Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 915
Добро утро. Hug
От този магазин,взех за малката ми племенница, на 2 г.http://www.puzzlebg.com/components/com_virtuemart/shop_image/pro … 93829c13d67ae.jpg
За голямата, на 6г, не точно този, но неиният не го открих http://www.puzzlebg.com/components/com_virtuemart/shop_image/pro … b5db86c6d7034.jpg Този, който и купихме е със събиране и изваждане.
За моята дъщеря, на 5г и половина, взех тази играhttp://www.puzzlebg.com/components/com_virtuemart/shop_image/pro … 2ffc7ab1d38c2.jpg

# 916
Snarky Chimpfanny,
хубави идеи. Ще се възползвам.

# 917
  • София / Пловдив
Някой има ли впечатления от детски лаптоп на БГ език, подходящ за 6 годишно дете?

# 918
  • До хладилника, който обичам
От рускоезичен имам впечатления - радва се, радва се, но в крайна сметка рядко го ползва и играе на няколко игри от всички занимания вътре. Налита все на истинските Laughing

# 919
  • София / Пловдив
Изведнъж едната баба поиска да изберем "полезна играчка"  Rolling Eyes и друго не мога да се сетя на този етап.
Имало два - три варианта на български, единият май е Костенурки нинджа, но той бил за по - големи деца.

# 920
  • Пловдив
Някой има ли впечатления от детски лаптоп на БГ език, подходящ за 6 годишно дете?
Моето дете е на 6г и му купихме детски лаптоп, не му обърна никакво внимание, а и така е направен, че трябва някой възрастен да стои до него за игрите, защото доста неща се четат, според мен не си заслужава Peace

# 921
За игра като монопол малка ли е?
А комплект за човешкото тяло(с вътрешностите и т.н.) или хубав голбус?
Аз съм против лаптопите, освен ако не е за някое бебе, да му пее Simple Smile
А сетих се, да й купи диск с писменка, буквенка или цифренка  Wink или хубава книга като меденосладка енциклопедия
Това с ами идеите за образователни играчки за тази възраст

# 922
За образователен подарък препоръчвам енциклопедиите на Ларус 4-7г - Моята първа енциклопедия Ларус и Моят първи Ларус на въпросите. Ако детето не е в тази възраст има и други хубави енциклопедии. За цената на лаптопа ще купиш две луксозни и качествени.

# 923
Да кажа и аз за Ларус с въпросите. Много е хубав, ние го имаме и редовно си го препрочитаме. Peace
Малко встрани от темата, но моята щерка вече час играе сама на новата си игра, преди това играхме двете. Много съм доволна от покупката. Peace

# 924
  • София / Пловдив
....А сетих се, да й купи диск с писменка, буквенка или цифренка  Wink или хубава книга като меденосладка енциклопедия....

Буквенката и цифренката ги има, играе доста с тях /с буквенката повече/. Енциклопедия получи миналата Коледа /точно тази на Larousse за 4-7 год./.
За Монопол е още малка, ще играем аз и таткото, ако го има, но готовите макети на "Човешкото тяло" ги бях забравила. Мерси за идеята   bouquet И без това спряхме да купуваме списанието, че частите се разминават нещо.

# 925
  • До хладилника, който обичам
бим бам, иди в МОЛа, в магазин Дженезис, пълно е с полезни дървени играчки, доста по-различни комплекти за рисуване с различни техники и т.н. Полезно и приятно Simple Smile

# 926
  • 1st floor
Какви са тези буквенки и цифренки и къде може да се купят?

# 927
  • София / Пловдив
Бу, мерси, ще погледна и там тези дни. Само време да намеря да отскоча. Доста се занимава с рисуване дребната, така че може и нещо подобно да взема.
За лаптопа взех да се разубеждавам, като ви чета.

Какви са тези буквенки и цифренки и къде може да се купят?

Беквенката и цифренката са образователни компютърни програми на български език. Децата учат цифрите и буквите докато играят. Струват 16 - 18лв., в почти всички книжарници ги има.
Аз обаче изпиратствах и си ги свалих от познати.

# 928
  • Пловдив
Момичета,

някой купувал ли е онзи огромния робот ROBOSAPIEN? Синът ми си го е поръчал и аз се каня да го купя, чета в сайтовете за някаква супер висока функционалност. Но не знам струва ли си да дам толкова пари наистина. Много моля, ако някой го има и знае точно за какво става въпрос да ми даде някава информация.

# 929
Ми аз го гледах в Джъмбо, беше около 130 лева, и май наистина има доста функции, по- добре да ти кажа от някакво куче за 300 лева примерно....

Общи условия

Активация на акаунт