ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 589
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • 221B Baker Street
Добро утро,момичета   bouquet

Доста сте се развихрили,докато ме нямаше тез два дни  Twisted Evil

# 376
  • София
Добро утро и от мен Кръстоноски  bouquet  bouquet
Анубис, страхотна закуска, тамън си мислех че зачезна тези дни, липсваше ни
гледам снощи сте гледали снимки на ужасите, ми тя Как Сийка на снимката направо му е като маминка #Crazy
добре че бързо сте се поправили и сте пуснали страхотни снимки на Йешим и Сарухан, пък и на сладура от Сълзите Heart Eyes Heart Eyes
на мен Йешим ми харесва повече в Изгубените години, отколкото в онзи сериал, дето е дала линк aleynam
с тия накъдрени коси ич не ми харесва нещо-даже с черна коса много й тича, ма с тез къдрици е като тетка, поне в този откъс дето го гледах Rolling Eyes

като гледам снимките на Нашто момче с маминка Wink и Дианка, ми тя Дианка е много по-готина и сладка и повече му тича на нашия човек,/не че й го отстъпвам де/ отколкото Кака ви Сергин, особено на последната снимка #Crazy. Добре че снощи не съм я киризила, че щеше да е безсънна нощ Naughty
айде, днес май се очертава хубава серия, доколкото разбрах
ББ Есмер иска Езо от дъртите, баща й нащо побеснява и му отказва и Езо си тръгва с него. Фалшивата Езо й виждат сметката-гадно беше

# 377
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,момичета!
Бая сте се поразвихрили до късни доби,ама си е струвало.Последната снимка на кака Ни ми направи утрото,деня и седмицата даже щастлива. Mr. Green
Нямам търпение да дойде серията днес,че два дни карам само на клипчета Laughing

# 378
Вижте нашто момче                                         

# 379
  • София
забравих да честитя на всички Именници  bouquet
да ви е живо името и весело празнуване днес newsm51 newsm51 newsm51

# 380
  • при най-добрия мъж...
Честито и от мен на всички именници!
Да са ви живи и здрави,и много да ви слушат!

# 381
Добро утро и от мен , два дена направо не сте се спряли ,какви страхотни снимки на Саруханчо , направо умирам за тази тръпчинка  Embarassed Rolling Eyes
а на тази последната снимка е егати талибана Joy Joy ,,,,,,,,, ама пак е хубав

# 382
Ей , вярно бе , честито и от мен и много розови сънища с ЕСМЕРИТООО  bouquet  bouquet  bouquet  bigdance2 Tada  ura dance dazzler1

# 383
  • 221B Baker Street
Честито и от мен на именниците!!!Името им свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци,веселба и така до сутринта!

# 384
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugДобро утро и от мен! Бе,Мар Томова ти не спиш ли джанъм? Ама много хубави снимки и колажи ,благодаря на всички за превода! Линче1313, добре дошла при нас!Значи,умница била кака ни Сергин.. newsm78 Ще я видим като нападнем изотзадзе и меката и тапицерия няма да и помогне да си запази съкровището ,камо ли мозъчните и клетки!! Mr. Green LaughingИ от мен -Честит празник на всички именници и техните близки- да са живи и здрави и весело празнуване! Днес да почерпят и всички строители ,архитекти и жителите на града на Стоте войводи- Сливен! Като геджеманка да ви кажа ,че Ендер играе в последните серии на 1001 нощ-колега на Шехи в офиса на Дъртия Козльо. Ей ,поне ще си запомни ролите човека... Hug Hug

# 385
Хубав ден и от мен . С най добри пожелания за имениците!!!! newsm51

# 386
  • България
Добър ден и от мен!  Hug
Почивните дни не сте губили време  Wink
Честит празник на всички именници   bouquet

# 387
  • Варна
дА Е ХУБАВ ДЕНЯ НА ВСИЧКИ ЕСМЕРКИ И ЧЕСТИТО НА  ИМЕНИЦИТЕ.  newsm51 newsm51 smile3525 smile3525
Днес да имаме дано още една хубава серия.   love001  love001 newsm44

# 388
# 389
  • 221B Baker Street
айде малко Ендер  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт