са за по - малките.

# 785
Аз почти приключих с подаръците  Simple Smile
Големият ще получи вкъщи един багер. В комплекта има включени отверки, гаечни ключове и багерът може да бъде разглобен на съставните му части. Едва ли ще може да се справи с всичко още в самото начало. На първо време ще му покажем как да маха и слага колелата и така малко по малко ще го разглобим и сглобим целия. Подобна играчка взех и за братовчед му.
От баба си ще получи голяма фурна с котлони и тенджери. Много ми хареса и съм сигурна, че и синът ми ще е във възторг, защото обича да готви.
Малкият пък ще получи комплект чинии и лъжици - да се учи да яде сам. За него подаръците са ми проблем. Още е малък да каже какво иска, а и вкъщи реално има всичко. Батко му си дава играчките и за дребния просто няма какво да се купува.

# 786
Момичета, никъде не намирам мини животни с вълшебен памперс, майка с бебета. Навсякъде са изчерпани и няма внос. А аз обещах. Моля ви, ако някой е виждал да се продават някъде все още, да ми пише!  Praynig
Ето такива търся : http://www.hippoland.net/prod_pic/917@1025.jpg

# 787
Здравейте момичета. Смятам да купя на дъщеря ми от играчките на Play Doh. Чудя се ибаче кое да е  - маймунката или октопода. Кое бихте ми препоръчали?  Благодаря.

Октопода не е за препоръчване, тъй като много сила трябва за избутването на пластелина,а виждам че детенцето ти е на 3г. На моя приятелка момиченцето е на 5г и едвам се справя.
Доколкото знам маймунката трябва само да се пресова пластелина за "косата", другото е формички. Малко по удачен вариант.
Ние имаме зъболекаря ,голямо забавление пада с него. Вече 3-4 месеца си играе с него и му е много лесно и забавно. Зъбите се правят с лекота, машинката пробива лесно, пломбите се режат лесно, езика се получава с пълнене отзад на главата и излиза лесно.
Фризьора НЕ е за препоръчване, много цапа от малките частици пластелин които се отчупват от дупчиците при изработването на косата с избутване
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-785_791-products_id-1 … 4kcpgepfip8ll9n75

От всички препоръчвам зъболекаря, но зависи от детенцето ти дали ще му е интересно.

# 788
  • София
Моите деца вече получиха първите... Blush
Баткото това.
А бебка това:

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:29 от ღолчеღ

# 789
  • Разпиляна във въображението
Плей до пластелина не засъхва нали?

# 790
Засъхва, ако след игра не се прибере в кофичките и не се затвори добре. Иначе издържа доста.

# 791
  • Разпиляна във въображението
Засъхва, ако след игра не се прибере в кофичките и не се затвори добре. Иначе издържа доста.
  bouquet

Ох, и той в купа Wink

# 792
  • София / Пловдив
Плей до пластелина не засъхва нали?

За зъболекаря например, това му е една от целите - като се направят зъбите и се втвърдят, след това да могат да се работят с машинката  Crazy
но иначе, както са ти обяснили, ако след игра се затваря в кутийките - няма проблеми.
А и се продават резервни комплекти само с пластелин.

# 793
Спешно ми трябва кола Маккуин на която и се свалят гумите с детска отвертка  ooooh! Ако някои е виждал в интернет сайт ще съм много благодарна Praynig

# 794
  • София
Здравейте,искам да попитам майките на малки момченца къде се продават така рекламираните колички на Hotweels,които се топят във вода и се оцветяват?Синът ми последните 2 седмици е болен,не ходи на градина и гледа постоянно рекламите за играчки .та си поръча на дядо Коледа точно тези колички...Има сигурно 60 коли.но-о-о-о точно като тези -няма....
Благодаря предварително.Търсих с търсачката,но нищо не ми излезе като резултат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт