Ски + закрит басейн в България?

• 4 073
  • 25
  •   1
Отговори
Можете ли да ми препоръчате място (курорт, хотел) в България, в което да има възможност за ски и плуване в закрит басейн с топла вода (не е задължително да е минерален)?
Искам да съчетая двете удоволствия.
Търсих, но неуспешно, все попадах на разни предложения за по-възрастни тип "рехабилитационен център". Ще се радвам на предложения и препоръки, особено на впечатления от първа ръка за всякакви места от всякакви ценови категории.

Благодаря предварително!   bouquet

# 1
Боровец - хотел Рила, хотел Самоков, сигурно и много други.
В Пампорово също.
Повечето хотели вече са с басейни, спа центрове.

# 2
В Пампорово, хотел Орловец има.
И в Перелик, 25м. е басейна.
Двата хотела са един срещу друг.

# 3
В Банско хотелите с басейни, които стават и за плуване (освен за цамбуркане) са Кемпински Гранд Арена, Перун, Маунтин Дрийм, Лъки Банско, Вила Рока..от по-новите Нарцис, Премиер (ако не греша), Белведере...Доста са, но за тези (особено първите) съм сигурна, че басейните им стават и за плуване  Peace

# 4
  • с/у ОколоМръсТното
точно това търся и аз...  Hug
Ски не мога и не хесвам да карам, но да се кисна в топла/вряла вода много ме бива, докато изчаквам скиорите.

Кюбит, виж този хотел. Селото е само на 5км. от Банско.

# 5
Да, и Катарино Спа също имат ок басейн, но ако искате и да карате, трябва да пътувате (не е далеч - 20-тина минути е до лифта) Peace

# 6
Благодаря много, момичета.   bouquet
Ще разгледам предложенията или поне тези, за които намеря инфо онлайн. Wink
Ако някой се сети за други, нека да ги добавя.  Simple Smile

# 7
  • Beyond the Frontiers
Всеки хотел с 4 звезди по правило има басейн.
Банско да добавя и WHITE FIR HOTEL - всъщност е по-скоро срещу Катарино в посока планината, от другата страна на пътя София -Банско. Флоримонт.
В понеделник ще се включа с информация и за Чепеларе.

# 8
Да, Уайт Фър е до голф игрището. Там и Аспен има закрит басейн, но не ми изглежда особено голям. Реденка Лодж (или Палас) също има вътрешен с добри размери. А иначе почти всеки хотел има някакъв басейн, но Кюбит иска да става и за плуване (например в хотелите Пирин и Стражите са по-скоро за плацикане).

# 9
Леле, чета ви и се чудя за същата България ли, която аз помня говорим.  Crazy
Възклицавам си само. Очевидно нещата са се променили драматично.

# 10
И още как  Twisted Evil

# 11
  • с/у ОколоМръсТното

тук сме в момента...  bowuu
Не е лошо, но х-ла е с много малък салон за хранене и става лудница сутрин (особено е пълно с малки деца, бебета даже са си и врякат и кряскат нон-стоп  Crazy). Както и няма никакъв (почти) паркинг. Водата е не повече от 28-29 гр., а не 33, както ми казаха на рецепцията. Стаите са големи и са оборудвани много добре (котлони, хладилник, тостер, ел.кана, МВ фурна, ТВ и ДВД. В банята има сешоар и... бойлер  Shocked Отоплението е също електрическо  Shocked При изворна мин. вода с Т= 57гр., да им се чудиш...  Thinking
От СПА-то се насладихме само на парната баня... Няма време за повече, Банско ни зове  Joy

# 12
а на Пампорово такова съчетание има ли? newsm78

# 13
  • Пловдив
а на Пампорово такова съчетание има ли? newsm78
Повечето хотели имат закрити басейни, сещам се за Мургавец, Орловец, Перелик, Финландия и Манастира Peace

# 14
охо, изборът не е малък - благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт