кученце Боби

• 6 978
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
не никаде го няма нито в метро нито в хиполенд или пък по нет магазините иакупени са всички кученца newsm78

# 31
  • София
Еми в такъв случай,ако някой не си харесва кучето вече нека ми драсне едно ЛС,че съм го обещала на племенницата ooooh!

# 32
Поредната набутвация и за нас бе това Боби,игра си с него 3 дни и това бе.Излезе ни 80 лв с батериите от Хиполенд

# 33
  • София
И аз съм на мнение че не си заслужава.За тези пари може да се купи доста по добра и интересна играчка.При нас интересът към Боби отмина точно за два дни, то и батериите изкараха толкова

# 34
Гледах вчера, че го има в детския магазин до Малкия Цум на Пиротска.

# 35
Моля ви помогнете. Обещах на моята малка Цвети, че Дядо Коледа ще и донесе куче Боби ако е послушна. В Хиполенд го няма и казаха, че повече няма да получават. Ако някой знае от къде мога да го купя - пишете. Без значение от кой град ще е - ще платя и доставката.

# 36
нямааа го никъде и няма и да го има скоро, вкарвай лъжите в действие, джуджетата са отказали да го правят щото е дало дефект, няма да им остане време да го направят и т.н.
Намира се на отделни магазини, но не и в масовите познати магазини.

# 37
И аз закъсах с това куче. Написала го е в писмото до Дядо Коледа. Има и много други неща. Обикновено успявам да я излъжа, но в случая заяви, че това куче го искала най-много, от нещо друго може и да се откаже, но не и от това. Та много ви моля, ако някой го види някъде тези дни да каже къде. Наистина го няма по големите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт