Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Ние куче купихме живо преди 5 месеца, така че тези интерактивните не ни блазнят.  Laughing Иначе, дъщеря ми си поръча "кученце Боби с три свирки". Като му свириш и то идвало. Уж. Аз й предложих да купим само три свирки и тя да си свири на това куче, с което вече разполагаме.  Mr. Green Не мисля, че се прие обаче.

# 931
  • София
Коледна фея, колко струва една от тези коли, които си сменят цвета? От Джъмбо ли я купи?

# 932
  • Пловдив
Момичета,

някой купувал ли е онзи огромния робот ROBOSAPIEN? Синът ми си го е поръчал и аз се каня да го купя, чета в сайтовете за някаква супер висока функционалност. Но не знам струва ли си да дам толкова пари наистина. Много моля, ако някой го има и знае точно за какво става въпрос да ми даде някава информация.
Аз го купих миналата седмица от Джъмбо за 120лв има го и в Хиполенд, там е 130лв Peace
Но го пазим за Коледен подарък и не мога да съм полезна, не знам дали си заслужава Laughing

# 933
Боби отдавна е изчерпан, слава Богу
Иначе колите бяха 2 за 10-11 лева, Хот уилс, и си сменят цвета, да от Джъмбо,имаше и по една за 6 лева
Иначе имаше писта с вода на Хот уилс, предполагам целта е именно с тези коли да се ползва(макар че цвета се сменя с топла и студена вода и не знам пистата с каква вода е точно), и беше около 80 лева май, аз не я загледах много, защото впредвид закупените 2 комплекта по 100 лева на малкия, реших че вече нищо няма да му купя, ако ще да се скъса да реве  Tired

# 934
Да добавя, за любителите на Томас, има много голям комплект с въртящата се гара за 100 лева, с Томас и въртолетчето (не му помня името) в Джъмбо пак, много мислих дали да го купя, но все пак купих Гео тракс самолетите  Tired, да съм спокойна че сме прикючили и с  последния наличен на бг пазар Гео тракс, и после почваме Томас

# 935
Аз пък да кажа, че на малката й се събират доста подаръци от близките и вече й сложихме под елхата така прословутото куче Боби. Е, голяма простотия. Не е никак голямо, прилича на плюшена играчка. Непрекъснато се изключва ако до половин минута не свирнеш с някоя от 3- те свирки. После трябва да му натинеш едно копченце отдолу, за да се рестартира и да приема командите. Свирките трябва да се надуват адски силно, за да реагира кучето, а едната жълтата при нас нещо е и леко дефектна, като запушена е та трябва като луд да надуваш. Вървенето на кученцето е леко боксуване на място. Е, въобще не си заслужава 60- те лева (взех го преди 2 месеца още от Хиполенд). Дъщеря ми май е на същото мнение, защото радостта й трая точно няма и час. Сега седи като захвърлена играчка в ъгъла. Така че тези, които не са го намерили, може само да се радват. Макар че на децата няма как да им се обясни, че не си заслужава.

# 936
  • До хладилника, който обичам
Я кажете, откъде да намеря кучето на Фишър-Прайс, което говори на български? В Пловдив конкретно ме интересува, или от магазин с доставка Grinning
Още - влак, ама като истинските (старите помните ли? с релси, гари...), който да не струва малко царство.

# 937
В кауфланд има влак- малък 25 лева и голям 99 лева, какъвто описваш, но аз не взимам на малкия такива, защото релсите много лесно се чупят
В Хиполенд има на Механо влакчета, но са над 70 лева пак
Кучето го има също в Кауфланд, Джъмбо на цена 70 лева, невероятно сладко е, имаше го и в Бонжур(не съм сигурна), не знам каква цена, но има отстъпка над определени суми и може да е изодно

# 938
Бу, за Пловдив не знам,но в Той Таун го има  Grinning! Може да го поръчаш он-лайн !

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3617

В Касида, но на по- висока цена, не знам как е доставката  Rolling Eyes!

http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-15961.html

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 11:34 от star

# 939
Супер, благодаря Simple Smile
Влакче търся за таткото, не за детето Grinning Да е като едновремешните, ама да е до 40-50, примерно, щото дядо Коледа носи само на тези под 8, за другите плащам от джоба си аз.

# 940
  • Пловдив
Аз пък да кажа, че на малката й се събират доста подаръци от близките и вече й сложихме под елхата така прословутото куче Боби. Е, голяма простотия. Не е никак голямо, прилича на плюшена играчка. Непрекъснато се изключва ако до половин минута не свирнеш с някоя от 3- те свирки. После трябва да му натинеш едно копченце отдолу, за да се рестартира и да приема командите. Свирките трябва да се надуват адски силно, за да реагира кучето, а едната жълтата при нас нещо е и леко дефектна, като запушена е та трябва като луд да надуваш. Вървенето на кученцето е леко боксуване на място. Е, въобще не си заслужава 60- те лева (взех го преди 2 месеца още от Хиполенд). Дъщеря ми май е на същото мнение, защото радостта й трая точно няма и час. Сега седи като захвърлена играчка в ъгъла. Така че тези, които не са го намерили, може само да се радват. Макар че на децата няма как да им се обясни, че не си заслужава.

Олеееее, аз щях да купувам това прословуто Боби. Много ме стресна сега. С какво да го заменя? Тук го видях някъде, струваше 70 лв. Жалко! Ще трябва да мисля нещо друго.  Thinking

# 941
  • София / Пловдив
Бу, кучето го има в Бонжур - на промоция е, струва 60лв.
Тази сутрин ходих да пазарувам там други неща, още го имаше.

# 942
Никой ли не е виждал куклите Ciccio Bello?  Все още се чудя коя от двете да избера. Моля някой, който ги е виждал да сподели. Благодаря ви.

# 943
Виждала съм ги в Хиполенд, но я нямаме
Изглежда много сладка, тази която ходи
Има много аксесоари

# 944
Бу, кучето го има в Бонжур - на промоция е, струва 60лв.
Тази сутрин ходих да пазарувам там други неща, още го имаше.
Да си жива и здрава! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт