ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И внимавайте кой ще сънувате  Wink

# 361
# 362
серията се излъчи снощи значи айлин отново е на ринга

# 363
ООО  aleynam   Езелитка в друг филм  Hug

Intifada   добре , че пусна нещо подходящо за сънуване , че иначе незнам какви кошмари щяха да са , особено аз както се вживявам , дано не стане и на сън , че........  Twisted Evil 

Да ви кажа аз съм голяма парфюмна маниячка и от както прочетох , че Саруханчо е бил рекламно лице на някакъв парфюм съм подлудяла , че не мога да го открия кой е точно?   А бе голяма мъгла около него.   Ако знаете кажете , моля , кой е парфюма , който рекламира   Praynig

# 364
                                                      Хайде малко снимки :

Тук е  с Фен  /  ееееех , че не е някоя от нас  Heart Eyes /

# 365
                  Момичета  лека е безаварийна с кака Сергин  и лека и много приятна Аварийна със Сарухан!!!   Heart Eyes    Hug    До утре!!!

# 366
 Mar_tomova, май само ти си окъсняла като мен...не можах да взема участие тази вечер от племенницата Rolling Eyes Rolling Eyes То и като дойде разговора до сериалите/аз много не ги гледах преди/, та тя ми казва ти не знаеш що е туй красота  и и чар...и вижте каква снимка ми изпрати

Някой знае ли го това момче?  newsm78

# 367
  • Plovdiv
     mamitaBG         

Това момче мисля , че е хирурга Атеш (Гйокхан Тепе) от "Сълзи над Босфора!

# 368
# 369
# 370
# 371
  • Plovdiv

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 05:18 от mar_tomova

# 372
# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт