Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 990
  • София
viliko
ами проблема беше, че тези кръглите на нищо не се държаха и той като се облегнеше на тях супер се огъваха...много паянтово,  счупиха се и  врътките за бензина и за автомивката долу още първата седмица...асансьора по чудо повече оцеля, това дето е като улица и то бързичко се разфърча....ужасно трудно беше и за сглабяне...ама това е грижа на родителя....а и моят го получи за вторият си рожден ден....хич не го пазеше както се сещаш..... може би по-голямо дете би играло по-успешно, особено ако е внимателно и пазещо си играчките.....

А може и сега да имат някакви нови по-устойчиви модели знам ли....тогава ги имаше в хепиленд - на завод витоша на черни връх.... и в комсед.... може пък да разгледате какво има....

Виж в Хиполенда в каталога на 19 и 27 страница има подобен вид паркинги...
http://hippoland.net/ck2009_hippoland.pdf

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 15:30 от Angel_Dust

# 991
И ние имахме една серия като грам на Majorette и се изпотрощи за нула време.

# 992
Ами така като гледам има обикновени писти, по които да си бута детето количките и някакви електрически - които са...?
Кое е по-добрия вариант ?

# 993
  • София
зависи, моят електрически не би харесал, обича сам да си бута....електрическите са....както влакчетата....има деца които им се кефят....

# 994
Електрически ще рече, че колите са на батерии и сами се движат по пистата, така ли?
сигурно са ми малоумни въпросите, ама какво да направя, че това ми е първи сблъсък с писта  Blush

# 995
  • София
би трябвало да е с някакво дистанционно и трансформаторче, както ел влакчетата.
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=7248 тази даже прилича баш на влакче, дамо дето вместо вагони има коли Simple Smile))
Иначе ние сме имали аутобан  с 2 коли, 2 дистанционни и се състезавахме с брат ми...като формула...предполагам и такива има....и сега....
http://www.kasidabg.com/index_cpath-267_801.htmlот този тип...изобщо на Carrera пистите са готини.... но аз лично бих изчакала за моят поне 2 години за такава....щото си го знам какво харесва де....

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 16:06 от Angel_Dust

# 996
Ние търсим писта. На два етажа, с много коли и гараж. Знам, че в Джъмбо има, но не искам да купувам от там, защото се трошат ужасно бързо играчките им, особено в нашите ръчички. Та има ли някои от вас такава писта, която да е поне мъничко стабилна и качествена - като цена, магазин, марка...
Пистите на Хот уилс са по като за вас..

# 997
Някой виждал ли е кукленият театър в Метро ? Да знам, заслужава ли си да ходя до там  Rolling Eyes !

# 998
  • София
Ние имаме такава http://www.felyx-toys.com/show-partner-details.html?partner=17, момичетата много хвалят и пистите на Вадер, които могат да с епоръчат от май тойс, има ги и май в малкия ЦУМ на Пиротска, виждала съм май и в Хиполенд, но не редовно

и ние сме от доволните от Вадер.
А тези писти на Gowi къде ги има и какви цени са горе долу,много симпатични ми се видяха.

# 999
  • София
Някой виждал ли е кукленият театър в Метро ? Да знам, заслужава ли си да ходя до там  Rolling Eyes !

На мен не ми хареса  Rolling Eyes Купих един преоценен /само сцената/ от Джъмбо за 8лв и беше много по-хубав.Дадох го на детската обаче и нямам снимка Rolling Eyes

# 1 000
  • Стара Загора
Gowi има в Хиполенд

# 1 001
Хайде и аз да се разпиша тук.Почти сме готови с подаръците.Само дето бабите не са Crazy И ме питат- какво да вземат на малката.Мисля- мисля...и измислих няколко варианта, един от които е зъболекаря на плей до( в момента сме във фаза - ходене на зъболекар Wink ). Та- събирам отзиви за него.Ако някой го има, моля да сподели  Praynig

# 1 002
Gowi  съм купувала от Хиполенд, но предполагам че и на други места има
Комплект с въртележката или тунелчето са около 40 лева, по спомен, а паркинга и камион автовоз за тези коли май към 60 (но отдавна са купувани, преди 2 години)
Има и само колички, като по- евтините са за бутане, а по- скъпите са с моторче на батерии и се движат сами
Иначе "улиците" се редят в различни форми като пъзел
Моят си реди и други коли по тази писта и си играе с нея
Имали сме различни гаражи през годините, от тези с асансьорите нямаме оцелял повече от месец, независимо от парите
Имаме Хот уилс сгъваема писта и писта с една змия, която се разглобява
И на двете играе доста рядко, а и те не са съвместими с всички коли, вкл и не с всички на Хот уилс (понеже се изтрелват и вървят по едни завои, някои са тежки или не с правилната форма и не стават)
Иначе като качество Хот уилс са хубави, но според мен са за деца над 6 години примерно
Имаме и една електрическа, с трансформатор, ами и тя му е трудна, там се изискват по- специални умения за да караш , а и едната количка се повреди и сега не можем д аправим състезание, а няма как да сложиш друга кола

# 1 003
Купих калейдоскопи от Ориндж. Един за мама и един за малката. Коледна фея, много ти благодаря за инфото!   bouquet

# 1 004
Купих калейдоскопи от Ориндж. Един за мама и един за малката. Коледна фея, много ти благодаря за инфото!   bouquet
Hug
Радвам се

Общи условия

Активация на акаунт