ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Браво на Недрет.  newsm10 newsm03 rotfImbo rotfImbo

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеее, са спах и като сънувам, че с Айлин пиеме кафе на некво место (което значи ,че по всяка вероятност съм решила да завземам крепостта от вътре) smile3503 ....и ни отвлякоха.По едно време се чуха некви покутевици и .......моя Кръстоносец ми се обади по тел. и ме събуди  smile3511 smile3511 .....лелелеле, кой ли щеще да ни спаси? Само дано да не е било Алито, че добре че се събудих......иначе незнам кой требваше да го спасява от мене!!!!! fight fight fight Боже вече съм тотал щета.... smile3537 smile3537 smile3537

# 47
  • Варна
Може ли да задам едно въпросче , което няма общо с този сериал ,а с един друг сериал.  Praynig Praynig Praynig В Турция позволено ли е братовчеди да се женят.  newsm78 newsm78
да мила  newsm78все още в някои области се приема за нормално да се женят за 1ви братовчеди  #Crazy
Благодаря ти.   bouquet  bouquet Тъкмо се чудих защо едно момиче е влюбено в братовчет си.   Crazy #Crazy #Crazy
Стреляха по Шереф.  Shocked Кой ли беше.  Thinking

# 48
# 49
  • София
Леле, настръхнах, разревах се, а уж аз знам кой кой е!

# 50
Леле Ниран какво доживя........не, че не го заслужава, де......

# 51
  • България Сливен
Най-силният момент до сега! smile3501 newsm45

# 52
хааааа хак да й е на Ниран.Прави се на мн интересна ама си намери майстора.Деца ше трепа а????Нека й...

# 53
Е, най-сетне тримата най-добри приятели се познаха, само как се зарадваха милите.   love001 , а и Роза разбра коя е дъщеричката й (Езел, Айлин) само като я видя отблизо много й се радваше, направо се разчуствах много от всичките тези моменти.  newsm03

# 54
oh  i az si poplakah  vapreki 4e go bqh gledala na turskata amaaaaa na balgarski si e drugo narejda se vsi4ko poleka leka , no i kraq mu se vijda na filma kakvo 6te pravim bez na6iq krastonosec neznam  Cry Cry Cry davaite da pravim konkurs za dvoinik pone i s tova malko da zalajem lipsata kato svar6i seriala                                                                                                                                                                  

# 55
  • Варна
Стига сте плакали. Трябва да се радвате най сетне се намериха тримата.  newsm44 newsm44 newsm03 newsm44

# 56
На мен точно тази серия ми се стори най - кратка,някак най не ми стигна   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 57
  • България
Ох,много плаках днес.Много трогателни моменти.Събраха се най-после

# 58
e to na6ite salzi sa ot radost ot sapri4astnost ........ inache mi stana gusto na du6i4kata kato i sipaha na miran nai nakraq ba6ka, vzeh i az da izpolzvam turski dumi hepten otka4ih ima vazmezdie na toq svqt imaaaaaaaaa #2gunfire #2gunfire

# 59
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Намериха се!!!!!! dancing dancing dancing Добре че го отстреляха Шереф...та даде ключа....ЕВАЛА!!!!  newsm20

Общи условия

Активация на акаунт