ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета.Как сте след хубавата серия,дето я чакахме толкова време.РАЗЧУВСТВАНИ нали.....много бяха хубави,идеше ми да изям телевизора.
По анкетата: Гласувах,че винаги може да се намери друго решение.И го мисля,не само за филма,но и в живота е така.Не се отказвай никога от мечтите си,следвай ги и търси изход докато си жив- това ми е девиза.Приятна вечер и приятен уикенд на всички ЕСМЕРКИ. Хайде на мекиците през почивните дни.

# 76
  • София
..................Една лоша новина

в Лапаче вече няма да се качва Аси, момичето е имало големи проблеми с тарторката на сайта и вече няма да се качват
- Аси
- Изгубени години
 и Цвете на изтока.............................................

това го видях в една друга тема, дано не е истина Sick

# 77
Ari, Галке, Николета - спасихе ми живота Hug Flutter Joy

# 78
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

в Лапаче вече няма да се качва Аси, момичето е имало големи проблеми с тарторката на сайта и вече няма да се качват
- Аси
- Изгубени години

Що се нервираш? Нали у Vbox ги качват?  newsm10 newsm10 newsm10

# 79
Гале къде го чете това бре?! Верно кое време стана още няма серия в Лапачето newsm78
Не мога да го гледам в бокса - искам на широк екран Crossing Arms

# 80
  • при най-добрия мъж...

- Аси
- Изгубени години

Май после обясниха,че качването ще продължи,дано да е верно.Иначе от къде ще си тегля сериите-в Замундата не ги качват,а в Бананата,с голямо закъснение.Дано да се оправят нещата.

Аз пак да питам.
Тези,които отмъкнаха Ниран бяха колеги на Шереф от националната сигурност,нали?
Защото онзи дето и биеше шамарите беше симпатяга. Flutter
Нещо напоследък подобриха кастинга.Ако кака Сергин смята обаче така да ни хвърля пясък в очите-Няма да стане! Naughty

# 81
  • София
Това за лапачето го пишеше в темата за Аси, дано наистина се оправят нещата Rolling Eyes

и аз мисля че тези пичове дето гепиха Ниранката са колегите на Шереф, то кой друг хартиса вече newsm78 newsm78

мен обаче ме кефят от време на време лафовете на Ниран- "само лудата младоженка ни липсваше"- за Кадер hahaha hahaha

# 82
Сега гледах повторението на серията .Мнооого яко!!!!!!

# 83
Да, тия беха колеги на Шереф от тайните служби!!
Покрай еуфорията за тримата , някой забеляза ли кво леке е Глиста......от една драскотина отиде да мре и мига като мишка у брашно!!! Малее изтекоха му черватааааа....  smile3532 smile3532 smile3532

# 84
Това за лапачето го пишеше в темата за Аси, дано наистина се оправят нещата Rolling Eyes

и аз мисля че тези пичове дето гепиха Ниранката са колегите на Шереф, то кой друг хартиса вече newsm78 newsm78

мен обаче ме кефят от време на време лафовете на Ниран- "само лудата младоженка ни липсваше"- за Кадер hahaha hahaha
А за Мурат "тоя да не спи зимен сън..." hahaha hahaha hahaha

# 85
  • София

А за Мурат "тоя да не спи зимен сън..." hahaha hahaha hahaha

а за участието на Ашраф в операцията, като се задави с чая като чу-"ако Ашраф оцелее, аз нямам нищо против" hahaha hahaha

# 86
Здравейте,страхотна серия.Гледала съм я много пъти но отново ме разчувства.Така се радвах с тях като се откриха все едно аз намерих най-добрия си приятел.За анкетата -мисля че винаги или почти винаги се намира решение на проблемите.Важното е да си имат доверие и да споделят проблемите си.

# 87
  • Бургас
Здравейте!
Момичета,извинявам се за въпроса,но колко серии е филма?
Благодаря!

# 88
Добър вечер и от мен! Вярно, че днес най-накрая настъпи това, което чакахме от много време, обаче мен ме тормозят няколко въпроса в тази връзка. Може и аз нещо да не съм гледала внимателно, но ако някой може, нека ми разясни.
1. Кога Али разбра, че фалшивата Езел, е фалшива? До вчера се прегръщаха и се утешаваха с това, че са се намерили, а днес той я нарече с истинското и име и каза, да не станело като с нея. Аз останах с впечатлението, че само Есмер разбра за измамата. Дори веднъж и каза, че тя трябва да продължава да играе ролята на Езел, защото Али бил зле и тази мисъл го крепяла.
2. Как Роза, която беше супер убедена, че е намерила дъщеря си и дори отряза социалната служителка, изведнъж повярва на Ниран и хукна да я разпитва?
3. Защо Есмер не каза на Езел, коя е майка и? Това не е нещо маловажно, което може да чака. Освен това, не каза и на Роза, при все, че те са доста близки напоследък.

# 89
Velesa , прочете мисловните ми терзания от 17,30 насам   Thinking Wink

Общи условия

Активация на акаунт