Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 975
  • Стара Загора
Аз от Wader съм по доволна. На Гови гаража  го строши малкия.

# 976
# 977
  • София
Преди 5 години взехме гараж на Wader от малкия ЦУМ. Има счупени детайли, но все още става за игра.

# 978
Благодаря момичета, но тия са за малко по-малки, поне на малкия в главата му е нещо по-истинско, със състезателни колички и т.н  Confused

# 979
  • София
а защо не вземеш някоя писта с маккуин....
иначе от типа гаражи тези са най-издръжливите....пък може към нея да вземете спорти колички на мачбокс примерно....

# 980
Каква е тая маккуин  Embarassed

# 981
The cars.
Освен филмчето си е налице цяла подаръчна индустрия, ние дори пантофи "Маккуинки" имаме- с колелета и муцунки. От както ги купихме не ни се е налагало никога да подвикваме "Обуй си пантофите-е-е-е!"

# 982
Е, при положение че нито аз, нито малкия ги знае - надали ще представлява интерес. Всъщност ние гледаме само приказки и филмчета за животни...за сега. Но ако са добри като качество - ще поразгледам...дори още сега ще се поровя в нета  Peace

# 983
Изтегли филмчето. Моите синове са му фенове, малкият го гледа от две годишен. Аз и съпругът ми се зазяпахме в началото и го изгледахме. Има пъзели, дори триизмерни, с колите от филмчето. Малкият ги засглобява още миналата година, от тях залюби пъзелите въобще.

# 984
  • София
като качество - изглеждат добре, иначе не са кой знае какво...за феновете на филмчето са перфектен подарък предполагам...но щом твоят не е....
иначе почти всички момченца които познавам и са го гледали са луди фенове...
иначе мисля самите герои няма как да не си ги виждала по магазини, по книжки, списания http://images.businessweek.com/ss/06/05/pixar_cars/image/poster.jpg

Иначе ако попаднеш в комсед - там имаше едни големи сиво-оранжеви паркинги.... които ако още продават ти препоръчвам да НЕ купуваш, защото много се трошат лесно, въпреки че изглеждат...надеждно....ще потърся снимка...

http://media.snimka.bg/5085/016425983.jpg май majorette беше...голям боклук...

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 15:02 от Angel_Dust

# 985
Знаете ли какво представляват като качество конструкторите на COBI?

# 986

На Лего ли?

Сега видях, не е на Лего серията. Не съм ги купувала.

# 987
  • sofia

Имитация на лего, съвместими са блокчетата им с лего (в смисъл добре се захващат), но разни по-финни части се чупят лесно. Имаме някакво самолетче и джип.
Даже вчера видях че едно от двойните блокчета се е пукнало леко....повод да докажа (за сетен път) на мъжа ми, че легото си заслужава парите.

# 988
Angel_Dust , точно това си представяме...с малкия Crazy И сега?

# 989

Имитация на лего, съвместими са блокчетата им с лего (в смисъл добре се захващат), но разни по-финни части се чупят лесно. Имаме някакво самолетче и джип.
Даже вчера видях че едно от двойните блокчета се е пукнало леко....повод да докажа (за сетен път) на мъжа ми, че легото си заслужава парите.
Мерси, Веси!
Легото си е лего.  Grinning Затова се зачудих дали тези са го докарали до стандарта на лего, но явно не са.

Общи условия

Активация на акаунт