Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 960
Да и на мен такава ми се струва съдбата на Двата жирафа.. жалко е защото беше един от малкото магазини за качетсвени играчки.. явно трудно се оцелява в Бг ако не продаваш китайски боклуци..
.

Tired Ееее, ако стане така ще е жалко ! В интерес на истината отдавна не съм посещавала магазина, от както спряха да зареждат животни от сериите които събираме  Rolling Eyes !

# 961
  • Пловдив
Момичета, дъщеря ми се влюби в една огромна кукла Ариел (в Джъмбо я гледахме), висока е май над метър, цена 60лв. Просто я грабна и едва я разубедихме да я остави  Crazy Та въпроса ми е - ако случайно някой я е виждал разопакована може ли да ми каже има ли си крачета, или е само с опашка долу  Rolling Eyes Гледахме я, оглеждахме отпред, отзад, питахме две служителки, но не знаят...  Ако има крачета ще я вземем, но ако е само с опашка...не мисля, че е удачен избор.
Иначе взехме една Барби Рапунцел, тя Мускетарка искаше, но Рапунцел се оказа по-симпатична и така...  Но за Ариел ако някой знае ще съм много благодарна  Hug

# 962
Аз за сега купих няколко  книжки; с пъзели, с магнитни цифри и знаци и с магнитни животни. Алекс иска някакъв мокър пясък...от него се правят различни фигурки???

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 21:34 от КАЛИЯ

# 963
  • София / Пловдив
Можете ли да ми кажете, какъв е този мокър пясък...от него се правили различни фигурки?

Лунен пясък.
В темата много сме го обсъждали - смес, наподобяваща брашно, рекламирана като "пясък, който никога не изсъхва", могат да се правят разни фигурки с него, различни цветове е и наистина е забавен  Simple Smile . НО! Но мнооооого цапа - набива се в килими, мокети, боядисва даже, ужас някакъв е чистенето на туй чудо.

# 964
Благодаря за изчерпателният отговор  bouquet
Не съм чела цялата тема Embarassed

# 965
Пуснах тема в на пазар, но претърпя пълен крах.
Някой виждал ли е някъде, не в нета, а на живо да продават калейдоскопи?
Но да е нещо по-класическо, в нета има някакви с кламери, болтове и насекоми.

# 966
в темата с дървениите имаше такива магазини с калейдоскопи..
във Варна съм виждала в дървената къщичка и в Капела, но май не ти помагам особено

# 967
Аз съм виждала на касата в Ориндж (така ли се казваха книжарниците)

# 968
  • София
Пуснах тема в на пазар, но претърпя пълен крах.
Някой виждал ли е някъде, не в нета, а на живо да продават калейдоскопи?
Но да е нещо по-класическо, в нета има някакви с кламери, болтове и насекоми.

миналата година бях питала и ми бяха казали, че в магазина зад 20 поликлиника в борово  за дървени играчки имало. вероятно и сега ще имат.
мисля, че в темата ти в на пазар ти бяха писали за магазина. а в темата за магазини за дървени играчки могат точно да ти обяснят къде се намира и евентуално някой ходил скро да ти пише дали има.
Хубави били...до колкото помня нещо от типа на 20 лв беше цената.

Също имаше адрес на  една жена от Велико Търново която правеше - съвсем класически....

# 969
Можете ли да ми кажете, какъв е този мокър пясък...от него се правили различни фигурки?

Лунен пясък.
В темата много сме го обсъждали - смес, наподобяваща брашно, рекламирана като "пясък, който никога не изсъхва", могат да се правят разни фигурки с него, различни цветове е и наистина е забавен  Simple Smile . НО! Но мнооооого цапа - набива се в килими, мокети, боядисва даже, ужас някакъв е чистенето на туй чудо.
А като се смесят цветовете после какво?

# 970
  • София
после стават смесени...като всеки пластелин.

# 971
после стават смесени...като всеки пластелин.
Мазало,с две думи.Пластилина поне по-трудно се смесва.

# 972
  • София
както някой беше писал преди - имахме си жълт и син лунен пясък, сега си имаме много зелен.... Simple Smile
не знам за мен е някаква пълна простотия този лунен пясък.

# 973
Ние търсим писта. На два етажа, с много коли и гараж. Знам, че в Джъмбо има, но не искам да купувам от там, защото се трошат ужасно бързо играчките им, особено в нашите ръчички. Та има ли някои от вас такава писта, която да е поне мъничко стабилна и качествена - като цена, магазин, марка...

# 974
Ние имаме такава http://www.felyx-toys.com/show-partner-details.html?partner=17, момичетата много хвалят и пистите на Вадер, които могат да с епоръчат от май тойс, има ги и май в малкия ЦУМ на Пиротска, виждала съм май и в Хиполенд, но не редовно

Общи условия

Активация на акаунт